reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ehehehe nie kus , nie kus!!! zastanawiam sie bo za tydzien ma byc w tym samy kolorze z troszke krotszymi rączkami i taką bym wolała , dlatego tak myslę nad nia, ale jak kupie to wstawie , pekajcie za zazdrosci a co!:-D

A jak nie przywioza do sklepu tej z krotsza raczka...a np. tą ktos ci sprzatnie z oczu...np kropeczka:-):-D:-)??? zartuje...

Tez mam ochote na wizyte u fryzjera i tak sobie mysle, ze wyskocze w przyszlym tygodniu... trzeba sie jakos nastawic pozytywnie do tego macierzynstwa, ponoc nie zawsze latwego.Wlasnie rozmawialam z babeczka w pracy na temat zlobkow tutaj. Oczywiscie nikt nic nie wie i mysle, ze nawet nie podejrzewa... ale dowiedzialam sie, ze srednio za zlobek trzeba liczyc £300 tygodniowo. Powariowali chyba! I jakos tak mnie zaczal martwic ten temat, ze zadzwonilam do M. zeby zapytac co zrobimy dalej...chociaz na spotkaniu byl, to tlumaczyl cierpliwie, ze najpierw czeka nas kolejnych 8 miesiecy ciazy, potem ze urodze, a nastepnie mam 9 miesiecy macierzynskiego i takie tam, ze ogolnie wszystko git. Pojac nie moze, ze mnie martwic moze to co bedzie za 18 miesiecy! Co za Chlop! Chyba mnie jakas ciazowa panika ogarnela!

Moja kochana Kulaszuszu (czy kulaszuszo? jak poprawniej?:-D) A co zmierzasz z wloskami robic? obcinac, kolorowac czy cos jeszcze inaczej?

Kochanie- co do zlobkow to mnie sie wydaje, ze ta cena to za jakis superzłobek byc musi, bo przeciez to bardzo drogo ....to na m-c jakies 1300 funtow...tymbardziej, ze to nie Londyn a mniejsze miasteczko jest...i nie chodzi o szkole a zlobek...cos mi tu nie gra...no ale moze takie sa warunki faktycznie...? nie wiem...

Kochanie-nie mart sie na zapas, serio-przeciez zanim pojdzie maluszek do zlobka to minie jeszcze ponad poltorej roku!!!! Do tego czasu jeszcze sie wiele moze pozmieniac...tak z Twoim podejsciem do zlobka, jak i warunkami w Uk czy jakbyscie zdecydowali sie potem wrocic do kraju to w Polsce...naprawde nie ma co az tak daleko siegac w przyszlosc...planuj po kolei-teraz ciaza i dobry ginekolog, dobra opieka medyczna, a potem jak bedziesz na macierzynskim to bedziesz myslala o planowaniu zlobka itd... a moze sie akurat tak potoczy ,ze bedzie ciaza za ciazą??? Wiesz...pomarancze i papryka maja tę moc!:-)

już sie przywitałam czule:-D:-D ale bez przykucania:-D:-D
kropeczko wszystko jest możliwe świat jest bardzo mały:-) mężuś na bierzmowanie jedzie a ja nie mam siły przez tą chorobę to mam wieczór wolny a przynajmniej 2 godzinki:rofl2:

:tak:;-):tak:w takim razie-luzuj sie z nami:tak::-D:tak:
A suwaczek-najlepiej wejdz na stronki z ktorych my mamy suwaczki-wystarczy kliknac w jakis nasz-i tam ustawiasz wszystko wg twoich dat i terminow, po czym musisz go skopiowac do sygnatury- w swoich ustwieniach na bb i wklejasz .

Ostatnia edycja:
ja ci powiem ze nie gustowalam za bardzo w torebkach poniewaz nie znosze przekaladanie z jednej do drugiej wszystkich rzeczy , zawsze czegos zapomne wtedy:angry: ale osattanio kupuje coraz wiecej:tak: za to buty:baffled: mam ich mnóstwo..... i ciagle bym coś kupowała:eek:
Ja tez baaardzo lubię buty i torebki, ale nie szaleję bo na naszych 37M nie mam na nie miejsca:baffled: Ale oczywiście muszę teraz sobie kupić nowe na wiosnę:-) I obowiązkowo torebka pod kolor:-) M. nie może w ogóle zrozumiec tego mojego kupowania pod kolor... (torebki, but, paski, kolczyki, apaszki itp...) ale przecież to normalne prawda?? Muszę zaraz spadać.... WRRRR

Witam i nadrabiam!
Pewnie od razu wszystkiego nie doczytam, ale postaram się jak najwięcej:tak:
O!!!! W takim razie -relaxu to czas dla Andzi S! Mysl tylko o samych przyjemnosciach:-)
Oj kochana - żebyś wiedziała że relaks był;-)
co do pracy , to atmosfera była dzis okropna, ta dziewczyna o której wspominalam jest chyba na mnie obrazona, ignorowala mnie dzis cały dzien przy tym byal przesadnie miła dla wszystkich w okól, sprawila mi tym troche przykrosc, ale potem wyluzowalam, przynajmniej mam od niej swiety spokoj jak do mnie nie gada
co do temperatury to dziwne bo dzis rano tez mialam niska taka jak wczoraj, moze to wina termometru po kilka dni temu stłukl mi sie stary i musialam kupic nowy, obydwa sa rteciowe, ale moze ten stary zle juz pokazywał temperature dlatego mialam zawsze wyzsza..
Elfa - ta koleżanka może mieć teraz tylko wyrzuty sumienia - a raczej powinna mieć:tak:
rzeczywiście temperatura może się zmienić, gdy jest inny termometr:sorry:
dziewczyny ja sie wam do czegos przyznam, bez urazy dla nowych dziewczyn, ale po ostatniej aferze z ktosiowa ( zauwazyłam ze juz nie mam jej na naszym forum) mam podejrzenia ze to ktosiowa znow podszywa sie pod nowa osobowosc, kttosiowa sorki jesli to przeczytasz, po prostu mam troche podejrzliwa nature i wybujala wyobraźnie, a ta cala historia była dosc dziwna

wlasnie,dziwne,ze nagle zniknela.Skoro nic nie zrobila i to jakies nieporozumienie,to czemu uciekla?? podzielam Twoje zdanie

ehhh to nasza kolezanka tego forum :)
mialam moze nie poruszac tego tematu nie wyparzona jestem :eek:

a co do Ktosiowej to ja akurat wyczytałam jej post na tamtym portalu jak sie przyznala ze sie podszywala za jakąś sasanke, ze jej zdjecia "pozyczala" i takie tam, i ze barzo je przeprasza ze tak zrobila.
i tez uwazam ze jakby byla ok to by cos nam napisala, wkoncu zdążyłyśmy się z nią polubić i przyzwyczaic do niej:confused2: no ale widać rózni są ludzie.....
Widzę, że temat Ktosiowej powrócił - ja też się zastanawiałam, czemu już nie pisze, bo wcześniej robiła to codziennie:tak:
Marzenixx - to była Sanka a nie sasanka:-D:-D:-D
No dobrze moje kochane!!!
Bede zagladac!!!Objecuje mocno:-)
Oczywiscie tesknie!!!
No - teraz to inna sprawa:-D:-D:tak:
idę spać tzn umierać dalej :-(
do jutra mam nadzieje ;*
Co to za czarny humor - nadzieję masz mieć zawsze:tak:;-)

a tak na marginesie jak mam sobie suwaczek wstawić?? :zawstydzona/y:
chyba coś nie kumata dzisiaj jestem:rofl2:
kochana wiec tak :
musisz najpierw sobie zrobic ladny suwaczek na stronce internetowej gdzie sa suwaczki, wystarczy ze klikniesz w ktorys suwaczek u dziewczyn i ci sie wyswietli stronka. Nastepnie jak juz ustawisz suwaczek to kopiujesz z tej stronki BBCcode i wklejasz go na nasza tronke w swoim profilu w- edytuj sygnature ( tylko wklejasz ten kod w to duze okno gdzi sie pisze , a nie w na dole w te male okienka) nastepnie akceptujesz i juz powinien byc gotowy:-D

Widzę, że temat Ktosiowej powrócił - ja też się zastanawiałam, czemu już nie pisze, bo wcześniej robiła to codziennie:tak:
Marzenixx - to była Sanka a nie sasanka:-D:-D:-D

No - teraz to inna sprawa:-D:-D:tak:

Co to za czarny humor - nadzieję masz mieć zawsze:tak:;-)
Ktosiowa byla dzis u nas, cos tam napisala jakgdyby nigdy nic:eek: cos wymarotala ze co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr:confused2:
i tak wiem ze sanka heheheheh tom siem pomylilam hihihi:-D

A jak nie przywioza do sklepu tej z krotsza raczka...a np. tą ktos ci sprzatnie z oczu...np kropeczka:-):-D:-)??? zartuje...

.
no ja ci sprzątne hihiihihi!! jeszcze widzialam taka sliczna dużą zamszową zielona taką ciemna butelkową i ta byla poprostu idealna ale nie wiem w sumie ten zielony, juz bylam raz chora na zielony 2 lata temu, to mam i buty i torebke ale inna zupelnie i w sumie skore zamszową mam.... nie wiem co robic....:confused2:

kochana wiec tak :
musisz najpierw sobie zrobic ladny suwaczek na stronce internetowej gdzie sa suwaczki, wystarczy ze klikniesz w ktorys suwaczek u dziewczyn i ci sie wyswietli stronka. Nastepnie jak juz ustawisz suwaczek to kopiujesz z tej stronki BBCcode i wklejasz go na nasza tronke w swoim profilu w- edytuj sygnature ( tylko wklejasz ten kod w to duze okno gdzi sie pisze , a nie w na dole w te male okienka) nastepnie akceptujesz i juz powinien byc gotowy:-D
Powiem Wam, ży my to na prawdę fajne jesteśmy:-) Z częstotliwością raz na tydzień wypływa temat robienia suwaczka...A my z cierpliwością przedszkolanki za każdym razem tłumaczymy... Normalnie cud miód i orzeszki:-D

reklama
kochana wiec tak :

bardzo dziekuję za instrukcje :-D

Do góry