No hej!
Nie straszyłam wczoraj chłopa testami. Narazie czekam, bo w niepokalane poczęcie nie wierzę ;-) chociaż chyba wolałabym to, niż żeby się okazało, że jestem całkiem rozregulowana, bo jak potem będę mogła cokolwiek zaplanować?
Dziś mam wyższą temperaturę - 37,1, a na dodatek wywaliło mi syfa ma ustach
nie czuję się przeziębiona, więc nie wiem, co o tym myśleć.
Dzisiaj mój się mnie zapytał, gdzie jedziemy w wakacje pracować nad potomkiem
muszę więc wymyślić coś fajnego i realnego finansowo 
Dziewczyny poradźcie, bo chciałam pójść jeszcze w tym tygodniu zrobić badania laboratoryjne. Chciałam zrobić zwykłą morfologię, badanie na toxoplazmozę i cytomegalię, czy powinnam robić tarczycę?
Domyślam się, że toxo i cyto są poza NFZ, a czy mogę poprosić internistę o skierowanie na morfologię żeby się załapać za darmo? ;-)
Na żółtaczkę byłam szczepiona... więc Hbs chyba robić nie muszę?
Co jeszcze powinnam zrobić z krwi? żeby się nie kłuć za często ;-) to załatwiłabym od razu.
Do gina chyba na początku maja pójdę...
Czy powinnam zbadać hormony, czy nie trzeba dopóki nie ma problemów z zajściem?
No i tak się zastanawiam, czy się szczepić na grypę.... oj nie wiem.....
Lilu19 trzymam kciuki za Tatę............
Nie straszyłam wczoraj chłopa testami. Narazie czekam, bo w niepokalane poczęcie nie wierzę ;-) chociaż chyba wolałabym to, niż żeby się okazało, że jestem całkiem rozregulowana, bo jak potem będę mogła cokolwiek zaplanować?
Dziś mam wyższą temperaturę - 37,1, a na dodatek wywaliło mi syfa ma ustach

nie czuję się przeziębiona, więc nie wiem, co o tym myśleć.
Dzisiaj mój się mnie zapytał, gdzie jedziemy w wakacje pracować nad potomkiem

Dziewczyny poradźcie, bo chciałam pójść jeszcze w tym tygodniu zrobić badania laboratoryjne. Chciałam zrobić zwykłą morfologię, badanie na toxoplazmozę i cytomegalię, czy powinnam robić tarczycę?
Domyślam się, że toxo i cyto są poza NFZ, a czy mogę poprosić internistę o skierowanie na morfologię żeby się załapać za darmo? ;-)
Na żółtaczkę byłam szczepiona... więc Hbs chyba robić nie muszę?
Co jeszcze powinnam zrobić z krwi? żeby się nie kłuć za często ;-) to załatwiłabym od razu.
Do gina chyba na początku maja pójdę...
Czy powinnam zbadać hormony, czy nie trzeba dopóki nie ma problemów z zajściem?
No i tak się zastanawiam, czy się szczepić na grypę.... oj nie wiem.....
Lilu19 trzymam kciuki za Tatę............