reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
PATRYSIU
Fotki na nk zajebiste:tak::tak::tak:
Ja nie wiem jak Twoj maz moze byc taki niedobry:no::baffled:Powinien taka kobiete nosic na rekach i przynosic kwiatki w zebach:tak::tak::tak:
kur..a chyba slepy jest :baffled::sorry2::-)
Patrysiu i nic się nie zmieniło między Wami:-):-)
Patrysiu dobrze myślisz staraj sie o drugiego bobaska:-):-) jestem jak najbardziej zaaaaaaa:happy2::happy2::happy2:
nic sie nie zmienilo ale jak sie zmieni to starania znow pojda w ruch :tak:
Witajcie dziewczyny:-):-):-)
ta zmiana czasu na mnie bardzo źle wpłynęła:-):-):-)
na mnie tez :-(
ja też ja też:tak::tak::tak::tak: uwielbiam te małe ubranka buteleczki wózki wszystko jest słodkie ładne nic tylko kupować:tak:a juz dla dziewczynki to wogule można poszaleć:tak::tak::tak:
ja kurczaka robie często w płatkach corn fleks i jest jami chrupiąccy :tak::tak:
któraś polecała mi pieluszki dada z biedronki chyba agnes -dziękuję to był strzał w 10 cena świetna a jakościom dorównują oryginalnym pampersom:tak: na raazie mam mały zapas mam 2 paczki hugisów z kubusiem puchatkiem też świetne i wczoraj kupiłam 2 paczki tych biedronkowych dada no i chusteczki biedronkowe nawilżane kupiłam 3 paczki cena milusia bo 4.99 a jakość świetna mam te lawendowe mają w sobie mleczko milusie pupka antka pachnąca po nich i super nawilżona:tak::tak:
tez kup[uje czasem te papmersy - oplacaja sie bardzo i chusteczki tez mam lawendowe :tak::tak::tak:;-);-);-)
My dzie spospalysmy wczoraj z urodzin wrocilismy po polnocy Zaraz kapiel i spanko i tak tez wstalysmy dzie o 13:szok:
Ale wiadmo lali musi spac 12h
Ja wyspana po obiadku czas na kawe ale musialm tu zagladnac bo wczoraj nie mialam jak:baffled:Z rana pojechalam na zakupki apotem mialam non stop gosci i tak do 16 nakramilam laure i polozylam ja spac i wstala o 18 wiec mialam fajnie bo na urodzinkach nie marudzila wiec byla w swoim zywiole:tak:

Teraz siedzi na nocniku a co najlepsze nie dala dzis zalozyc sobie pampersa:confused:

Rano przebudzila sie o 9 i zawolala siku posadzilam ja na no0cnik wysiusiala sie i mowi maam spac:szok: wiec poszlismy spowrotem do sypialni:-D:-Di tak spalysmy do 13:-)
Tobie to dobrze spac do 13 :szok:
a nie mówiłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D trzeba sie słuchać koleżanki,ja też jestem z nich zadowolona :tak::tak::tak::tak:
ja teeeeeeeeez :-D:-D:-D:-D
wyraźcie swoją opinię :-):-):-)
butki fajne i druga bluzeczka fajna :tak:
dziewczyny na próbę zdjełam Oliwce pampersa,tłumaczyłam że ma wołać,mam nadzieje że mi się nie zleje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

słuchajcie co ile mam ja sadzać na nocnik?????
myślę ze co 15min,nie za często????
na poczatek to chyba ttrzebabyloby co 5 min :sorry2:
A to Oliwka na popołudniowym spacerku :-):-):-):-):-)
cudnie wyglada i jaka zadowolona

kurcze dokoncze za chwile - przecieklam :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Powiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha? :confused: Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić. :baffled:
Dobre sa kosmetyki EMOLIUM Emolium :: Emulsja do ciała i Oilatum Oilatum - Produkty tańsza wersja to CUTIBAZA http://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=361I a moze wybierz sie do lekarza to najlepiej doradzi :tak:

w aptece kupujesz emolium???? tylko płyn do kapieli uzywasz?czy jakis krem????bo ja bym chciaął jakis krem bo Oliwka nadal ma takie dziwne policzki.Już ma lepsze no ale jeszzce nie są takie jak byc powinny
Tak w aptece kupuje:tak::tak::tak:
Uzywam emulsje do kapieli i emulsje do ciala po kapieli

Chyba popróbuję z tym emolium, a jak nie da rady to pójdziemy do naszej pani dermatolog. Już raz nam pomogła to może i tym razem coś poradzi. :blink:

no i po 10min mi sie zlała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet nie zdążyłam ja wysadzić a jak teraz siedzi na nocniku to nie chce nic nasikać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pocztaki beda trudne :tak: musisz sie na to nastawic :tak:
a może ja za bardzo się spieszę,może to za wczesnie,sama juz nie wiem :sorry2:
moze nie tylko do tego trzeba cierpliwosci :tak: bo tak z godziny na godzine nie oduczy sie sikania do pampkow :tak: nie poddawaj sie ;-)
To ja lecę do łaźni i małego ubrać bo właśnie wstał :happy2::happy2::happy2: i potem wpadnę jak już powstajecie mamusieńki:-):-):-) dziś pogoda jest barowa :-):-):-) leje i tak pochmurnie:-):-):-)
A nie wiecie co u Patrysi??? nic sie nieodzywa do nas :-:)-:)-(
PATRYSIU GDZIE TY SIE PODZIEWASZ??????
jestem jestem nie bylo mnie wczoraj bo poszlam sobie do znajomej na [piwko wieczorem - oj brakowalo mi tego brakowalo :tak:
Witam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietane:zawstydzona/y::-D:-D:-Dale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa
no to pierwsza nocka udana i szalej ostro laseczko :-D:-D:-D:-D
Witam :tak:

Wczoraj poleżałam i po poł godzinie przeszło :tak: chyba za bardzo poszalałam w weekend :baffled: Ale już koniec, pora się troszkę uspokoić:sorry2: Ale do czasu :-D

Ja nockę mam zarwaną, ale bynajmniej nie przez dziecko :dry: M o 3 wyruszał z domu, jest już w gdańsku :tak: A ja oczywiście wstałam a potem nie mogłam spać :angry:

Wiktoria szalej szalej :tak::tak::tak:

Aleksia, dotarło do męrza?? Bo mój to był w szoku z miesiąc, a przecież robiliśmy z pełna premedytacją :-D

Moja córka z nowu oglada Auta :szok: No ale cóz u mnie pogoda, do d, ale mam nadzieje ze nie będzie juz padać...
oszczedzaj sie i daj znac jak po wizycie u gina
patrysia to zapraszam do mnie na kawe mam sypaną i rozpuszczalną mleczko i śmietankę nawet trochę rolady z bitą śmietaną zostało więc zapraszam:tak::tak:
a twój ból rozumiem bo antocha miał nocke podobną:tak:
oj z mila checia bo chyba dzis bez kawy nie wytrzymam :no::no::no:
Powiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha? :confused: Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić. :baffled:
ja smaorwalam Sewkowi okolice suchej skory kremem dla dzieci (babmino) albo alantan a keidys to samorwalam oliwka na mokra skore :tak:
właśnie nam ESCE leci jakarta :tak::tak::tak::tak::tak: no to my szalejemy,ulubiona piosenka Oliwki,tany tany dziewczyny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mi dzis szajba odbija :-D:-D:-D:-D
Sewi tez to uwielbia :-D:-D:-D:-D

Jak bedziesz w aptece kupowac to zapuytaj pan magister ona powinna Ci też pomóc doradzić :tak: u mojem Gabi po Emolium szybko widac efekty
U moich dziewczynek tez bylo widac prawie od razu:tak::tak::tak:
Moja lekarka jak zobaczyla ich skore to dala mi na probe jedna duza emolium i jakis inny kosmetyk w saszetkach i powiedziala ze mam przetestowac obydwa:-)I tak zostalam przy emolium

reklama
Do góry