reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja też ja też:tak::tak::tak::tak: uwielbiam te małe ubranka buteleczki wózki wszystko jest słodkie ładne nic tylko kupować:tak:a juz dla dziewczynki to wogule można poszaleć:tak::tak::tak:
ja kurczaka robie często w płatkach corn fleks i jest jami chrupiąccy :tak::tak:
któraś polecała mi pieluszki dada z biedronki chyba agnes -dziękuję to był strzał w 10 cena świetna a jakościom dorównują oryginalnym pampersom:tak: na raazie mam mały zapas mam 2 paczki hugisów z kubusiem puchatkiem też świetne i wczoraj kupiłam 2 paczki tych biedronkowych dada no i chusteczki biedronkowe nawilżane kupiłam 3 paczki cena milusia bo 4.99 a jakość świetna mam te lawendowe mają w sobie mleczko milusie pupka antka pachnąca po nich i super nawilżona:tak::tak:
w cor flakes są pyszne:-):-) a czy naprawdę te dada z biedronki są dobre?? ja zawsze kupowałam papmpersa i husteczki pampersa te z lawendą cztero paki:-):-)

Anka, fotkę skasowałam ku pamięci:sorry2:
Ale specjalnie dla Ciebie jeszcze raz :rofl2:

Helenka jest sliczniusia i te piekne oczka:-):-)

dziewczyny wyszedł po warzywa i wrócił po 3 h ;DDD
zdążyłyśmy coś już przegryźć bo obiad M szykuje się raczej na kolację :-D:-D:-D
na dodatek 1000 pytań do .. :tak:
jak prawdziwy facet wyszedł i wrócił już po obiedzie :-):-)

a nie mówiłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D trzeba sie słuchać koleżanki,ja też jestem z nich zadowolona :tak::tak::tak::tak:
to i ja wyprubuje tych dada jak mi sie maluszek urodzi:-):-)
Dziewczyny kupiłam buciki jeszcze na allegro czy fajne???
ADIDAS MIDIRU 2 W WIOSNA 2009 nr. 39 1/3 od Jet (587015125) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry