reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

w IKEA-i wiecej lazenia niz kupowania, kupilismy pare rzeczy do kuchni i szwedzkie jedzonko. aaaaaaaa i kawy sie napilismy a pozniej stwierdzilam ze to chyba nie byl za dobry pomysl na to moje serduszko. Sama siebie wykoncze :baffled:
No właśnie kawa jak na razie nie jest wskazana przy przebojach z twoim serduszkiem lepiej było zjeść hot doga:-D ja zawsze je wcinam w ikea:-D

reklama
Co to za marudzenie! :-) Piekna niedziela dzis.
Karola moze niedlugo zmienisz nie tylko stan cywilny,ale rowniez inny :-D
Olesia,idz lepiej do lekarza,bo jeszcze nam fikniesz i co bedzie??
Ja nie jadam w Ikei,bo zawsze jak jestem to sa takie kolejki,ze od razu apetyt mi spada :sorry:
Lece z M ogladac filmik.
Buziaki i do napisania jutro wieczorkiem.:rofl2:

w IKEA-i wiecej lazenia niz kupowania, kupilismy pare rzeczy do kuchni i szwedzkie jedzonko. aaaaaaaa i kawy sie napilismy a pozniej stwierdzilam ze to chyba nie byl za dobry pomysl na to moje serduszko. Sama siebie wykoncze :baffled:

Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa :)

w bielańskim i bardzo polecam :tak:

Daria zachwycona, mam nadzieję, że tak już zostanie :sorry:
Gratuluję małego Igorka śliczny maluszek:tak:
Słyszałam że to świetny szpital moja koleżanka rodzoła tam synka u Dr.Kotowicza.

Co to za marudzenie! :-) Piekna niedziela dzis.
Karola moze niedlugo zmienisz nie tylko stan cywilny,ale rowniez inny :-D
Olesia,idz lepiej do lekarza,bo jeszcze nam fikniesz i co bedzie??
Ja nie jadam w Ikei,bo zawsze jak jestem to sa takie kolejki,ze od razu apetyt mi spada :sorry:
Lece z M ogladac filmik.
Buziaki i do napisania jutro wieczorkiem.:rofl2:
Szafirku a ty skąd jesteś?
Chętnie we troje pójdziemy do ołtarza ha,ha może brzuszek być nawet widoczny.:tak:

Wow, Kochana, to już??? Super!!! Maluszek przepiękny!!!:-D

A jak u Ciebien slonko...tylko miesiac pozostal...ale musisz byc juz duuuuża:-)

Oszczędzamy bo prawdopodobnie 22 sierpnia odbędzie się nasz ślub i przyjęcie weselne.Dostaliśmy potwierdzenie z restauracji o wolnym terminie więc jeśli w kościele będzie wolne to zmienię stan cywilny.:-D:-D

W kosciele zalatwic termin to chyba najmniejszy klopot...najwyzej wczesniej nslub bedzie...
Ale ci fajnie.....planowanie slubu jest super...:-)

A kupowalas zurawinowe powidla???? mniam, mniam!!! I kielbaski z łosia:-):szok::-D

:eek: tez mialas na poczatu z tym problem ? czy tylko ja jestem tak niezdolnie utalentowana :sorry:

mnie to Lilu szlo gladko, ale ja od 5 klasy podstawowki trenowalam:-p i nie mialam porownania z automatem...najgorzej to chyba jest sie przerzucic z jednego na drugi...ale dasz rade!!! tening czyni mistrza!

Z przemęczenia wczoraj cienie na teście widziałam a od nocy męczy mnie wredna czerwona @.

Miłego wieczorka wam panie życzę.

wiecie co chyba ta niedziela dzisiaj to naprawde jakaś lipna.... mi sie nic nie chce, kolano mnie boli i wogole jakas doooopa:baffled:

kropeczko mój mąż ma własną firme zajmującą się reklamami diodowymi oraz ekranami LED. Taka elektronika, teraz jest w grudziądzu jakies diody montuje za pare dni jedzie do grójca na 3 dni zawież zlecenie tzn sufit podświetlany.... i tak jezdzi czasami, albo jak duze zlecenie to siedzi w firmie po nocach.... ogólnie jest pracoholikiem:eek:

reklama
Ach ta niedziela była długo.Nic dzisiaj nie robiłam a czuje sie jak bym ciężko pracował. Jak się położę do łózka to na pewno szybko odlecę .Niunia 27 współczuje ci tej małpy.

Do góry