reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiadomo ze tak
ja jak wiem ze cos jest dla dziecka dobra to robie na sile i tyle.Weronice co 2-3mieisace upuszczja krwi na badania i nie mam wyjscia-musze trzymac az pobiora,a to łatwe nie jest przy jej wadze:-)
Zgadzam sie:tak:
Ja tez tak mam-czasami sama przy tym rycze ale wiem ze musi tak byc i koniec:no:
Jak bylam z Klaudia u kardiloga teraz to byla masakra ale dalysmy rade
darla sie tak ze chyba wszystkie dzieci pouciekaly z poczekalni:-D:-D:-DAle zbadac Ja musialy i to bardzo dokladnie

Zgadzam sie:tak:
Ja tez tak mam-czasami sama przy tym rycze ale wiem ze musi tak byc i koniec:no:
Jak bylam z Klaudia u kardiloga teraz to byla masakra ale dalysmy rade
darla sie tak ze chyba wszystkie dzieci pouciekaly z poczekalni:-D:-D:-DAle zbadac Ja musialy i to bardzo dokladnie

chyba gorsza ta gastrosskopia.....brrrrrr

a ja jutro po południu do dentysty...oj bedzie bolałao...:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry