zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finitodobry pomysł!!!!!jak codziennie bedziesz wrzucac tyle co na fajki to do nastepnej wiosny uzbierasz na pol albo na cały:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finitodobry pomysł!!!!!jak codziennie bedziesz wrzucac tyle co na fajki to do nastepnej wiosny uzbierasz na pol albo na cały:-)
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finitoteraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4
a spaliłam narazie 2
![]()
Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczkeU mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :--
-
-
-(
Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????
Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczkeI ja Je zawsze kapalam
ANABUBA
U nas jest cieplutkoDzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkach
No i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu
My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor
...
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?
...
U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :--
-
-
-(
Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????
U mnie niby jutro ma popadac ale mam nadzieje ze sie myla:-);-)a u nas zaczyna się chmurzyć a zapowiadali burzea ja tak się boję burzy
![]()
a u nas zaczyna się chmurzyć a zapowiadali burzea ja tak się boję burzy
![]()
Ja lubie powietrze ktore jest po burzyA ja lubie burzePozatym by sie przydała, bo powietrze paskudne
![]()