reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my do najbliższego placu zabaw mamy około kilometra :-( Jest u nas za blokiem coś co na upartego można by placem zabaw nazwać, no ale nikt tu nie przychodzi i wcale się nie dziwię - odrapane te drabinki jak nie wiem, huśtawka wygląda jakby miała się za chwilę urwać, a w piaskownicy często przesiadują gimnazjaliści i piją tam piwo, plują, wymiotują, sikają.... bleeeeee :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Niezłe te mamuśki :szok:

Ja dzisiaj z Helenka byłam na dalszym palcu zabaw, ale się wyhasała :tak: Tam jest zamek, zjeżdżalnie, trampolina, ale niestety mam tam kawałek drogi, no ale dzisiaj i tak autem wiec podjechałyśmy :tak: Ale po południu to już na tan okoliczny :tak:
na nasz plac autem podjeżdża jedna mama która ma 200 metrów drogi:szok::szok::szok::szok:mi by się auta nie chciało wyprowadzać a ona mówi że nie lubi chodzić:-D:-D:-D:-D

A my do najbliższego placu zabaw mamy około kilometra :-( Jest u nas za blokiem coś co na upartego można by placem zabaw nazwać, no ale nikt tu nie przychodzi i wcale się nie dziwię - odrapane te drabinki jak nie wiem, huśtawka wygląda jakby miała się za chwilę urwać, a w piaskownicy często przesiadują gimnazjaliści i piją tam piwo, plują, wymiotują, sikają.... bleeeeee :baffled::baffled::baffled::baffled:
myszunia trudno to nazwać placem zabaw:szok::szok::szok::szok:

Medeuska, ale ty chyba nie myjesz podłóg na kolanach tyko mopem, co?

Nie na kolanach!! Mopem!:szok::szok::szok:

Szczerze mówiąc na kolanach to ostatnio szorowałam fugi w przedpokoju i kuchni, opowiadałam, 2 albo 3 godziny szczotką każdą fugę:-D

Ale nie wyobrazam sobie dziennie całego mieszkania na kolanach jechac:szok::szok::szok: nie mam dywanów tylko panele i płytki, czasem kąty tylko szmatą myje, albo kafelki jak włosy z psów zostają na sucho pprzecieram żeby zerac, ale zeby szorowac na kolanach dziennie podlogi....:no::no::no::no::no::no::no: tymbardziej ze mam 3 psy w domu.... jak dobrze ze juz niedlugo, i bedzie tyko 1
Ja mialam za prad 350,do tego gaz 1200 i jeszcze dostalismy podwyzszke za mieszkanie i od maja bedziemy placili 1764zl:angry::angry::angry:Masakra jakas:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale ja jestem glupia:zawstydzona/y:wyzywalam dziewczynki o kubek a poszlam do kuchni i stal na stole-ale mi sie glupio zrobilo na maksa:no:Tylko skad tam sie wzial:baffled::baffled:

Bylam Je zwazyc i obydwie waza po 7,050kg

Od razu zanioslam siry deklaracje do pediatry
gaz 1200? :szok::szok: my za prąd mielismy 500:szok::szok::szok: a teraz bedziemy sie wyprowadzac wiec raty miesieczne nas juz tak nie obchodza:-D:-D:-D

Wróciłam z zakupów, wtwiłam zupke, umyłam okna, jestem w trakcie zamiatania podog, czekam az Patryk zrobi u siebie teraz ide umyc balkon i zaraz reszte mieszkania, m wraca za 30 min, zdąże czy nie:confused::confused::confused::sorry:

myszunia trudno to nazwać placem zabaw:szok::szok::szok::szok:
No trudno, trudno :zawstydzona/y:
...
Wróciłam z zakupów, wtwiłam zupke, umyłam okna, jestem w trakcie zamiatania podog, czekam az Patryk zrobi u siebie teraz ide umyc balkon i zaraz reszte mieszkania, m wraca za 30 min, zdąże czy nie:confused::confused::confused::sorry:
Zdążysz, o ile cię forum nie wciągnie! ;-) Ja dziś wpadłam na chwilkę i skończyć nie mogę. :-) No ale Piotruś już kończy jeść gruszkę, więc zaraz naprawdę uciekam ;-)

Malinka1, pieczarkowa wg twojego przepisu mi w garnku bulgocze. :-) Strasznie jestem ciekawa jak mi wyjdzie. Tylko serków Hochlanda nie dostałam - mam pieczarkowe ale jakiejś innej firmy :sorry:

na nasz plac autem podjeżdża jedna mama która ma 200 metrów drogi:szok::szok::szok::szok:mi by się auta nie chciało wyprowadzać a ona mówi że nie lubi chodzić:-D:-D:-D:-D

Ja mam 2,5 km, ale tez nie wyciągam auta specjalnie z garażu żeby do parku pojechać :-D

...

Umyłaś okna :szok: kobieto nie szlej bo to się może źle skończyć... Wiem że kobitki myją okna w ciąży ale ja nie ryzykowałam...

myszunia byle topiony ja też czasami inny daje tylko hohland mi najbardziej podchodzi:tak::tak::tak:
mama helenki mój tatuś nawet do kiosku ruchu jeździ autem a ma 30 metrów:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmi auta brakuje najbardziej jak muszęduże zakupy zrobić:tak:za to moje dzieci uwielbiają tramwaje i autobusy:szok:

Ja mam 2,5 km, ale tez nie wyciągam auta specjalnie z garażu żeby do parku pojechać :-D

Umyłaś okna :szok: kobieto nie szlej bo to się może źle skończyć... Wiem że kobitki myją okna w ciąży ale ja nie ryzykowałam...
tak byle jak umyłam, bo juz nic nie było przez nie widac, 2 miechy nie były myte...:baffled: a m sie za to nie złapie..:sorry: w sumie to same szyby ram mi sie nie chcialo poza tym czasu nie mam:-D

a co mi moze byc od mycia okien:confused:

reklama
No to mlode juz nie spia:no:I chyba szykuja sie na dwor:szok::szok::szok::-D

Ja mam plac po drugiej stronie ulicy:tak::tak::tak:Ale taki byle jaki
Na takie lepsze to musze isc spacerkiem troszke

Ale w niedziele planuje rodzinny wypad nad jeziorko malta i tam posiedzimy pewnie dobre pol dnia

MEDEUSKA
My mamy tele za gaz bo mamy ogrzewanie gazowe

Do góry