reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie mogę zanaleźć koszyczka na święconkę ..................... nie wiem co to jutro będzie..............
Hehehe ja zawsze mam z tym problem...ale cudem znalazlam...za to odwieczny problem - solniczka mojej praprababki:szok::crazy:...co roku jej szukam:eek::baffled: i znow brak:baffled::eek:

No i poszedl...ktora sie dolaczy
http://img382.imageshack.us/my.php?image=wino.jpg

..a teraz slucham Anethema...hmmm...to sa moje klimaty jak i Archive i etc...:happy::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hehehe ja zawsze mam z tym problem...ale cudem znalazlam...za to odwieczny problem - solniczka mojej praprababki:szok::crazy:...co roku jej szukam:eek::baffled: i znow brak:baffled::eek:
..
no i okazało się, że nie wzielismy od rodziców . leżał i czekał cały rok:tak::tak::tak: tata z samego rana nam przywiezie:-) a za % dziś dziękuję , bo Wielki Piątek i poszczę:happy::tak::tak::tak:

a za % dziś dziękuję , bo Wielki Piątek i poszczę:happy::tak::tak::tak:
No to ladnie...tylko ja wielka rozpasana rozpustnica zlopie te %:baffled:...ale wierze ze Dobry Bog mi wybaczy...bo i tak serce rozrywa bol...i jeszcze dowalam sobie ta muza...:szok::eek::-(

Sa inne Babony? A gdzie Klavell, Larcia?:rofl2::-)
Gabids - dziekuje za zyczenia, ja jutro bede skladac!

Jestem i ja ;-) ale za procenty też dziś dziekuję:tak: zastanawiam się czemu M nie melduje jeszcze że mała śpi:baffled: ostatnio nie wiem czemu wykorzystuje jak jest z nim sama i chodzi później spać.

Hruda ja również podziękuje za % może nie ze względu na post a raczej na nocke po winku zaraz bym padła, a chce jeszcze obejrzeć "Pearl Harbor" na AleKino.

Powiem szczerze, że pierwsze słyszę o Archive podrzuć jakiś ich kawałek :sorry:

Ja dzisiejszej nocki słomiana wdowa :-D R ma dziś nocke :tak:

Koszyczek uszykowany, ale nie wiem czy pójdę z Kubusiem do kościoła :sorry: dziś był straszny!!!! Bawił się w kuchni z dziadkiem a ja szykowałam święconke i dekorowałam koszyczek. Później uszykowałam podwieczorek i kiedy chciałam Kubusia zabrać zaczoł się wyrywać i do babci uciekał, ja jako stanowcza mama złapałam i na siłe zaciągłam do pokoju a ten skorud zaczoł mnie po szyi drapać a o wrzasku nie wspomne :crazy: dostał w dupe i opieprz, że ho ho!!! Zapowiedziałam, że jutro nigdzie ze mną nie idzie. Już widzę co się będzie działo w kościele :wściekła/y: i troszke mam już dość.

Ja się żegnam i powolutku zbieram do domku:tak: miłego wieczoru i spokojnej nocy:-)

A jak Ci przypada praca w święta????? Bo rozumiem że goście w pensjonacie są prawda

Byłam dzisiaj u lekarza z Małym, i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: skąd się biorą tacy lekarze wrrrrr ale od początku Igorek ma katarek od poniedziałku i do tego kaszel i tak pomyślałam że tyle wolnego przed nami i muszę się upewnić czy nic złego się nie rozwija w oskrzelach, więc urwałam się z pracy na godzinkę i skoczyłam z miśkiem do lekarza (pierwszy lepszy jaki dzisiaj przyjmował) i pani doktor osłuchała Igorka po czy mówi
"skoro kaszelek utrzymuje się od paru dni to może damy antybiotyk???"
ja " a czy jest konieczny ??"
pani doktor " nie wiem tak właściwie to nie wiem" [do cholery jak ona nie wie to kto ma wiedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja "wolałabym nie podawać antybiotyku "
pani doktor " to może wtedy nie podawać nie wiem"
ja " a czy słychać jakieś zmiany na oskrzelach płuckach????"
pani doktor "nie na razie nic złego się nie dzieje"
nie no nie mogę nawet opisywać tej rozmowy bo mnie jeszcze trzęsie :crazy::crazy::crazy::crazy:
No i wiem tyle co wiedziałam i bez niej dalej podajemy sanosvit + flavamet+ eurespal mam nadzieję że pomoże i antybiotyk nie będzie potrzebny trzymajcie kciuki proszę . Poczekam do "po świętach" i najwyżej jak mu nie przejdzie to pójdziemy do naszej pediatry
I to by było na tyle aż mi lżej jak się wyżaliłam troszkę chaotycznie to opisała ale.......nigdy nie byłam dobra w pisaniu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry