Nigdy mi nic nie osikalyA nie osikiwały ci wszystkiego dookoła? Zdolniachy! :-)

Podstawialam kubeczek po sama siusiaczke i lecialo od razu do srodka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy mi nic nie osikalyA nie osikiwały ci wszystkiego dookoła? Zdolniachy! :-)
Jeśli to uczulenie od czegoś z jedzenia to po jakimś czasie znów ją wysypie i musisz być na to przygotowana.
Jeśli to uczulenie kontaktowe to raczej nie powróci.
Ja bym natłuszczała ,ale nie koniecznie alantanem.
Problem polega na tym,że takie zmiany skórne u dzieci świadczą o zachodzących nieprawidłowych zmianach w skórze.Naruszona została naturalna bariera skóry jaką jest tzw. płaszcz lipidowy i doszło do podrażnienia.
Teraz jest zaleczone ,bo było smarowane i został utworzony sztuczny płaszcz ochronny.
Jak przestaniesz smarować ,to może byc różnie,bo nie wiadomo co ją uczuliło.
Biedna Oliwcia! Jak się dziś czuje? Piotruś też nie lubi szczepień i zawsze się drze jak opętany, a jak ostatnio się nie darł to się pani pielęgniarka zdziwiła![]()
Byłam z mała u lekarza, mamy sierowanie na moczbędę miała jutro z ran zabawę
Jak myslicie jak wypaże nocnik, a potem przeleje do pojemniczka to sie chyba nic nie stanie
Jescze nie miałyśmy okazji pobczu
![]()
DobreMałżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża:
- Wiesz Zenek, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa juz 25 lat,
to ciepło mi sie robi przy sercu...
Mąż odpowiada:
- Daj spokój Jadźka, po prostu cycek wpadł Ci do zupy.
![]()
A takie tam znalazłam ;-):-) Ja też często rżę i zarówno Piotruś jak i mój m dziwnie na mnie wtedy patrzą!myszuniamoje dzieci patrzą na mnie jak na wariatkę a ja rżę do monitora
![]()
smakowało antkowi i to bardzo
mama helenki ja właśnie w taki sposób pobierałam julce mocz do badania najpierw nocnik wymyłam potem potraktowałam wrzątkiem a potem siuski do pojemniczka![]()
Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę. Małzonka oburzona podnosi lament:
-Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!
ślicznota z oliwcimy dzis znowu szalejemy z aparatem![]()