reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moze Go zawialo:no:
Kurcze mnie tez boli i to fatalnie-jak rozboli mnie na maksa to az cala szczeka mnie rwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja mam bardzo wrazliwe uszy i On pewnie tez
Dalam jemu nurofen i poszedl spac-jutro juz pewnie bedzie dobrze

reklama
Udało się :-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC02191.jpg
    DSC02191.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC02202.jpg
    DSC02202.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC02210.jpg
    DSC02210.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC02212.jpg
    DSC02212.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 29
  • HPIM1561.jpg
    HPIM1561.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 25
  • HPIM1569.jpg
    HPIM1569.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 28
dowikla a słuchaj jakim programem zmniejszasz zdjęcia do NK????bo ja zawsze zmniejszałam na stronie allefoto, ale teraz cos jest nie dostępna a normalne zdjęia maja za duzy rozmiar nie mogę nic wkleić.:no:

A no widzisz zdolniacha z Ciebie:tak::tak::tak:
Ja dobrze widze ze Oliwka je czekolade:baffled:Bo nie wiem czy dobrze pamietam ze to od czekolady miala problemy ze skora na policzkach???
Moje tez by najchetniej jadły czekolade ale niestety nie moga:no:

reklama
dowikla a słuchaj jakim programem zmniejszasz zdjęcia do NK????bo ja zawsze zmniejszałam na stronie allefoto, ale teraz cos jest nie dostępna a normalne zdjęia maja za duzy rozmiar nie mogę nic wkleić.:no:
Ja nie zmniejszam:no:Ustawiam sobie w aparacie rozmiar zdjecia na 1M i od razu dodaje
Jak mialam wieksze to naprawialam i przycinalam obraz

Do góry