Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Dziś 4 rocznica śmierci naszego Papieża....
kurcze, aż mi się łezka w oku zakręciła......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, Eve - ja myslę że on nawet nie miauknie jak go będziesz molestować:-)ależ nie szkodzi gapciuale nie kwiecień a maj! następny cykl powinien mi się zacząć około 25 kwietnia wiec początek maja mój P. będzie miał przechlapany!
![]()
No nie zniosę.... Na to bym nie wpadła:-):-) Ale u mnie by to nie przeszło. Mój M. nie dałby się namówić na zakupy dla mnie. On nawet prezenty kaze mi sobie wybierać. Na pierwszą rocznicę ślubu też mam sobie coś wyszukać
Ja ostatnio znalazłam sposób na to, żeby dostawać dobre i wcale nie tanie koemtyki. Wysyłam do sklepu mojego męża, a on zawsze elegancko ubrany idzie do drogerii i prosi, żeby mu pani jakiś krem poleciał, a on się na tym zupełnie nie zna, nie wie ile takie rzeczy kosztują, więc dają mu dobre rzeczy (ale drogie) i w sumie to najbardziej jestem zadowolona z kremów lancome - rewelacja!! Ale sama nie dałabym tyle kasy za krem, dlatego tylko mój ostatnimi czasy kupuje mi kosmetyki, to jest naprawdę super sprawa![]()
Ja też mam naczynkową i sucha bardzo. Na razie nie znalazłam zadnego konkretnego produktu na nia. Fakt że nie lubię wydawac majątku na kosmetyki. A co do zamykania naczynek. Ile taki zabieg kosztuje??Witam kochane skoro o cerze i kosmetykach to ja też lubię ten temat:-)
Trądziku nie mam ale mam cerę naczynkową już dwa razy zamykałam pajączki laserem ale one co jakiś czas się pojawiają szczególnie po zimie.
Używam kosmetyków z apteki Avene i Lierac(są super!)
Cześć Motylku:-):-) Jak miło Cię widzieć. Super ze nas informujesz o swojej duuużej już fasolce:-) Dzięku za fluidki. Przydadzą się na pewnoDziewczynki ja tak na chwileczkę do Was wpadam. Byłam dziś u gina. Moje maleństwo ma już 14 mm i ślicznie bijące serduszko. Niestety mam też torbiel na jajniku, z którego była owulacja. ale mam nadzieję że wchłonie się sama.
Przesyłam wam moc uścisków i świeżutkie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Życzę Wam owocnych staranek!
Serdecznie pozdrawiam![]()
Babo... nie uciekaj od nas... Wpadnij choć czasem na jakąś kawunię;-) Ucz się pilnie, ja się cieszę że nie mam netu w domu, bo bym nic nie zrobiła tylko tu siedziałahei dziewczynki:-)
znikam na miesiac..musze czytac do prawojazdow...nie moge sie zabrac..ciagle siedze na BB i sie nie ucze,a egzamin jest po norwesku wiec troszke trudne pytania,a zreszta u mnie bez zmian i dopiero mamy wizyte u lekarza 7 maja,wiec pomyslalam ze zjawie sie po wizycie w klinice:-) i powiem co i jak!!!
Oczywiscie bede CHOLERNIE tesknic za moimi psiapsiulkami kochanymi!!!!
Z kazda z osobna mocno cmokam w gebusie i do uslyszonka!!!
Aha i moze beda nowe fasoleczki w tym miesiacu...z calego serduszka zycze!!!
pa,pa calusow 102:-)
itamy witamy, a i owszemCześć czołem , witam sie pięknie i kulturalnie jako nowa staraczka a do tej pory podgladaczka
Mam 26 latek ( no..prawie) i staramy sie 3 cykl poki co. Za dwa dni ide na badania wszystkich zaleconych przez gina hormonkow i p/cial i poza tym za tydzien usg. Powod : bol jajnika i plamienia.
To tyle slowem powitania
milego wieczorku
Mnie to też zastanowiło bardzo, ze Ktosiowej nie ma już. Zwłaszcza że bywała z dużą częstotliwością. trochę szkoda... Bo to wygląda jakby jednak mieszała...wlasnie,dziwne,ze nagle zniknela.Skoro nic nie zrobila i to jakies nieporozumienie,to czemu uciekla?? podzielam Twoje zdanie
To tak jak u mnie. Identycznie. Nienawidzę swojego brzucha!!! Nogi mi się podobają, do biustu tez się przyzwyczaiłam, pupę nawet polubiłam (dzięki M.:-)) ale z brzuchem nie mogę. Cokolwiek jak kupuję to mam problem z pasem!! Dupa psia. W sumie dobrze że biust duży, wo wtedy nie wyglądam jak deska.W pasie.
Wszystkie spodnie, spódnice nawet rajstopy cisną mnie w pasie.
Pupa i piersi podobają się mi a mężowi jeszcze bardziej.
Bedzie fasoleczka, będzie fasoleczka....tralalalala:-) Trzymam kciuki;-)hej dziewczynyu mnie dalej brak@ , temp 37,2 . dzis ide na bete,
Milego dnia !
![]()
Hura, hurawitajcie dziewczynkipewnie mnie już nie pamiętacie
klikałam tu z Wami ale zrobiłam sobie przerwe bo fiksowałam
ale teraz zaglądam tu żeby się podzielić wiadomością że UDAŁO sięjest dzidziolek
pozdrawiam i slę buziolki
witajcie dziewczynkipewnie mnie już nie pamiętacie
klikałam tu z Wami ale zrobiłam sobie przerwe bo fiksowałam
ale teraz zaglądam tu żeby się podzielić wiadomością że UDAŁO sięjest dzidziolek
pozdrawiam i slę buziolki
Oooo, cześć SłoneczkoSawi gratuluję ! ja równiez Cię pamiętam:-)
zgadzam sie z Toba całkowicie...... poprostu historia -masakraWitam w piękny słoneczny dzień. Aż żyć się chce!
Wczoraj wieczorem net mi się zepsuł i nawet nie zdążyłam się pożegnać. Powiem wam szczerze, że ta historia z Ktosiową mnie przerosła. Długo o niej myślałam ale jak dziś przeczytałam streszczenie jej historii z innego forum to juz nie mam wątpliwości, że dziewczyna nie jest normalna. Podkradać czyjeś zdjęcia, wrabiać wszystkim ciążę? Czy to możliwe,żeby mając 21 lat tak obsesyjnie pragnąć dziecka żeby się do takich numerów posuwać? Zwłaszcza że jakby zsumować jej posty to wiemy, że jest młoda, jeszcze się uczy, jest bez ślubu i mieszka z rodzicami. Jakoś tak nie pokolei to wszystko. Nie chcę obrazić dziwczyn w jej wieku, bo pewnie niektóre mocno pragna dzidzusia, ale u niej to wszystko jakieś dziwne jest. Może za bardzo się nakręciłam tą historią, ale nie lubię takich ludzi. I tak jak któraś z was dziś napisała- wystarczyło na naszym forum zmienić nick a ona dalej jest Ktosiową. Odwaga czy głupota? Myślałam, że się pojawi i wyjaśni nam chociaż trochę tą historię. Nie wyjaśniła, więc ma nas gdzieś. Bo to, że się pojawiła to nie tajemnica. Wystarczy wejść na jej profil, żeby sprawdzić ,że wczoraj wieczorem się logowała. Psychopatka jakaś.
cześc Kasieńko :-)jak tam samopoczucie, jak twoja fasolka malutka?Sawi gratuluję ! ja równiez Cię pamiętam:-)
nie wiedziałam że będziecie mnie pamiętać....a jak to zrobiłam...hm...
nawet pamiętam kiedy to było i gdzie...u moich rodziców,pozycja klasyczna...i to wszytsko zawdzięczam clostilbegyt!!!! no i oczywiście łykałam wiesiołek i piłam Len i tez się przyczyniły do poczęcia bo miałam małe endo (6mm) a zwiększyło mi się na 13mm .P O L E C A M
Teraz biorę duphaston 2x1tabl. i Prenatal
ogólnie już się czuję ciążowo...mam mdłości,brzuchol boli,cycuszki dają znaki,męczę się szybko no i nie mogę chodzićbo później mnie zaczyna brzuchol pobolewać strasznie...w poniedziałek idę na pierwsze usg,dostane skierowanie na badania no i idę na zwolnienie...musze leżeć...no i będę częściej z Wami klikać i czytać co tam u Was
![]()
poczytaj sobie na temat tego leku....napisze krótko po zazywaniu jego miałam owulacje...no i w 3cyklu zazywania udało sięwitam wszystkie dziewczynki!!
gratuluje sawi!!!:-)
a ten clostilbegyt to w jaki sposób Ci pomógł??