reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No będę lać po dupie, czym Ty sie stresujesz??? Będzie co ma być i tyle, myśleniem i stresowaniem nic nie zmienisz - tylko zwariujesz, szkoda zdrowia :tak:[/QUOTE]

Wiem, ale chcialabym juz jutro rano zeby bylo- tak klik klik i juz :-p

Nie myśl o takich rzeczach a tymbardziej nie czytaj!! Sama po sobie wiem że jak się czegoś naczytam to później sobie wkręcam..
Czekam na wieści po wizycie u gina :) Aż nie mogę się doczekać..
dziekuje.. kochana jestes
Kochana lepiej nie czytaj takich rzeczy tylko idź do lekarza i już będziesz wiedzieć co i jak:-) a ja oczywiście trzymam kciuki:-D
j przydadza sie.. i jutro tez trzymajcie.. jedziemy do urolga..
///// Nektarynka nie czytaj takich rzeczy bo można sie nieźle wkręcić,jak sobie niedawno też pare rzeczy poczytałam i tak sie wkręciłam że nie mogłam przestać o tym myśleć,na szczęście w poniedziałek byłam u lekarza i sie okazało że wszystko jest oki,a to tylko moja psychika.Idź do lekarza i nie martw sie na zapas
dziekuje bardzo za wsparcie.. nie tylko Tobie ale i wszystkim kochanym kobietkom
Nektarynko - Madziaas ma racje!!!! Idź do lekarza i nie szperaj po necie :tak:
obiecuje juz nie bede szpierac po necie.. jak sie uda to jutro pojde a jak nie to dopiero w poniedzialek no chyba ze dostane @..
Poczekam do wieczora- jak nie dostane to jutro rano :)- stresik :tak:
trzymam kciuki abys nie dostala @
nie kus bo skorzystam bo jestem z Wroclawia :-) jak mnie wypuszcza oczywiscie w koncu z domu na "wolnosc" ;-)

kochana jak sie czujesz?

Kroptusiu mam nadzieje,ze juz lepiej

W niedziele minie 5 tygodni jak nie pale i widze rezultaty- moja dieta nic nie pomaga- tak mi sie przemiana materii zmienila ze nie moge patrzec na siebie grrr:eek:

Dziewczyny, pamiętajcie 21:37
[*]:

ST830321.jpg

Ostatnia edycja:
A co się dzieje, że się tak źle czujesz????
Sama nie wiem co mi było. :-) Podejrzewam,ze po bromku,ale biorę go już ponad miesiąc,a tu dopiero nagle teraz mi po nim niedobrze? Nie wiem sama. Tak nagle zaczęło mnie mdlić i nawet nie mogłam się wyprostować bo myślałam,że oddam zawartość żołądka. Ale już oki. Po jakichś 2 godzinach mi przeszło.

reklama
Kroptusiu mam nadzieje,ze juz lepiej

W niedziele minie 5 tygodni jak nie pale i widze rezultaty- moja dieta nic nie pomaga- tak mi sie przemiana materii zmienila ze nie moge patrzec na siebie grrr:eek:

5 tygodni niepalenia...podziwiam..Oleńka dasz rade..:)

NEKTARYNKA ojoj...jak ja bym chciała żebyś lada dzień napisała już o fasoleczce...

Do góry