reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

jutro jak bede juz wszystko wiedziala, czyli tak popoludniu odrazu dam znac :) a teraz zmykam robic projekty, bo jutro mam konkurs, o indeks na studia, wiec warto powalczyc skoro to juz 3 etap :) Buziaki,milego wieczorka:*

reklama
dla mnie nic nie jest nierealne!!! ja tam sie na to pisze, no ale własnie problem wtym ze Hanka juz bedzie ciezarowką!! ale to tez nie problem , bedzie nam nosic drinki!!!!!!!!!!!!!!!!!i siano przerzucac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siano lekkie to sie nie namęczy kobita!!!

W dupie ci sie popierdzieliło. Prędzej to ja zawitam u ciebie niż ty u mnie.

Ja tam mogę w stodole, byleby siano było:-D:-D:-D

Skromnie to sie chwali. Jak se skosisz to będziesz miała

Moczymordy cholerne

W sumie niecały hektar wolnej ziemi jest to macie gdzie spać, ognisko wam rozpale kiełbase w rękę dam wódkę na popicie co by nie staneło w przełyku i bibka jak się patrzy.

Na bank byśmy sie dogadały, szczególnie po pół litra. Szkoda tylko że to mało realne no i ja będę już zafasolkowana:-D

Ja też zafasolkowana będę!!

dla mnie nic nie jest nierealne!!! ja tam sie na to pisze, no ale własnie problem wtym ze Hanka juz bedzie ciezarowką!! ale to tez nie problem , bedzie nam nosic drinki!!!!!!!!!!!!!!!!!i siano przerzucac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siano lekkie to sie nie namęczy kobita!!!

Albo niech chociaż ogniska pilnuje:-D

jutro jak bede juz wszystko wiedziala, czyli tak popoludniu odrazu dam znac :) a teraz zmykam robic projekty, bo jutro mam konkurs, o indeks na studia, wiec warto powalczyc skoro to juz 3 etap :) Buziaki,milego wieczorka:*

Jezu index na studia - to ile ty masz lat skarbeńku?????????

Czuję się staro to przez wasze gadanie o urodzinach wredne jędze.

Która umie robić na drutach bo muszę kończyć swój kocyk. Nauczylam się zaczynać i robić tylko nigdzie nie pisze jak się to zakańcza.
No przecież fasola mi zmarznie w grudniu albo styczniu.

W dupie ci sie popierdzieliło. Prędzej to ja zawitam u ciebie niż ty u mnie.
a popierdzielilo a co? nie wymyslaj i tak tam wpadniemy!!!!:-Da ty co? wybierasz sie moje strony moze??u mnie zawsze za darmoche wikt i opierunek hihihi:-)
Ja też zafasolkowana będę!!

Albo niech chociaż ogniska pilnuje:-D
bedziesz, bedziesz, nie krzyk nam tu juz!!! tez mozesz razem z hanką pilnowac ogniska!!!!

No tak i skonczy se na tym, ze bedzie wielkie ognisko, wszystkie zaciazone beda dokladaly patyczkow a ja sama z flaszka zostane......w doopie takie urodziny:-p

Która umie robić na drutach bo muszę kończyć swój kocyk. Nauczylam się zaczynać i robić tylko nigdzie nie pisze jak się to zakańcza.
No przecież fasola mi zmarznie w grudniu albo styczniu.
ja niestetey nie pomoge najwyzej co z makaronu moge podziergac bo wlasnie spagetti wcinam :-p a o bobasa nie boj zaby , zahartuje sie przynajmniej dziecię :-D ja na mrozie wychowana , po sniegu boso latałam i zdrowa jak ryba!!!

reklama
tak rozmawialam z lekarka o tym ze planuje ciąże itp ja zawsze bralam claritine (jakos tak to sie pisze?!) i do tego krople do oczu .... - mam zawsze alergiczne zapalenie spojowek! do tego od jakiego czasu musze brac wziewne - astma oskrzelowa! a w tym roku odstawilam claritine bo tak jak zyrteku nie wolno w ciazy i podczas karmienia... wiec nie chcialam juz organizmu przyzwyczajac i od poczatku jade na nowych kropelkach do oczu i nowym wziewnym ktory działa tylko na płucka i wsio poza wapnem oczywiscie! :sorry:
Witam w gangu BB :-D

:-( a juz myślałam ze o mnie zapomniała! :eek: ... juz mi lepiej! :-D

zaproszonko wysłane! :sorry:

moj tata mawiał ze to ważne w jaki sposob zobaczymy bociana 1 raz w danym roku!!! ty zobaczylas w najlepszej postaci - w locie!
Eve ja też mam astmę oskrzelową:-( Martwię się trochę jak to będzie w ciąży z lekami.Ja narazie biorę takie które nie są wskazane w ciąży.Porozmawiam o tym jak będę u pulmunologa.

Witam Was baaardzo wiosennie:tak:
Nawet udało mi się przeczytać wszystko od wczoraj:-D

Oj, Eve - ja myslę że on nawet nie miauknie jak go będziesz molestować:-)

No nie zniosę.... Na to bym nie wpadła:-):-) Ale u mnie by to nie przeszło. Mój M. nie dałby się namówić na zakupy dla mnie. On nawet prezenty kaze mi sobie wybierać. Na pierwszą rocznicę ślubu też mam sobie coś wyszukać:baffled:Co ja z nim mam...

Ja też mam naczynkową i sucha bardzo. Na razie nie znalazłam zadnego konkretnego produktu na nia. Fakt że nie lubię wydawac majątku na kosmetyki. A co do zamykania naczynek. Ile taki zabieg kosztuje??
Na naczynka polecam kosmetyki Avene z apteki jest taka seria ja używam kremy na dzień antiruge a na noc diroseal z tej serii.
Jeśli chodzi o zabieg laserem to cena zależy od ilości naczynek do zamknięcia co ocenia lekarz.Ja miałam sporo pod oczami,policzki i skrzydełka nosa.Bolało troszkę po zabiegu miałam obrzęk który zszedł na drugi dzień ale i są siniaki pod oczami więc trzeba sobie wziąść z 3 dni wolnego a potem robić makijaż bo wygląda się jak po niezłym laniu:-D Ja zapłaciłam 500zł ale warto buzia jest po tym ładna nie czerwona.

Hej dziewczyny...
pare dni nie udzielalam sie na forum, bo doła mam...
I już nawet nie dotyczy to tego mojego zamiesznia z pre-testem... A dodac tu muszę, ze do tej pory nie mam @ :no: (a miałam ją dostać w tamten piatek). Świra już dostaję... Bo boje się, że mam jakiegos guza w piersi czy coś.. i że to od tego mam te problemy ze spóźniającą się @. Jestem totalna pesymistką... sama siebie już zamęczam tymi podejrzeniami... Boje się zapisac na USG piersi. A w prawej piersi wyczuwam coś jakby taki guzek i boli to jak uciskam... Już kiedyś to wyczuwałam ale nie bolało. więc zignorowałam to ale teraz co chwile to macam i przerażenie mnie bierze... Ryczeć mi się chce... Moje dwie ciotki (siostry mojej mamy) miały raka piersi. Jedna miała robiony wycinek, a drugiej amputowali całą pierś. a więc jestem w tzw. grupie ryzyka. Tak bym chciała żeby to tylko było moje kolejne pesymistyczne nieprawdziwe przeczucie...
Dziewczyny dobrze radzą trzeba iść do lekarza.Wiem że się boisz ja tez bym umierała ze strachu ale trzeba iść i tyle.

Co do tego, że mogłam zmienić nick
Jasne, że mogłam tutaj wejść i mieć inny nick. Ale po co. Tamtą sprawę dawno uważałam za zamkniętą, nie sądziłam, że tamte dziewczyny będą na tyle wścibskie by wiecznie mnie ''śledzić''. Za chwilę pewnie podjadą pod mój dom, będą bacznie obserwować i podniecać się, że blablabla. A mają ok 26 lat (średnio) i widać nudzi im się. Same pragnęły zamknąć już ten dział a dalej się wciągają w to. Nie zmieniłam nicka ponieważ Ktosiowa zawsze była sobą a Sanka to była postać fikcyjna. Nie mam aż takiej obsesji by udawać ciąży, Sanka była w ciąży, ale jak pisałam to postać fikcyjna. Wtedy myślałam, że mi się udało zaciążyć, za wczasu pochwaliłam się ciążą i potem nie umiałam tego odkręcić.
Wszystko zostało wyjaśnione na tamtym forum, nicku nie zmieniłam bo nie mam nic do ukrycia.
Wchodząc na to forum cieszyłam się, że mogę pisać o sobie, objawach, z kimś czekać na ten mój ważny dzień. Nie myślałam, że ktoś ciągle butami będzie właził w moje życie. Jestem tu bardzo szczera i to mi się podobało. To forum dawało mi szanse. Ale już mnie przekreśliłyśmy, przykre. Szczególnie, że nie oszukałam Was z niczym a tamto forum to przeszłość.
Szkoda że nie wyjaśniłaś nam tego jak Andzia napisała na forum o tej informacji tylko twierdziłaś że te dziewczyny napisały jakieś brednie.
Jestem w stanie zrozumieć że myślałaś że jesteś w ciąży itp ale po co bawiłaś się w intrygi.
niee, balam sie . Juz sie naczytalam o przypadkach roznych z tymi testami. Teraz to juz wszystko jutro sie okaze, ale jakos mnie boli brzuch jak na @ i mam dziwny sluz.
Trzymam kciuki za betkę.;-)

Do góry