reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

to sie ciesz ja już 3 razy miałam złamanie a wybicie/zwichnięcie już chyba z tysiąc razy :no:
do tego ciągle choruje, z gardłem, z oczami, do tego miałam martwice kości i przez 2 lata nie mogłam uprawiać żadnych sportów poza pływaniem. do dzisiaj mam problemy z kolanami przez to, i jak jakiś większy wysiłek to zaraz bolą :crazy:
etc.. mogłabym tak dalej wymieniać :sorry:

zaniemowiłam:szok:

ja to na szczęście to kości mam mocne ale gardło ciagle chore:-(
a nie proponowali Ci wycięcia migdałków?? bo mi tak ale narazie sie nie decyduje bo sobie troche podleczyłam to gardełko

moja mam i bratowa mialy wycinane...podobno w doroslym wielku bardzo boli:baffled:

mnie też każda choroba od migdałów sie zaczyna i wcale nie powiedziane że na tym się kończy bo częśto angina i to ropna się rozwija.
takie to jesteśmy chorubki jedne ale co tam nie trzeba sie załamywać takie jesteśmy i już nic nikomu do tego:tak:
no ja dołączam do was...z tym, ze u mnie stawy, kości , nerki i nieszczęsne gardło-czyli migdalki plus czesto oskrzelka....

no to se ponarzekalyśmy...jak staruszki w poczekalni:laugh2:

reklama
a zapomniałam powiedzieć że zakupiłam sobie wiesiołek na i myśle że jak to kropeczko powiedziałaś będę miała bagienko po zapodaniu go sobie :rofl2::rofl2:ale tylko do owulacjii pamietam!!

no to czekamy na efekty kochanie...fasolkowe!

Kurczę M. szuka pracy bo w tej jest maskara, ale teraz znaleźć pracę bez znajomości to jakiś cud...

:tak::tak:

powodzenia dla Meżucia kochana...może akurat mu sie uda-3mam kciuki!

Zajączku-jak poszło??????????

Nektarynko-ja mialam test owul.kupione online w Uk takie wlasnie cieniutkie paseczki, pakowane po 10sztuk i one wlasnie zawsze mialy jasniejsze kreski jak testowalam - a jak w Polsce kupilam w aptece te za 24zl za 5 sztuk-taki konkretny test - i zrobilam to krechy byly jak sie patrzy. Stad tez mam porownanie, ze nawet jak te cieniutkie maja jasniejsza kreche kontrolna to wcale nie jest powiedziane ze nie ma woulacji....mozliwe ze jest owulacja, bo na innych testach w tym samym czasie wyszlyby (jak u mnie) mocne krechy!
dziekuje za rade, bede wiedziec ze jesli wyjdzie nawet slaba kreska to znaczy ze dzialac za 24h.. jesli oczywiscie nastepnie nie wyjdzie zadna

Loree - robilam tylko ciazowy jakos w 35 dc i negatywny dopatrywalam sie cienia cieni.. ale nic.. poki co dzis 41dc.. biore dalej lutine i czekam..

zaniemowiłam:szok:

moja mam i bratowa mialy wycinane...podobno w doroslym wielku bardzo boli:baffled:

no ja dołączam do was...z tym, ze u mnie stawy, kości , nerki i nieszczęsne gardło-czyli migdalki plus czesto oskrzelka....

no to se ponarzekalyśmy...jak staruszki w poczekalni:laugh2:
ja stawy chyba powoli też zaczynam odczuwać ale to przy częśtych infekcjach gardła tak jest i jescze serduszko przez gardło cierpi.
ponażekać też wskazane bo to oczyszcza dusze mi przynajmniej.

a tat tak może bagienko sprowadzi do mnie fasolkę :-D

a tak z innej beczki
macie jakiś fajny przepis na sałatkę??

Ostatnia edycja:
to sie ciesz ja już 3 razy miałam złamanie a wybicie/zwichnięcie już chyba z tysiąc razy :no:
do tego ciągle choruje, z gardłem, z oczami, do tego miałam martwice kości i przez 2 lata nie mogłam uprawiać żadnych sportów poza pływaniem. do dzisiaj mam problemy z kolanami przez to, i jak jakiś większy wysiłek to zaraz bolą :crazy:
etc.. mogłabym tak dalej wymieniać :sorry:
ojej heheh az mi sie skojarzyl taki fil - NIEZNISZCZALNY ze ty niby ten Samuel Jackson a ja Bruce Willis :-D kto ogladał ten wie o czym mowie hihihihi:-D
a tak z innej beczki
macie jakiś fajny przepis na sałatkę??
ja znam przepis na przepyszną sałatke z kurczakiem i ananasem :):-D nie znam osoby ktora powiedziala ze jej nie smakuje, awrecz zawsze mnie bombardują zawsze zebym ja robila, zwlaszcza moj malz!!

dziekuje za rade, bede wiedziec ze jesli wyjdzie nawet slaba kreska to znaczy ze dzialac za 24h.. jesli oczywiscie nastepnie nie wyjdzie zadna
..
kochanie no tak to chyba tez nie do konca jest...zalezy jakie testy-jak zrobisz pierwszy miesiac to bedziesz wiedziala jak one reaguja na twoj organizm, czy sciemnieje ta krecha mocno czy tylko bedzie jasna kilka dni i zniknie....
Nektarynko...juz 41 dc u Ciebie...? to sie porobilo...a moze ty masz juz fasoleczke kochana ale poki co testy nie wykrywaja???

reklama
Do góry