reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Martynko mocno trzymam kciuki.w.kropeczka pilnuj porządku.A mnie coś tak dziwnie w dole brzucha pobolewa.A może jutro kupie ten test i w niedziele rano zrobie.Oczywiście jak mnie ta menda @ nie wyprzedzi.Jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby tym razem mi się udało.Może i nawet lepiej że sie tak nie nastawiam.Przynajmniej jak dostane @ to nie bedzie tak bolało.

reklama
prywatnie w klinice Invimed. Sama IUI kosztuję 750 zł +150 zł za cykl monitoringu +120 za jedną dodtkową wizytę więc wyszło ok 1100 zł muszę doliczyć paliwo bo ja mieszkam pod W-wą. Nie liczę leków clo ale to nie jest takie drogie.
Kurdę modlę się żeby się udało... ale ja w to wierzę!
A kiedy bedziesz już wiedziała na 100% że sie udało?

nektarynko-brawo ze w koncu dotarlas do lekarza!!!! kochanie, moze on cosik tam podejrzewa stad nie chcial przeszkadzac lokatorowi by sie rozgoscil na dobre??? kochanie-mocno trzymam kciuki bys tej @ nie dostala i by luteina przyniosla inne efekty...bardzo fasolkowe!
aaa zapomnialam pytal jeszcze jak tam wykres tempki.. ale nie miala wiec dokladnie wytlumaczylam ze byl skok tempki jednodniowy a potem spadek na 36 a potem lekki wzrost a zreszta zamieszczam wykres.. 3 ostatnie punkty naniesione w paincie.. niestety na tym kompie nie mam dojscia do karty tylko wykresik taki..
aż sobie mojego M wykorzystałam.. choc ja zazwyczaj popoludniami nie lubie..

poza tym dziekuje za wsparcie..

prywatnie w klinice Invimed. Sama IUI kosztuję 750 zł +150 zł za cykl monitoringu +120 za jedną dodtkową wizytę więc wyszło ok 1100 zł muszę doliczyć paliwo bo ja mieszkam pod W-wą. Nie liczę leków clo ale to nie jest takie drogie.
kochana trzymam kciukasy

Załączniki

• karta_thumb.jpg
    karta_thumb.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 40

no to jeszcze ie jest tak zle...
uda sie napewno kochanie! i beda piekne dzieci....zobaczysz!:-)

A mnie coś tak dziwnie w dole brzucha pobolewa.A może jutro kupie ten test i w niedziele rano zrobie..

no siknij, siknij! podopingujemy i Twojemu testowi!

Bete robię za 14 dni, bo ja testom nie wierzę!

wyjdzie piekna betka!!!!! tak czuje!!!:-)

Zajaczku-co to za nerwy:angry::crazy::angry:
po pierwsze co albo kogo na taczki ladowac beda??? chyba nie Ciebie na taczkach beda wywozic z firmy za to nierobstwo? co????:laugh2:
po drugie-Sycylia gdzie wybiera sie Eve na "barabara" -jest we Wloszech a nie w Grecji...no chyba ze sie w nocy cos poprzestawialo na naszym globie i jeszcze o tym nie slyszalam:-)
po trzecie-Skalpik wazna rzecz i trza sie poswiecic...nie ma zmiluj sie!
a brazylijski tez jest calkiem spoko...jak niewiniatko sie bedziesz czula albo swięta jakaś jak z goła pipą zostaniesz...wiem co mowię:rofl2::-D:rofl2::-p
po czwarte-buty to podstawa...pieprzyc nauke, zreszta -jak masz sie uczyc jak nie masz w czym do szkoly chodzic, prawda??? no wiec po kolei- w niedziele z ranca poswiecic palme (i nie tylko tą o której myślisz!), kupic piękne buty i...na nauke braknie czasu...ale stosujac zasady Eve...ze co masz zrobic dzis zrob jutro...nauka przelezie na poniedzialek:-) i git!

Oj tam Kropeczko...dzisiaj nie ma nieróbstwa tylko zapierdziel. tak jest zawsze Jak jesteśmy obie to jest czasem nuuuuda na maksa, jak która weźmie urlop to jest zapieprz.
Co do Grecji... Źle się wyraziłam stylistycznie:-) Nie czepiaj się, ty nie wiesz co ja dzisiaj muszę wyczyniać żeby was poczytać przez chwilę a już o pisani nie wspomnę...
Nauka - ja tak właśnie robiłam....teraz juz niestety jest to :jutro":-D:baffled:

no to opisuję: wczoraj byłam i były 3 pęcherzyki 2 duże a trzeci trochę mniejszy. Lekarz spojrzał i stwierdził endoterium eleganckie i nawet pregnalu na pęknięcie nie trzeba. No i miał rację bo o godz 22 tak mnie zaczeło boleć w prawym jajniku że aż mi się ciemno w oczach robiło bo pękły 2- nigdy tak nie miałam. Wstałam dziś o 6 rano bo o 8 M. miał oddać nasienie, po 1,5 godz. przygotowałi nasienie.
Weszłam do gabinetu i tak był moj lekarz,położna i jeszcze jeden lekarz, otworzyło się okno takie małe a tam klientka z maską na twarzy daje strzykawkę z taką długą rurką i mówi nawisko powtarza 2 razy by nie pomylić nasienie. Potem lekarz ci to wszystko wprowadza i leżysz później ok 10-15 min. Nie bolało miałam takie dziwne uczucie gąrąca i szczypawki. Potem wróciłam do domu i poprwiłam naturalnie... jeszcze poprwię wieczorkiem.
No opisałam chyba szczegółowo- jak są jakieś pyt. to czekam!
Martynko.... Na pewno się udało (myslę że ta poprawka pomogła:-))

Martynko mocno trzymam kciuki.w.kropeczka pilnuj porządku.A mnie coś tak dziwnie w dole brzucha pobolewa.A może jutro kupie ten test i w niedziele rano zrobie.Oczywiście jak mnie ta menda @ nie wyprzedzi.Jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby tym razem mi się udało.Może i nawet lepiej że sie tak nie nastawiam.Przynajmniej jak dostane @ to nie bedzie tak bolało.
czekam i trzymam kciuki!!!:-) a ile ci @ spóźnia?

Zajączku rzeczywiście powtórka była przyjemna...:tak:

Kropeczko - Kochanie... Nici z niepokalanego poczęcia.... Zaczęłam plamić... Dziwnie dobrze się czuję jak na @.Ale się rozkręci jutro jak będę musiała sięuczyć:crazy:

reklama
Co do Grecji... Źle się wyraziłam stylistycznie:-) Nie czepiaj się, ty nie wiesz co ja dzisiaj muszę wyczyniać żeby was poczytać przez chwilę a już o pisani nie wspomnę...
Nauka - ja tak właśnie robiłam....teraz juz niestety jest to :jutro":-D:baffled:

:-))

a buty Zajaczku??? zapomnialas o butach!!!!!

Kropeczko - Kochanie... Nici z niepokalanego poczęcia.... Zaczęłam plamić... Dziwnie dobrze się czuję jak na @.Ale się rozkręci jutro jak będę musiała sięuczyć:crazy:

zajaczku...krew masz bo to jeszcze po scisgneciu skalpa tak ci sie dzieje...ja tam wierze w partogeneze...jak w sexmisji...:laugh2:

Do góry