Lajla83
Fanka BB :)
te zameczki są firmy feber a siedziba firmy jest chyba w Hiszpaniia dlaczego, pewnie producent nie ma sprzedaży internetowej,co
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te zameczki są firmy feber a siedziba firmy jest chyba w Hiszpaniia dlaczego, pewnie producent nie ma sprzedaży internetowej,co
![]()
SMOBY Domek Kubuś Puchatek Disney (591264289) - Aukcje internetowe Allegro
mój m myśli o takim ale nie jestem pewna na 100% bo drogii pewnie szybko się znudzi
![]()
Fredzik no właśnie tak może byćmy kiedyś myśleliśmy o tym co Ewela pokazała do ogrodu do dziadków ale wyszliśmy z założenia, ze wolimy żeby Sz. czekał aż pójdziemy na plac zabaw. Chyba nie chcemy mu kupować wszystkiego co mu się spodoba bo nie będzie miał za chwilę frajdy z niczego.
A mając coś takiego na co dzień moim zdaniem na bank się znudzi i nawet na placu zabaw nie będzie cieszyło.
wiemy, wiemy, ja takiego materaca nie miałam ale były krzesła, stół i kocA ja uważam, że takie zabawki pozbawiają dzieci kreatywności. Przecież domek można zrobić z krzeseł i koca. Ja miałam do spania taki składany na 3 materac, który w zależności od potrzeb był domkiem, jaskinią, szałasem, tratwą, a nawet koniem. Wiem, że nie każdy ma taki materac, ale wiecie o co chodzi...