reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
helo;-)
co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :-
-
-
crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....
:-(
ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila

co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :-

ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila

Zajączek81
Fanka BB :)
Mnie nie będzie do wtorku.... Jakoś wytrzymamhelo;-)
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :--
-
crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....
jeszcze mnie matka wkurwila![]()
Betka85
Fanka BB :)
jak tu pusto dzisiaj wszystkie zapracowane przed świętami a ja na chwile kuknę do was
już mi sie powoli odechciewa tych świąt bo tyle roboty przy tym a to szybciutko minie.
zazdroszcze tym z was które tylko we dwoje spędzą te świeta bo jakoś tak spokojniej bez przepychu a nie tak jak ja w drodze od jednej rodzinki do drugiej a w domu też przygotowane wszystko ale w tym domu to najmniej czasu sie spedzi.
już sie wygadałam i idę pilnować żeby mi sie postna pizza nie przypaliła
masz racje Zajaczku mój to kiedys chciał jechać za granicę a mnie w Polsce zostawić ale jak mu uświadomiłam że dziecka na odległość nie zrobi (a bardzo chce juz mieć dziecko zresztą ja też) to zrezygnował z tego pomysłu
już mi sie powoli odechciewa tych świąt bo tyle roboty przy tym a to szybciutko minie.
zazdroszcze tym z was które tylko we dwoje spędzą te świeta bo jakoś tak spokojniej bez przepychu a nie tak jak ja w drodze od jednej rodzinki do drugiej a w domu też przygotowane wszystko ale w tym domu to najmniej czasu sie spedzi.

już sie wygadałam i idę pilnować żeby mi sie postna pizza nie przypaliła

masz racje Zajaczku mój to kiedys chciał jechać za granicę a mnie w Polsce zostawić ale jak mu uświadomiłam że dziecka na odległość nie zrobi (a bardzo chce juz mieć dziecko zresztą ja też) to zrezygnował z tego pomysłu
Ostatnia edycja:
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
szynka konserwowa, lub zwykła,
- jajka gotowane na twardo,
- kukurydza z puszki,
- ananasy z puszki,
- por,
- ser żółty,
- majonez.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę.
Ananasy pokroić na kawałeczki,
pora w półplasterki,
szynkę w paseczki.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki układać w misce warstwami rpzekładamymi majonezem, np. warstwa pora, na to warstwa majonezu, jajka, majonez, kukurydza, majonez... i tak do wyczerpania składników. Ostatnią warstwa powinien być ser żółty.
Nie wolno MIESZAĆ!
w jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????
- jajka gotowane na twardo,
- kukurydza z puszki,
- ananasy z puszki,
- por,
- ser żółty,
- majonez.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę.
Ananasy pokroić na kawałeczki,
pora w półplasterki,
szynkę w paseczki.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki układać w misce warstwami rpzekładamymi majonezem, np. warstwa pora, na to warstwa majonezu, jajka, majonez, kukurydza, majonez... i tak do wyczerpania składników. Ostatnią warstwa powinien być ser żółty.
Nie wolno MIESZAĆ!
w jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????
kinguś
Nie poddam się
Trzymam kciuki;-);-)Ja to wszystko juz przechodziłam i pamietam że w ciąży z moja córcią tez bylam tak wcześnie i powiedział mi że to ciąza tylko bardzo wczesna i kazal przyjśc za 2-3 tyg i wtedy juz bylo widać serduszko. A ja teraz szukam na siłę potwierdzenia że to ciąża tak bardzo bym chciala![]()
Ja zajrzęco wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(

ten przepis znalazłam w internecie ale nie było proporcjiw jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka. Ginka stwierdziła, że najlepsza dla niego zabawa to teraz chowanego

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
kingus to gratuluje ci strasznie ze wszystko dobrze, ze dzidzius sobie pieknie lata po brzuszku , napewno to będą piekne swieta i ostatnie tylko we dwoje...

kinguś
Nie poddam się
No to prawda;-) Zaraz poszukam proporcji do tej sałatkikingus to gratuluje ci strasznie ze wszystko dobrze, ze dzidzius sobie pieknie lata po brzuszku , napewno to będą piekne swieta i ostatnie tylko we dwoje...![]()

A to chcę narysować mojemu szkrabowi nad łóżeczkiem ale tylko gumisie z księgą.
http://kidsprintablescoloringpages.com/data/media/76/Gummi_Bears_coloring_pages_6.gif
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dzieki wielkie dobra kobieto:-):-):-)makowiec kupilam bo krecic maku nie bede a mam juz sprawdzony z jednej cukierni natomiast babke jak tylko kupie foremke to pieke...mam skopiowane wszystkie przepisy !!! :-) prosze bardzo!
lece do sklepu po reszte rzeczy
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ewuniu - ta babke mozna zrobic w takim robocie kuchennym kenwooda - nie trzeba nic tam recznie robic?? ani na parze jak niektore babki??
Podziel się: