reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Hej ja mam taki:
PODGRZEWACZ PHILIPS AVENT IQ 24 + ŁYŻECZKA (581105516) - Aukcje internetowe Allegro
wiem, że jest drogi ale ja jestem z niego bardzo zadowolona ustawia się na nim czy wkłada się butelkę, czy słoiczek i czy jest zamrożone jedzonko czy nie. Zaznacza się objętość i on sam wie ile czasu powiniem podgrzewac
jak narazie mnie nie zawiódł a sprawdzam dodatkowo temp jeszcze termometrem przed podaniem
chociaż.... gdybym go nie miała to wrzątek chybaby mi wystarczył- tak radziłam sobie przez 3 tyg jak wyjechaliśmy i było ok
:-)

dla mnie trochę drogie....:-:)-:)-(

a co myślicie o tych?
PODGRZEWACZ Z FUNKCJĄ STERYLIZACJI 6W1 - PROMOCJA (601939266) - Aukcje internetowe Allegro
NAJTANIEJ - Podgrzewacz 8w1 - RÓWNIEŻ TOMEETIPEE (601143036) - Aukcje internetowe Allegro
PODGRZEWACZ SAMOCHODOWO-DOMOWY 8w1 także do AVENT (596364395) - Aukcje internetowe Allegro

chcę jechać poszukać i kupić te dwie rzeczy z Lovi
21/831AM * KUBEK TRENINGOWY LOVI 250ml nauka picia (592347290) - Aukcje internetowe Allegro

10/811 BUTELKA DO KARMIENIA ŁYŻECZKĄ LOVI 230ml (592332780) - Aukcje internetowe Allegro

też się zastanawiałam nad takimi kubeczkami. W sklepach jest ich baardzo dużo- za dużo :baffled: czytałam na forum że dziewczyny starszych dzieciaczków polecają niekapek nuby. Z kolei kiedyś w tv w programie mamo to ja somatolog wypowiadal się że tylko bidoniki ze słomkami nie powodują wad zgryzu, ale na nie chyba jeszcze za wcześnie:baffled:
i do tej pory nie zdecydowałam w czym dawać Alicji pić :zawstydzona/y:

Kate - dzięki!! ekstra ta mata!! tylko troszkę droga niestety ...
Też planuję kupić ten kubek treningowy, gdyż Szymek z niekapka nie potrafi, a na butle ma uczulenie ;-) a ten LOVI ma koleżanka i się sprawdza... co do tej butli z łyżeczką to ja po prostu karmię łyżeczką z miseczki...i jest super!! Szymek ładnie buźkę otwiera.

Co do podgrzewaczy to koleżanka ma ten: Podgrzewacz LOVI +2 Butelki + Łyżeczki + GRYZAK (600348741) - Aukcje internetowe Allegro i bardzo go sobie chwali....
Ja też miałam kupić podgrzewacz, ale zaczełam bez i w sumie nie jest mi potrzebny,,,,, soczki i wodę daję w temperaturze pokojowej, kaszkę mieszam z wodą z czajnika, mleka modifikowanego póki co i tak nie daję, a zupki podgrzewam albo w "kąpieli wodnej", a ostatnio przelewam do malutkiego garnka tylko na Szymka jedzonko i w nim podgzrewam...

Gdybm sama miała kupowac podrzewaczewnie bym tego nie zrobiła. Szkoda kasy. Podgrzeać mozna na wiele różnych sposobów;-)

Ta łyzeczka z kubkiem to dla mnie bajer i chyba nie bardzo funkcjonalny. Chociaz moze nie powinnam sie wypowiadać bo nie próbowałam. Hanka sobie radzi nieźle z łyżeczką.

A ta butle treningowa...na to mogłabym sie skusic;-) Dziś pierwszy raz Hanka chwile ptzytrzymała sobie butelke...w koncu;-)

kate mi kamiś pije z tego kubka a ma na smoczki uczulenie, wiec tym dostaje herbatki i soczki, a lyżeczki z butelka używam do kaszki

reklama
Kate - dzięki!! ekstra ta mata!! tylko troszkę droga niestety ...
Też planuję kupić ten kubek treningowy, gdyż Szymek z niekapka nie potrafi, a na butle ma uczulenie ;-) a ten LOVI ma koleżanka i się sprawdza... co do tej butli z łyżeczką to ja po prostu karmię łyżeczką z miseczki...i jest super!! Szymek ładnie buźkę otwiera.

Co do podgrzewaczy to koleżanka ma ten: Podgrzewacz LOVI +2 Butelki + Łyżeczki + GRYZAK (600348741) - Aukcje internetowe Allegro i bardzo go sobie chwali....
Ja też miałam kupić podgrzewacz, ale zaczełam bez i w sumie nie jest mi potrzebny,,,,, soczki i wodę daję w temperaturze pokojowej, kaszkę mieszam z wodą z czajnika, mleka modifikowanego póki co i tak nie daję, a zupki podgrzewam albo w "kąpieli wodnej", a ostatnio przelewam do malutkiego garnka tylko na Szymka jedzonko i w nim podgzrewam...

my matę dostaliśmy w spadku - też takiej drogiej bym nie kupiła

podgrzewacz jak kupię to tylko najtańszy chyba, bo mi szkoda kasy i tylko do zupek potrzebujęe

Ta łyzeczka z kubkiem to dla mnie bajer i chyba nie bardzo funkcjonalny. Chociaz moze nie powinnam sie wypowiadać bo nie próbowałam. Hanka sobie radzi nieźle z łyżeczką.

podobno wygodne, Marika je łyżeczką, ale zawsz mi gdzieś zleci z niej w drodze do buzi :-D

kate mi kamiś pije z tego kubka a ma na smoczki uczulenie, wiec tym dostaje herbatki i soczki, a lyżeczki z butelka używam do kaszki

no ja tak chce właśnie

Ja mleczka też nie muszę podgrzewać:-D a obiadki na 20 s do mikro:tak:

ja mikrofali nie mam

Do góry