reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Chciałabyś wygłodniały zboczeńcu z niewypieszczonymi pomponikami i z wściekłością macicy - ja zresztą też.
Ale życie jest brutalne i są tylko ciuchy.
No nieeeee- Hanka - jesteś u Pani!!!!! Mnie wcale nie chodziło o nagich mężczyzn!!!! To tobie brudny umysł nasuwa takie pomysły:-) A teraz i mnie także..... To by była interesująca działalność, i raczej niszowa na rynku;-) Tylko czy można by było selekcję klientów stosować;-)

reklama
Normalnie uwielbiam Was i jak mnie kiedys los od neta odlączy to popelnie samoboja z zalu i tesknoty z bb.....

kurcze ale cieżki dzisiaj dzień dla mnie nic mi sie nie chcę idę na kawke dołącza sie ktoś do mnie??

jej...ja tez tak mam...zreszta nie od dzis tak mi ciezko...LENISTWO sie to fachowo chyba zwie.....:-D:zawstydzona/y::-D
tez wlasnie machnelam mega pachnaca kawusie z pianka i zagryzlam 3 łakotkami z Sana:-)mniam!

Oj ...az dziwie sie sama bo pogode mam dzisiaj przepiekna :laugh2: chyba przed pracka pojade z moja druga gorsza polowa pograc w kosza :rofl2:

Milej gry Lilu-pokaz na co Cie stac...ale nie jeden raz....:-D:-D:-D...u mnie tez pieknie swieci slonko!

Oczywiście napisałąm smsk'a do mojej ginki, będzie miała mnie dość:zawstydzona/y:
Chyba najważniejsze, że nic mnie nie boli:tak::tak:
Miłego grania;-);-)
Kurcze korci mnie żeby kupić ten domowy detektor tetna płodu ale ginka mówiła, że nie warto

Ginka odpisała, że jak będę ciągle się źle czuć to mam się pokazać w piątek albo poniedziałek

Kingus-super masz ta lekarke!!! Na sms...to sie chwali!
kochanie-mysle ze moze za bardzo sie denerwujesz i stad to gorsze samopoczucie...posiedzisz z nami troszke, potem polezysz, odpoczniesz i bedzie dobrze!
O tych maszynach do mierzenia tetna fasolki...nie wypowiem sie bo nie wiem....niestety...ale mysle ze to bardziej dla psychicznego spokoju sie kupuje niz faktycznej potrzeby, bo jak cos nie tak z maluszkiem to i tak przeciez trzeba do lekarza biec...prawda?

No Kulaszusza...z tym budyniem to mi narobilas...wczoraj mi maz musial o 11 w nocy waniliowy gotowac:-D:-):-Doczywiscie jest teraz Tobie wdzieczny za to stanie przy garach z mlekiem po nocy:laugh2::rofl2::laugh2:

Broń cię boże - no chyba że zaproponują mi fotosować nagich facetów to od ręki mam magistra fotografii.

W odzieżówkę się wczepiłam i mam pełno ciuchów na jamie od szwabów. Muszę porobić zdjęcia i wystawić na sprzedaż.

A gdzie sprzedajesz-ebay, allegro??? tez sie kiedys w takie cus troszke bawilam...a raczej probowalam bawic...a teraz wlasnie w UK mam taka propozycje od exszefowej...ale nie wiem jak to w praktyce sie ma...moze cos opowiesz wiecej?

P.S. A ja myślałam że kropeczka to "diabeł wcielony":-D:-D
Żartuje - Kochana jest i do zjedzenia:-)
:-D

Zajaczku...:-D:-):-D
No tak bo ja to taki troche head&shoulders...2 w 1 jestem......o tak: :-):wściekła/y:

Ostatnia edycja:
No nieeeee- Hanka - jesteś u Pani!!!!! Mnie wcale nie chodziło o nagich mężczyzn!!!! To tobie brudny umysł nasuwa takie pomysły:-) A teraz i mnie także..... To by była interesująca działalność, i raczej niszowa na rynku;-) Tylko czy można by było selekcję klientów stosować;-)

Lata zwichrowania i życia w grzechu wkońcu odbiły się na moim umyśle. teraz to tylko mi w głowie gole penisy i mam nadzieję, że już mi tak do śmierci zostanie no plus alkohol. Bo jak tego zabraknie to po co żyć ja się pytam??????

Normalnie uwielbiam Was i jak mnie kiedys los od neta odlączy to popelnie samoboja z zalu i tesknoty z bb.....

A gdzie sprzedajesz-ebay, allegro??? tez sie kiedys w takie cus troszke bawilam...a raczej probowalam bawic...a teraz wlasnie w UK mam taka propozycje od exszefowej...ale nie wiem jak to w praktyce sie ma...moze cos opowiesz wiecej?

To badziewie potrafi uzależnić, rozleniwić. Prędzej mąż ci neta odetnie jak w chałupie zaczną mu biegać dziwne stworki z brudu.

To nie taka wielka filozofia. Jak masz dojście w UK do ciuchów po w miarę niskiej cenie i masz kogoś, kto może na bierząco opychać ci towar w polsce to nie ma co się zastanawiać. Ja gdybym miała dojścia w UK to dawno bym ciągneła ciuchy.
Ale nie mam.

Co do wlsokiej opieki zdrwotnej to szalenstw nie ma.:confused2: siedze tu juz prawie 2 lata i nie mam jeszcze ubezpieczenia nawet (no ale troszke tez z wlasnej winy bo zal mi wydac 500euro prywatnie). Tutaj generalnie nawet publiczna sluzba zdrowia jest czesciowo odplatna. :wściekła/y:Placi sie tzw "ticket" za kazde badania. Co do opieki nad kobietami ciezarnymi to z tego co sie zdarzylam zorientowac to mimo wszystko wyglada to lepiej niz w UK. kobieta nawet bez legalnego prawa pobytu i dokumentow ma prawo do lekarza prowadzacego ciaze i sa organizacje ktore robia to nieodplatnie. Kolejki tak jak w PL, na wszystko sie czeka:angry:. Ale np. wczoraj zaskoczono mnie pozytywnie gdyz badania na wszystkie p/ciala dla kobiet w ciazy lub starajacych sie sa nieodplatnie i nie trzeba byc nawet ubezpieczonym!!!:tak: Zaoszczedze chociaz na 2 pizze :-D

Chciałabyś wygłodniały zboczeńcu z niewypieszczonymi pomponikami i z wściekłością macicy - ja zresztą też.
Ale życie jest brutalne i są tylko ciuchy.

Normalnie powtorze raz jeszcze HANIA NA PREZYDENTA!!!!!!:-):-D:laugh2:

Witaj kropeczko nie byłam u lekarza bo ja już w swoim życiu tyle lkarstw sie nazarzywałam że staram sie unikać jak tylko mogę, mam wstręt do czosnku i do mleka:no: ale przekonałam sie ze to działa jak naturalny antybiotyk i wszelkie infekcje wirusowe pomaga wyleczyć a do tego to sobie na noc polopirynke musujacą wypijam i jest troche lepiej bo dzisiaj już gorączki nie mam :-)ale katar okropny ale mam nadzieję ze przejdzie powoli. co do mydełka to chętnie spróbuje teraz myje bużkę takim żelem antybakteryjnym z ZIAI trochę pomaga ale cudów nie ma. A powiedz mi kropeczko na jaką ty operacje czekasz bo nie moge sie dokopać do tego wątku albo ślepa jestem:-D

Kochanie-mydelko jest fajne, tylko ostrzegam-prawie wcale sie nie pieni...takie inne jest -bo to takie mydlo bez mydla w sumie, ale dziala wysuszajaco i sciagajaco i antybakteryjnie...
No to chyba jestes tak jak ja chorusek jeden...ja od dziecka ciagle cos tam mialam, a infekcje drog oddechowych to non stop w sumie... i skutek taki byl ze antybiotykow sie najadlam jak sto innych rowiesnikow do kupy razem wzietych...ale takie byly czasy nieswiadomosc ludzka kwitła...-lekarz przepisal tabletki czy zastrzyki to mama kupowala z recepty a dziecko bralo.....teraz juz mam inne do tego podejscie....jednak jak infekcja jest dlug i jest uciazliwa to czasem bez leku sie nie da.
Mam nadzieje, ze uda ci sie przegonic to przeziebienie szybko i witalnie powitasz wiosne! A na katar...mi zawsze pomaga gripex-szybko zageszcza w nosie i lepiej sie oddycha, pomaga oczyscic z wydzieliny.
Aha i jeszcze ta moja operacja-mam klopoty z kolanem-od stycznia br...i ostatecznie 1 czerwca ide na operacje...teraz mam przed soba 2 miesiace czekania...stad musze wstrzymac sie ze starankami ...w sumie to musialam je przerwac... mam nadzijee, ze tylko do lipca:-)

No ja w taki interes wchodze w slepo!!!!

Lata zwichrowania i życia w grzechu wkońcu odbiły się na moim umyśle. teraz to tylko mi w głowie gole penisy i mam nadzieję, że już mi tak do śmierci zostanie no plus alkohol. Bo jak tego zabraknie to po co żyć ja się pytam??????

To badziewie potrafi uzależnić, rozleniwić. Prędzej mąż ci neta odetnie jak w chałupie zaczną mu biegać dziwne stworki z brudu.

To nie taka wielka filozofia. Jak masz dojście w UK do ciuchów po w miarę niskiej cenie i masz kogoś, kto może na bierząco opychać ci towar w polsce to nie ma co się zastanawiać. Ja gdybym miała dojścia w UK to dawno bym ciągneła ciuchy.
Ale nie mam.
Zwracam honor - ja myślałam ty się całe dni opitalasz (i myslisz o penisach) a ty proszę. Biznesłoman fiu fiu. Pogratulować:-)
A propos penisów...lepiej teraz bo później jak będą same rosły to nie bedziemy miały siły ukucnąć:-D:-D:-D

Ale nie mam.

pochwal się Hanka gdzie i co sprzedajesz, może któraś z nas coś dla sibie znjajdzie:-):-) uwielbiam kupować:-):-)

reklama
Kochanie-mydelko jest fajne, tylko ostrzegam-prawie wcale sie nie pieni...takie inne jest -bo to takie mydlo bez mydla w sumie, ale dziala wysuszajaco i sciagajaco i antybakteryjnie...
No to chyba jestes tak jak ja chorusek jeden...ja od dziecka ciagle cos tam mialam, a infekcje drog oddechowych to non stop w sumie... i skutek taki byl ze antybiotykow sie najadlam jak sto innych rowiesnikow do kupy razem wzietych...ale takie byly czasy nieswiadomosc ludzka kwitła...-lekarz przepisal tabletki czy zastrzyki to mama kupowala z recepty a dziecko bralo.....teraz juz mam inne do tego podejscie....jednak jak infekcja jest dlug i jest uciazliwa to czasem bez leku sie nie da.
Mam nadzieje, ze uda ci sie przegonic to przeziebienie szybko i witalnie powitasz wiosne! A na katar...mi zawsze pomaga gripex-szybko zageszcza w nosie i lepiej sie oddycha, pomaga oczyscic z wydzieliny.
Aha i jeszcze ta moja operacja-mam klopoty z kolanem-od stycznia br...i ostatecznie 1 czerwca ide na operacje...teraz mam przed soba 2 miesiace czekania...stad musze wstrzymac sie ze starankami ...w sumie to musialam je przerwac... mam nadzijee, ze tylko do lipca:-)

no tak ja to ciagle na gardło jestem chora a dwa lata temu doszło do tego ze przez 3 niesiace byłam non stop na antybiotykach i zastrzykach :angry:ale zmieniłam lekarza mnie podleczył troche i teraz jest lepiej, ale i tak łapie jakieś przeziębienia albo mnie gardło boli i na katar przechodzi ale jest lepiej jak było. a teraz mnie coś węzły chłonne zaczynaja cos boleć przy tym przeziebieniu strasznie tego nie lubie bo nie moge szyja ruszyć bo mnie boli. to mam nadzieję ze z kolaem będzie wszystko oki i szybko podejmiesz staranka :-)

Do góry