reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana to długa historia. Przedwczoraj dyrektor powiedział, że następnego dnia albo ja albo sekretarka dostaniemy wypowiedzenie. ...
Dokładnie-wstrzeliłam się z tą ciążą idelanie......a to czysty przypadek, bo w życiu się nie spodziewałam, że tak mnie będą chcieli urządzić......
rzeczywiscie historia cieakwa.... a ta ksiegowa glowna to jakas swinia.... dobrze ze ci sie tak udalo wstrezlic naprawde przynajmmnije sie na ludziach poznalas......
moja kolezanka tez tak miala jak chcieli zlikwidowac stanowisko jej pracy to ona bach- zwolnienie ze jest w ciazy i koniec gadki:tak: z nimi trzeba krotko:tak:

Olica
Przykro że z tą pracą tak wyszło ale wiesz na czym stoisz i nic ci zrobić nie mogą.
Swietnie trafiłaś z fasolką a jak już się urodzi to będzie po kryzysie.

A ja moje kochane byłam rano z pieskiem na ogródku i widziałam Bociana jak leciał:-) może to dobry znak?
Uciekam do pracy będe póżniej miłego dnia Wam zyczę.
napewno dobry znak ten bociek!! :-)
hej dziewczyny:) u mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete, :) Milego dnia !;)
trzymam kciuki za betke!!!!
kurde Olica ale nie sprawiedliwosc
ale widze ze wszedzie tak jest , ni etylko u mnie w firmie..
mamy podobna sytuacje, nieraz juz sie tak zdarzyło
jest niby ciecie kosztów i zwalniaja 1 dziewczyne, a z drugiej strony moj prezes randkuje z taka jedna i ona moze do nas przyjsc do pracy w kazdej chwili kiedy tylko zechce ( ona kiedys u nas pracowala i byla sekretarka potem sie zwolnila i pojechala do grecji, nie udalo sie jej wrocila i moze do nas wrocic kiedy chce dla niej etat sie znajdzie a innych zwalniaja
faceci jednak to myslą tylko jednym.....:eek:

a tak wogole witam sie :-) dzis wstalam z rana , bo ostatnio za dlugo spie:tak::confused2:

reklama
Nie no, nasza sekretarka nie randkuje z dyrem. Bez przesady z takim starym śmierdziuchem :-)
On poprostu woli ją, bo jej potrzebuje-sam kiepsko obsługuje komputer, ma ją ciągle na posyłki, poza tym dyro liże d...ę głównej księgowej , a ta chciała moim kosztem zatrzymać swoją podwłądną, która też miałą iść do zwolnienia (młodsza księgowa), że niby razem z sekretarką jakoś poradzą sobie z moim jednoosobowym działem kadr i płac...

Przed chwilą zaniosłam dyrowi zaświadczenie o ciąży, a on " Ola, pomimo tego wszystkiego naprawdę Ci gratuluję".
Powiedziałam żeby przestał, że nie chcę o tym więcej z nim rozmawiać-wszystko jest dla mnie jasne jak słońce.

hei dziewczynki:-)
znikam na miesiac..
:confused2: no wiesz co!!!!!! pogielo cię !?!?!? jak mi sie nie zameldujesz co najmniej 1 w tygodniu to ja ti gang zbiore i sie do ciebie wybierzemy! :angry::laugh2:
eve a propos alergi, pisałas ze jestes uczulona na drzewa, zaczyna sie okres pylenia, jak sie czujesz? czy masz przepisane leki, i czy mowiłas lekarce ze sie starasz o dzidzie?
ja byłam w poniedzialek u alergolog , przepisala krople w areozolu do nosa Avamys, powiedziala ze moge je brac nawet w ciązy, dodatkowo zytrec, jednak zyrtecu nie moge brac gdybym zaszła, ewentualnie xyzal, ale odradzala, mówiła zeby wytrzymac na tych krolpach + ewentualnie wapno
tak rozmawialam z lekarka o tym ze planuje ciąże itp ja zawsze bralam claritine (jakos tak to sie pisze?!) i do tego krople do oczu .... - mam zawsze alergiczne zapalenie spojowek! do tego od jakiego czasu musze brac wziewne - astma oskrzelowa! a w tym roku odstawilam claritine bo tak jak zyrteku nie wolno w ciazy i podczas karmienia... wiec nie chcialam juz organizmu przyzwyczajac i od poczatku jade na nowych kropelkach do oczu i nowym wziewnym ktory działa tylko na płucka i wsio poza wapnem oczywiscie! :sorry:
Cześć czołem , witam sie pięknie i kulturalnie jako nowa staraczka a do tej pory podgladaczka:)
Mam 26 latek ( no..prawie) i staramy sie 3 cykl poki co.
Witam w gangu BB :-D
eve84- oczywiscie i o tobie nie zapomnialam kochana ewuniu.. sciski ogromiaste dla ciebie:-D
:-( a juz myślałam ze o mnie zapomniała! :eek: ... juz mi lepiej! :-D
dziewczęta właśnie się zalogowałam na 28 dni i będę mierzyc od jutra tempke codziennie z rańca obiecuję, !!!!!! ale musicie mi go ogladać i pomagac i obserwować ze mną bo ja nie bardzo sie orientuje z tymi skokami i spadkami tempki:zawstydzona/y:
zaproszonko wysłane! :sorry:
A ja moje kochane byłam rano z pieskiem na ogródku i widziałam Bociana jak leciał:-) może to dobry znak?.
moj tata mawiał ze to ważne w jaki sposob zobaczymy bociana 1 raz w danym roku!!! ty zobaczylas w najlepszej postaci - w locie!!!!! to znaczy ze bedzie w tym roku szla do przodu ze sporo sie moze zmienić!!!!! :-):-):-):-)
hej dziewczyny:) u mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete, :) Milego dnia !;)
:-) kciuki zacisnięte!!!!

a ja wlasnie zajadam sniadanko i popijam kawke .... a siedze w pracy! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: leń ciąg dalszy nastąpił!!!!!

no juz widzialam :) dziekuje kochana jestes, mam nadzieje ze dam rade wytrzymac i mierzyc codziennie tempke:tak: a ty widze juz 2 cykle sobie zapisujesz, podziwima , żeci sie tak chce:-D
mnie na poczatku tez to przerazalo .... a teraz nie ma problemu nawet w weekend cichutki budzik nastawiam na minute wtykam gdzie trzeba (elektronicznym mierze) i dalej w kime! :-D teraz sie juz nawet uzaleznilam! jest jakis rodzaj ciekawosci .... - a jaka temp bedzie jutro i tak czlowiek chodzi i glowkuje! :laugh2::eek:

mnie na poczatku tez to przerazalo .... a teraz nie ma problemu nawet w weekend cichutki budzik nastawiam na minute wtykam gdzie trzeba (elektronicznym mierze) i dalej w kime! :-D teraz sie juz nawet uzaleznilam! jest jakis rodzaj ciekawosci .... - a jaka temp bedzie jutro i tak czlowiek chodzi i glowkuje! :laugh2::eek:
no zobaczymy jak to bedzie u mnie, mam nadzieje , że też się wciągnę:tak:

witajcie dziewczynki :) pewnie mnie już nie pamiętacie :)
klikałam tu z Wami ale zrobiłam sobie przerwe bo fiksowałam :)
ale teraz zaglądam tu żeby się podzielić wiadomością że UDAŁO się :) jest dzidziolek:) pozdrawiam i slę buziolki

ogladam właśnie w Dzien Dobry tvn , o tym jak prawie 20 lat temu zamieniłi w szpitalu bliźniaczki tuż po urodzeniu.... jakaś makabra:szok:
o ja ..... ciekawa jestem ile jest takich przypadkow ktore nie ujzału swiatla dziennego! :eek:
ale teraz zaglądam tu żeby się podzielić wiadomością że UDAŁO się :) jest dzidziolek:) pozdrawiam i slę buziolki
Sawi jasne ze cie pamietam!!!!! GRATULUJĘ!!!! super ze wpadlaś sie pochwalić!!!! :-):-):-) napisz nam tu prosze ile w sumie sie staraliście!? i czy cosi zmienilas w staraniach od kad nas opuscilaś?! :tak:

reklama

o witaj witaj, ja cie pamietam!! gratulacje ogromne!!!!! i szybko nam tu opowiadaj co i jak, kiedy w jakiej pozycji!!! wszystko!!!!!

Do góry