Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ma gorączkę od niedzieli popołudnia![]()
to jeszcze nie jest tak długo-2doby z hakiem.to sie rozne rzeczy moga wykluc.zycze Wam trzydniowki-najmniejszy kłopot i juz z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma gorączkę od niedzieli popołudnia![]()
oby tak byłoto jeszcze nie jest tak długo-2doby z hakiem.to sie rozne rzeczy moga wykluc.zycze Wam trzydniowki-najmniejszy kłopot i juz z głowy

Do kiedy jesteś w PL? moze sie spotkamy?Czesc dziewczyny klikam juz z Polski:-)
Dzis wyjechalam wczesnie rano a wczoraj mialam pakowanie i sprzatnie
Jade do Taty na wies wiec bede uziemionanie ma tam kompa ani netu wroce w nastepnykm tygodniu
Zycze Wam cudownych Swiat Wielkanocnych![]()

Przynamniej tyle, troche na poprawe humoru.....Oj ,oj anabuba to ja opowiem ci kawał ..OGLĄDA BABKA GAZETKĘ O ZWIERZĘTACH ,PATRZY JAKIE PIĘKNE KOTKI ...MÓWI"PATRZ KOCHANIE JAKI PIĘKNY MRUCZUŚ ,CHCIAŁABYM TAKIE FUTRO...A MĄŻ NA TO:TO WPIERDA....WHISKAS![]()

aż życ sie odechciewa...bo laski, mam już totalnego doła, dzisiaj chyba całą noc bede ryczec bo juz k.. nie wiem co mam robicaż życ sie odechciewa...

babka omiotła całą ferajnę wzrokiem i ze współczuciem gratuluję

popatrzyłam na nią powiedziałam dziękuję ale nie ma czego w ciąży to ja nie jestem

miałam głupawkę dobre 10 minut

dla mojej julki śledzie i ogórki to ciąża 

skąd jej to się bierze?????????????????????

anabuba kochana jak masz doły to wal do nas zaraz zasypiemy
mlena u nas w kurierze szczecińskim co roku wiosną jest konkurs o mieszkanie zbierasz kupony igrasz nawet byliśmy na dniu otwartym je zobaczyć jest ładne małe i na parterze ale na rynku warte 230 tys zawsze można sprzedać i kupić coś większego a z takim wkładem to już duuuuużżżżżżoooooono teraz musimy je tylko wygrać;-)

słuchajcie wchdze dzisiaj z moją ferajną do sklepu robimy zakupy no i między innymi śledzie na jutro na obiad i ogórki małosolne które wszyscy uwielbiamy moja jula patrzy na te zakupy i nagle hurrrrraaaaa patrzę na nią i pytam co cię tak jula cieszy a jula ogórki i śledzie mamusia jest w ciąży będę miała siostrębabka omiotła całą ferajnę wzrokiem i ze współczuciem gratuluję
popatrzyłam na nią powiedziałam dziękuję ale nie ma czego w ciąży to ja nie jestem
miałam głupawkę dobre 10 minut
dla mojej julki śledzie i ogórki to ciąża
skąd jej to się bierze?????????????????????
![]()