reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
WIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆ

pytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów

Dziękujężeby cytować kilka postów klikaj te plusiki co masz na dole w rogu ,a jak uzbierasz tyle ile chciałaś kliknij odpowiedz na dolestrony i już
ja jestem zaa ja tak skromnie wtrącę się...
Otórz dziewczyny może napisałybyście do moderatora aby utworzył wam ( nam ) wątek zamknięty tylko dla was ( nas). Znacie się tu na tyle, że fajniebyło mieć coś takiego. Tam wklejałybyście swoje fotki, bo tutaj to każdy kto tylko może ogląda....( niekoniecznie zalogowany i znany)
Regulamin działania wątku moglibyście same opracować ( kto będzie miał do niego dostęp) i listę zrobić.
Wtedy chętniej bym wklajała fotki ze sobą.
i tam tez mogłybyście żalić sie i chwalić.
ale teraz kto napisze???
ogladam juz nowePatrysia śliczny ten komplecik![]()

ta szybko go zdialPatrysia, bielizna jest extra!Twój m pewnie baaaaardzo zadowolony ;-):-)

agunia-ln
tAK ,TAK TO SAMO SOBIE POMYSLAŁAM ,BIELIZNA EXTRA I Z TYMI KG TEŻ SIE ZGADZA![]()
uważaj na mnie bo ja Ci ostatnio w myślach czytam

ale ze swoimi kilogramami to nie przesadzaj, widziałm fotki na nk i jest ok, ja mam naprawdę sporą nadwagę, przed ciążą rozmiar 36 a teraz 44

nie no powalila mnie na lopaty ....ania p -witaj u nas też jesteś mama domowaa wiesz już kto mieszka w twoim brzuszku???
-j- ja jestem jak najbardziej za zamkniętym będziemy mogły więcej między sobą popisać no i fotki wklejać bez obawy że ktoś spoza naszego grona je wykorzysta
patrysi mówie juli że sewi podrośnie a ona no ale ja będe stara.................a po chwili no ale może jak będe TAKA STARA JAK TY to będe wolała młodszych![]()

mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy a dziewczyny juz Ci pomogly w cytowaniu wiec nie bede sie powtarzac ;-)Patrysia - póki nie umiem cytować będę odpowiadać na raty - muszę leżeć bo łożysko jest tak nisko, że jest zagrożenie odklejeniem (tydzień temu porządnie krwawiłam). Z czasem wraz ze wzrostem macicy ma się przesunąć wyżej (taką mamy nadzieję). No i jutro się dowiem czy mogę przestać oglądać sufit i podłogę ze zbyt bliskiej perspektywy czy jeszcze nie...

ja juz mam posprzatane okna umyte tylko potem kurze poscierac jeszcze raz i poodkurzacWIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆpytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów
![]()

madziulanatasza
Bierz pod uwagę ,że na nk wkleja się te ładne foteczki wiesz ja jestem wysoka i to mnie chroni ,ale ja więcej mam do zgubienia niż tyuważaj na mnie bo ja Ci ostatnio w myślach czytam
ale ze swoimi kilogramami to nie przesadzaj, widziałm fotki na nk i jest ok, ja mam naprawdę sporą nadwagę, przed ciążą rozmiar 36 a teraz 44i wcale mi sie to nie podoba
![]()

medeuska
październikowa mama'09
Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczejMalinka1 - nie wiem jeszcze - 28 kwietnia się być może dowiem, mam nadzieję, że to będzie dziewczynka, bo chłopaka już mam :-).

To chwal sie nastepnymi jak znajdzieszja jestem za
ale teraz kto napisze???
ogladam juz nowe
ta szybko go zdial![]()

mój adam poszedł do szkoły ale zaraz wróci bo plecak z książkami w przedpokoju

cały adan

a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczy

na co jeszcze ta moja jula wpadnie

zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało mu
rzucało nim na wszystkie strony

dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca

a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczy

zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało mu

dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca

reklama
Podziel się: