Zajączek81
Fanka BB :)
No nieeeee- Hanka - jesteś u Pani!!!!! Mnie wcale nie chodziło o nagich mężczyzn!!!! To tobie brudny umysł nasuwa takie pomysły:-) A teraz i mnie także..... To by była interesująca działalność, i raczej niszowa na rynku;-) Tylko czy można by było selekcję klientów stosować;-)Chciałabyś wygłodniały zboczeńcu z niewypieszczonymi pomponikami i z wściekłością macicy - ja zresztą też.
Ale życie jest brutalne i są tylko ciuchy.

chyba przed pracka pojade z moja druga gorsza polowa pograc w kosza 

siedze tu juz prawie 2 lata i nie mam jeszcze ubezpieczenia nawet (no ale troszke tez z wlasnej winy bo zal mi wydac 500euro prywatnie). Tutaj generalnie nawet publiczna sluzba zdrowia jest czesciowo odplatna.
. Ale np. wczoraj zaskoczono mnie pozytywnie gdyz badania na wszystkie p/ciala dla kobiet w ciazy lub starajacych sie sa nieodplatnie i nie trzeba byc nawet ubezpieczonym!!!
ale przekonałam sie ze to działa jak naturalny antybiotyk i wszelkie infekcje wirusowe pomaga wyleczyć a do tego to sobie na noc polopirynke musujacą wypijam i jest troche lepiej bo dzisiaj już gorączki nie mam :-)ale katar okropny ale mam nadzieję ze przejdzie powoli. co do mydełka to chętnie spróbuje teraz myje bużkę takim żelem antybakteryjnym z ZIAI trochę pomaga ale cudów nie ma. A powiedz mi kropeczko na jaką ty operacje czekasz bo nie moge sie dokopać do tego wątku albo ślepa jestem