w aptece kupujesz emolium???? tylko płyn do kapieli uzywasz?czy jakis krem????bo ja bym chciaął jakis krem bo Oliwka nadal ma takie dziwne policzki.Już ma lepsze no ale jeszzce nie są takie jak byc powinnyTeraz uzywam do kapieli i po kapieli emolium i jest ok
reklama
kur..a chyba slepy jestPATRYSIU
Fotki na nk zajebiste
Ja nie wiem jak Twoj maz moze byc taki niedobryPowinien taka kobiete nosic na rekach i przynosic kwiatki w zebach
![]()

nic sie nie zmienilo ale jak sie zmieni to starania znow pojda w ruchPatrysiu i nic się nie zmieniło między Wami:-):-)
Patrysiu dobrze myślisz staraj sie o drugiego bobaska:-):-) jestem jak najbardziej zaaaaaaa![]()

na mnie tez :-(Witajcie dziewczyny:-):-):-)
ta zmiana czasu na mnie bardzo źle wpłynęła:-):-):-)
tez kup[uje czasem te papmersy - oplacaja sie bardzo i chusteczki tez mam lawendoweja też ja teżuwielbiam te małe ubranka buteleczki wózki wszystko jest słodkie ładne nic tylko kupować
a juz dla dziewczynki to wogule można poszaleć
ja kurczaka robie często w płatkach corn fleks i jest jami chrupiąccy
któraś polecała mi pieluszki dada z biedronki chyba agnes -dziękuję to był strzał w 10 cena świetna a jakościom dorównują oryginalnym pampersomna raazie mam mały zapas mam 2 paczki hugisów z kubusiem puchatkiem też świetne i wczoraj kupiłam 2 paczki tych biedronkowych dada no i chusteczki biedronkowe nawilżane kupiłam 3 paczki cena milusia bo 4.99 a jakość świetna mam te lawendowe mają w sobie mleczko milusie pupka antka pachnąca po nich i super nawilżona
![]()

Tobie to dobrze spac do 13My dzie spospalysmy wczoraj z urodzin wrocilismy po polnocy Zaraz kapiel i spanko i tak tez wstalysmy dzie o 13
Ale wiadmo lali musi spac 12h
Ja wyspana po obiadku czas na kawe ale musialm tu zagladnac bo wczoraj nie mialam jakZ rana pojechalam na zakupki apotem mialam non stop gosci i tak do 16 nakramilam laure i polozylam ja spac i wstala o 18 wiec mialam fajnie bo na urodzinkach nie marudzila wiec byla w swoim zywiole
Teraz siedzi na nocniku a co najlepsze nie dala dzis zalozyc sobie pampersa
Rano przebudzila sie o 9 i zawolala siku posadzilam ja na no0cnik wysiusiala sie i mowi maam spacwiec poszlismy spowrotem do sypialni
i tak spalysmy do 13:-)

ja teeeeeeeeeza nie mówiłamtrzeba sie słuchać koleżanki,ja też jestem z nich zadowolona
![]()

butki fajne i druga bluzeczka fajnawyraźcie swoją opinię :-):-):-)

na poczatek to chyba ttrzebabyloby co 5 mindziewczyny na próbę zdjełam Oliwce pampersa,tłumaczyłam że ma wołać,mam nadzieje że mi się nie zleje
słuchajcie co ile mam ja sadzać na nocnik?????
myślę ze co 15min,nie za często????

cudnie wyglada i jaka zadowolonaA to Oliwka na popołudniowym spacerku :-):-):-):-):-)
kurcze dokoncze za chwile - przecieklam

Joanna73
uzależniona od BB
Dobre sa kosmetyki EMOLIUM Emolium :: Emulsja do ciała i Oilatum Oilatum - Produkty tańsza wersja to CUTIBAZA http://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=361I a moze wybierz sie do lekarza to najlepiej doradziPowiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha?Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić.
![]()

Tak w aptece kupujew aptece kupujesz emolium???? tylko płyn do kapieli uzywasz?czy jakis krem????bo ja bym chciaął jakis krem bo Oliwka nadal ma takie dziwne policzki.Już ma lepsze no ale jeszzce nie są takie jak byc powinny

Uzywam emulsje do kapieli i emulsje do ciala po kapieli
Joanna73
uzależniona od BB
widzę ze większość dzieciaczków ma podobny problem a kosmetyki Emolium kosztuja w granicach 25-30 zl ale sa skuteczne a jak nie ma kasy za dużo to kupuję CUTIBAZĘ I TEZ POMAGA http://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=361
Joanna73
uzależniona od BB
Jak bedziesz w aptece kupowac to zapuytaj pan magister ona powinna Ci też pomóc doradzićChyba popróbuję z tym emolium, a jak nie da rady to pójdziemy do naszej pani dermatolog. Już raz nam pomogła to może i tym razem coś poradzi.![]()

pocztaki beda trudneno i po 10min mi sie zlałanawet nie zdążyłam ja wysadzić a jak teraz siedzi na nocniku to nie chce nic nasikać
![]()

moze nie tylko do tego trzeba cierpliwoscia może ja za bardzo się spieszę,może to za wczesnie,sama juz nie wiem![]()

jestem jestem nie bylo mnie wczoraj bo poszlam sobie do znajomej na [piwko wieczorem - oj brakowalo mi tego brakowaloTo ja lecę do łaźni i małego ubrać bo właśnie wstałi potem wpadnę jak już powstajecie mamusieńki:-):-):-) dziś pogoda jest barowa :-):-):-) leje i tak pochmurnie:-):-):-)
A nie wiecie co u Patrysi??? nic sie nieodzywa do nas :--
-(
PATRYSIU GDZIE TY SIE PODZIEWASZ??????

no to pierwsza nocka udana i szalej ostro laseczkoWitam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietaneale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa

oszczedzaj sie i daj znac jak po wizycie u ginaWitam
Wczoraj poleżałam i po poł godzinie przeszłochyba za bardzo poszalałam w weekend
Ale już koniec, pora się troszkę uspokoić
Ale do czasu
Ja nockę mam zarwaną, ale bynajmniej nie przez dzieckoM o 3 wyruszał z domu, jest już w gdańsku
A ja oczywiście wstałam a potem nie mogłam spać
Wiktoria szalej szalej
Aleksia, dotarło do męrza?? Bo mój to był w szoku z miesiąc, a przecież robiliśmy z pełna premedytacją
Moja córka z nowu oglada AutaNo ale cóz u mnie pogoda, do d, ale mam nadzieje ze nie będzie juz padać...
oj z mila checia bo chyba dzis bez kawy nie wytrzymampatrysia to zapraszam do mnie na kawe mam sypaną i rozpuszczalną mleczko i śmietankę nawet trochę rolady z bitą śmietaną zostało więc zapraszam
a twój ból rozumiem bo antocha miał nocke podobną![]()

ja smaorwalam Sewkowi okolice suchej skory kremem dla dzieci (babmino) albo alantan a keidys to samorwalam oliwka na mokra skorePowiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha?Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić.
![]()

Sewi tez to uwielbiawłaśnie nam ESCE leci jakartano to my szalejemy,ulubiona piosenka Oliwki,tany tany dziewczyny
ale mi dzis szajba odbija
![]()

U moich dziewczynek tez bylo widac prawie od razuJak bedziesz w aptece kupowac to zapuytaj pan magister ona powinna Ci też pomóc doradziću mojem Gabi po Emolium szybko widac efekty

Moja lekarka jak zobaczyla ich skore to dala mi na probe jedna duza emolium i jakis inny kosmetyk w saszetkach i powiedziala ze mam przetestowac obydwa:-)I tak zostalam przy emolium
reklama
a to nie bylas z nia u lekarza??w aptece kupujesz emolium???? tylko płyn do kapieli uzywasz?czy jakis krem????bo ja bym chciaął jakis krem bo Oliwka nadal ma takie dziwne policzki.Już ma lepsze no ale jeszzce nie są takie jak byc powinny
moze on by powiedzial z czego to moze byc

Podziel się: