reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć, u mnie masakra, zatoki zawalone, byliśmy na pogotowiu, ja i młody dostaliśmy antybiotyk. Dla mnie taki, który nie zaszkodzi ewentualnej fasoli. Lekarz zasugerował, żebym test zrobiła, żeby się nie martwić. Kupiłam i rano chyba się odważę. Choć mam przeczucie, że będzie jedna kreska :-( Szyjka niby twarda i zamknięta, ale jakoś w normalnym miejscu. Chyba za wcześnie żeby się na @ otwierała, cykle mam raczej dłuższe niż 28 dni. Ale mną emocje targają, jutro pewnie będzie płacz.

reklama
Mamo stacha - spokojnie głowa do góry pamietaj ze nie teraz to potem, ale trzeba byc dobrej mysle ze teraz sie udało..

u mnie dziś z rana potworny ból podbrzusza.. po prawej stronie czasem po lewej.. choroba nie wiem co to juz znaczy.. w kazdym razie mam miliony mysli w głowie boje sie iść na betke zeby sie nie rozczarowac.. chyba wole zyc z mysla do piątku ze @ moze nie przyjdzie i umówić się w piatek na wizyte.. ehhh

a propo testow ktore są czulsze 10 czy 25mIU/MI? bo ja nigdy nie wiem..

Ostatnia edycja:
Cześć, u mnie masakra, zatoki zawalone, byliśmy na pogotowiu, ja i młody dostaliśmy antybiotyk. Dla mnie taki, który nie zaszkodzi ewentualnej fasoli. Lekarz zasugerował, żebym test zrobiła, żeby się nie martwić. Kupiłam i rano chyba się odważę. Choć mam przeczucie, że będzie jedna kreska :-( Szyjka niby twarda i zamknięta, ale jakoś w normalnym miejscu. Chyba za wcześnie żeby się na @ otwierała, cykle mam raczej dłuższe niż 28 dni. Ale mną emocje targają, jutro pewnie będzie płacz.
O matko, to rzeczywiście masakra. Ale żeście sie załatwili. Patrzyłam na Twój suwaczek i jutro będziesz miała 4 dni do testowanka. Może wyjść ale zależy od czułości. Trzymam kciuki. Daj znać. :tak:
u mnie dziś z rana potworny ból podbrzusza.. po prawej stronie czasem po lewej.. choroba nie wiem co to juz znaczy.. w kazdym razie mam miliony mysli w głowie boje sie iść na betke zeby sie nie rozczarowac.. chyba wole zyc z mysla do piątku ze @ moze nie przyjdzie i umówić się w piatek na wizyte.. ehhh

a propo testow ktore są czulsze 10 czy 25mIU/MI? bo ja nigdy nie wiem..
Nektarynko - 10 są czulsze. :tak:Podziwiam Twoją cierpliwość. Cały czas wierze, że to fasoleczka. :tak:

Ja już po spacerku, pierdoła ze mnie bo źle stanęłam i prawie kostke skręciłam. Aż mi łzy poleciały z bólu. Mam nadzieje że nic sobie nie uszkodziłam bo narazie nie boli. :sorry:

maggie serduszko gratuluje ci z całej epy:-):-D
kochana a przypomnij jak długo starałaś sie o fasolinke???
pozdrawiam papa

reklama
Cześć Kochane,

Witam się Lano Poniedziałkowo :-D:-D:-D
maggie serduszko gratuluje ci z całej epy:-):-D
kochana a przypomnij jak długo starałaś sie o fasolinke???
pozdrawiam papa
Emma Kochana - podziękuję po jutrzejszej betce, jak się potwierdzi :-) Pisałam już wcześniej że od 3 lat sie nie zabezpieczaliśmy i nic z tego a od grudnia zaczeliśmy się martwić i kombinować troszke. Tak więc, ja biore folik od grudnia. W tym miesiącu poszedł w ruch oeparol i castagnus, dla małża androvit. Ale długo nie pobralismy :-D:-D:-D

sama nie wiem czy to cierpliwość czy obawa przed czymś.. w kazdym razie ja robiłam oba testy 25..
25??? Nie chce namawiać ale spróbuj może 10? Wiem że boisz się rozczarowania ale czy nie będzie większe jak @ przylezie za pare dni? Oby nie ale nie wolisz wiedzieć teraz? Nektarynko a ten lekarz co Ci przepisał luteine to powiedział że to może być ciąża??

Lany Poniedziałek będzie u mnie naprawdę mokry:-( I nie dlatego, że młody biega już z pistoletem na wodę. Zrobiłam test i jest negatywny. Dusza mi ryczy.
Kurcze tak myslałam. Teraz żałuje że rano nie siknęłam na 25 żebyś miała porównanie. Bo jakby u mnie też nie wyszły II to miałabyś luzik.

u mnie nadal brak @...czekam jutra..
Super, czekam razem z Tobą. :-)

Do góry