Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
rzeczywiscie historia cieakwa.... a ta ksiegowa glowna to jakas swinia.... dobrze ze ci sie tak udalo wstrezlic naprawde przynajmmnije sie na ludziach poznalas......Kochana to długa historia. Przedwczoraj dyrektor powiedział, że następnego dnia albo ja albo sekretarka dostaniemy wypowiedzenie. ...
Dokładnie-wstrzeliłam się z tą ciążą idelanie......a to czysty przypadek, bo w życiu się nie spodziewałam, że tak mnie będą chcieli urządzić......
moja kolezanka tez tak miala jak chcieli zlikwidowac stanowisko jej pracy to ona bach- zwolnienie ze jest w ciazy i koniec gadki

napewno dobry znak ten bociek!! :-)Olica
Przykro że z tą pracą tak wyszło ale wiesz na czym stoisz i nic ci zrobić nie mogą.
Swietnie trafiłaś z fasolką a jak już się urodzi to będzie po kryzysie.
A ja moje kochane byłam rano z pieskiem na ogródku i widziałam Bociana jak leciał:-) może to dobry znak?
Uciekam do pracy będe póżniej miłego dnia Wam zyczę.
trzymam kciuki za betke!!!!hej dziewczynyu mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete,
Milego dnia !
![]()
faceci jednak to myslą tylko jednym.....kurde Olica ale nie sprawiedliwosc
ale widze ze wszedzie tak jest , ni etylko u mnie w firmie..
mamy podobna sytuacje, nieraz juz sie tak zdarzyło
jest niby ciecie kosztów i zwalniaja 1 dziewczyne, a z drugiej strony moj prezes randkuje z taka jedna i ona moze do nas przyjsc do pracy w kazdej chwili kiedy tylko zechce ( ona kiedys u nas pracowala i byla sekretarka potem sie zwolnila i pojechala do grecji, nie udalo sie jej wrocila i moze do nas wrocic kiedy chce dla niej etat sie znajdzie a innych zwalniaja

a tak wogole witam sie :-) dzis wstalam z rana , bo ostatnio za dlugo spie