reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka1 - nie wiem jeszcze - 28 kwietnia się być może dowiem, mam nadzieję, że to będzie dziewczynka, bo chłopaka już mam :-).

reklama
WIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆ:szok::szok::szok::szok:pytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów:rofl2:

a ja tak skromnie wtrącę się...

Otórz dziewczyny może napisałybyście do moderatora aby utworzył wam ( nam ) wątek zamknięty tylko dla was ( nas). Znacie się tu na tyle, że fajniebyło mieć coś takiego. Tam wklejałybyście swoje fotki, bo tutaj to każdy kto tylko może ogląda....( niekoniecznie zalogowany i znany)
Regulamin działania wątku moglibyście same opracować ( kto będzie miał do niego dostęp) i listę zrobić.
Wtedy chętniej bym wklajała fotki ze sobą.

i tam tez mogłybyście żalić sie i chwalić.
ja jestem za
ale teraz kto napisze???
Patrysia śliczny ten komplecik:tak:
ogladam juz nowe :-D
Patrysia, bielizna jest extra! :tak::tak::tak: Twój m pewnie baaaaardzo zadowolony ;-):-)
ta szybko go zdial :sorry:

ania p -witaj u nas też jesteś mama domowa:tak:a wiesz już kto mieszka w twoim brzuszku???
-j- ja jestem jak najbardziej za zamkniętym będziemy mogły więcej między sobą popisać no i fotki wklejać bez obawy że ktoś spoza naszego grona je wykorzysta:tak::tak::tak::tak:
patrysi mówie juli że sewi podrośnie a ona no ale ja będe stara.................a po chwili no ale może jak będe TAKA STARA JAK TY to będe wolała młodszych:szok::szok::szok::szok::szok::rofl2:
nie no powalila mnie na lopaty .... :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Patrysia - póki nie umiem cytować będę odpowiadać na raty - muszę leżeć bo łożysko jest tak nisko, że jest zagrożenie odklejeniem (tydzień temu porządnie krwawiłam). Z czasem wraz ze wzrostem macicy ma się przesunąć wyżej (taką mamy nadzieję). No i jutro się dowiem czy mogę przestać oglądać sufit i podłogę ze zbyt bliskiej perspektywy czy jeszcze nie...
mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy a dziewczyny juz Ci pomogly w cytowaniu wiec nie bede sie powtarzac ;-):tak:
WIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆ:szok::szok::szok::szok:pytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów:rofl2:
ja juz mam posprzatane okna umyte tylko potem kurze poscierac jeszcze raz i poodkurzac :-D

uważaj na mnie bo ja Ci ostatnio w myślach czytam:-D:-D:-D:-D:-D

ale ze swoimi kilogramami to nie przesadzaj, widziałm fotki na nk i jest ok, ja mam naprawdę sporą nadwagę, przed ciążą rozmiar 36 a teraz 44 :szok::szok::szok::szok: i wcale mi sie to nie podoba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bierz pod uwagę ,że na nk wkleja się te ładne foteczki wiesz ja jestem wysoka i to mnie chroni ,ale ja więcej mam do zgubienia niż ty:tak::tak:i wyobraż sobie ,że ja też ten rozmiar noszę :tak::tak:kurde ty naprawde czytasz mi w myślach:-D:-D:-D

Malinka1 - nie wiem jeszcze - 28 kwietnia się być może dowiem, mam nadzieję, że to będzie dziewczynka, bo chłopaka już mam :-).
Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej:tak::-D To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...:confused::tak::tak:
ja jestem za
ale teraz kto napisze???

ogladam juz nowe :-D

ta szybko go zdial :sorry:
To chwal sie nastepnymi jak znajdziesz:tak::tak::tak: może też sobie kupie coś fajnego...:confused::confused:

mój adam poszedł do szkoły ale zaraz wróci bo plecak z książkami w przedpokoju:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcały adan:tak::tak::tak::tak:
a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczy:szok::szok::szok:na co jeszcze ta moja jula wpadnie:szok::szok::szok::szok:
zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało mu:no::no:rzucało nim na wszystkie strony:-D:-D:-D
dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca:tak::tak:

reklama
Do góry