wiktoria12
Mama i żona :)
My Martynce idziemy jutro rowerek kupic jak kupimy to wkleje zdjącie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnieANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)
Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem![]()
fajny spacerek
trzeba było wyjść i natrzaskać.antoś już się naspałjakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone okno
no tylko wyjść i natrzaskać idiotę
![]()
dupek jakiś totalny,ale chyba dziecka jeszcze nie matrąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden![]()
pomysł trafionyMalnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
O ja tez bym se zjadła takie danie no oprucz tej kaszanki bo za bardzo nie przepadamja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska![]()
No czesc a mam pytanko czy to twój M pracuje za granicą czy jakiejś innej mamyhej dziewczyny my dopiero z podwórka wróciłyśmy. dzisiaj fajnie ciepło to trzeba korzystać
przychodzi 4 razy w tygodniu na 3-4 godziny.placi za to opieka społeczna ja tylko doplacam 100zl miesiecznie.chociaz wtym momencie to i te 100zl to za duzo jak na mnie:-(w
anabuba jak często przychodzi do pauliny terapeutka???? ile wy za to płacicie???
no no noja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska![]()