reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Olapolap mysle, ze powinnas isc do lekarza bo samo mierzenie tempki niewiele moze dac - to tylko pomoc a nie wyznacznik. Poza tym, to ze @ przyszla yto tez nie jest koniec... zdaza sie ciaza z @ i przez 3 miesiace... Idz do gina jak mozesz...

reklama
Ok wstawiam wykresiki z trzech ostatnich cykli... Ciekawa jestem Waszych opinii.

Nie wiem czemu to sie takie male zrobilo, u mnie na kompie jest duze...

Ostatnia edycja:
Witam sie przy porannej kawce..

chcialam isc dzis na betke, ale okazalo sie ze u mnie nie robią.. i jak to pani w lab stwierdziła to strata pieniedzy, a oni wykonuja taka probe z moczu co jest to samo co test z apteki.. wiec juz sama nie wiem, testy kupilam przez allegro.. wychodzi na to ze nie jestem w ciazy skoro one wychodza negatywnie a to ze @ nie ma to pewnie cos nie tak w srodku.. czekam do piatku jak sie nie pojawi to ide do gina..

Pozdawiam
Życze miłego dnia

Witam sie przy porannej kawce..

chcialam isc dzis na betke, ale okazalo sie ze u mnie nie robią.. i jak to pani w lab stwierdziła to strata pieniedzy, a oni wykonuja taka probe z moczu co jest to samo co test z apteki.. wiec juz sama nie wiem, testy kupilam przez allegro.. wychodzi na to ze nie jestem w ciazy skoro one wychodza negatywnie a to ze @ nie ma to pewnie cos nie tak w srodku.. czekam do piatku jak sie nie pojawi to ide do gina..

Pozdawiam
Życze miłego dnia

@ moze nie przychodzic wlasnie przez luteine... Ja sie powinno brac max 14 dni, potem zrobic test i jesli jest negatywny, to ja odstawic i czekac na @. Jesli pozytywny to brac dalej i isc do gin. Zawsze mozesz kupic sobie test w aptece o wiekszej czulosci, 15zl to nie majatek, a przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Ok wstawiam wykresiki z trzech ostatnich cykli... Ciekawa jestem Waszych opinii.
Nie wiem czemu to sie takie male zrobilo, u mnie na kompie jest duze...
tak se popatrzylam na wykresiki to odrazu mi sie przypomnialy :tak: zakrecone faktycznie bo jakby rospatrzywac ten cykl co sie niby teraz skonczyl to jakby owulki nie bylo! :confused2: a jak patrzec ogolnie na calosc to ja bym se testa sikanca walnela pytanie tylko jak ty sie teraz czujesz czy @ jest taka jak zwykle!? i czy ta poprzednia tez byla normalna bo juz zapomnialam! :sorry:

tak se popatrzylam na wykresiki to odrazu mi sie przypomnialy :tak: zakrecone faktycznie bo jakby rospatrzywac ten cykl co sie niby teraz skonczyl to jakby owulki nie bylo! :confused2: a jak patrzec ogolnie na calosc to ja bym se testa sikanca walnela pytanie tylko jak ty sie teraz czujesz czy @ jest taka jak zwykle!? i czy ta poprzednia tez byla normalna bo juz zapomnialam! :sorry:

Ta ostatnia @ nie byla taka jak zwykle, bo byla krotsza (normalnie 7 dni, a tu tylko 4) i o wiele mniej obfita. No i brzuch mnie niespecjalnie bolal. Teraz natomiast mnie kluje i mam spuchniety beben (jak zwykle). Skrzepow na razie nie odnotowalam (w zeszlej @ tak, ale po nocy, wiec nie wiem czy to sie liczy, w koncu krew ma to do siebie, ze jak nie moze ujsc, to zastyga...). Test sikany wyszedl mi negatywnie w 11 dniu poprzedniego cyklu... Niby mogl, nie? Niektorym wychodzi dopiero po dluzszym czasie... Ale ja nie mam zupelnie zadnych objawow - takich, ktore by jednoznacznie swiadczyly o fasolce, bo mdlosci i bol podbrzusza miewam przed i w czasie @.
:eek:

no wiesz są dziewczyny ktore maja tylko 1 objaw - rosnący brzuszek! ;-) tak czasami jest to wrecz zaszczyt nie miec nudnosci itp! :sorry: ale powiem ci ze nawet dla spokoju byl zrobila z rana sikanca! wiesz na czym stoisz! bo nawet jakbys nie miala owu w tamtym cyklu to powinny byc nizsze tempki a nie takie wysokie! :eek::eek::eek:

@ moze nie przychodzic wlasnie przez luteine... Ja sie powinno brac max 14 dni, potem zrobic test i jesli jest negatywny, to ja odstawic i czekac na @. Jesli pozytywny to brac dalej i isc do gin. Zawsze mozesz kupic sobie test w aptece o wiekszej czulosci, 15zl to nie majatek, a przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz.
i tak wydaje mi sie ze to lipa z miodem.. nawet jak zrobie ten najczulszy to i tak wyjdzie negatyw w koncu to juz ktory dzien cyklu a nie wiem czy byla owulka i kiedy.. po prostu lipa.. i to wielka..
no wiesz są dziewczyny ktore maja tylko 1 objaw - rosnący brzuszek! ;-) tak czasami jest to wrecz zaszczyt nie miec nudnosci itp! :sorry: ale powiem ci ze nawet dla spokoju byl zrobila z rana sikanca! wiesz na czym stoisz! bo nawet jakbys nie miala owu w tamtym cyklu to powinny byc nizsze tempki a nie takie wysokie! :eek::eek::eek:
eve ma racje w koncu wysokie tempki to oznacza wysoki progesteron, albo zrobic sikanca albo zbadac progesteron.. tak mi sie wydaje.. konsultowalas to z ginem olapolap?

reklama

Ja wlasnie wiem, ze powinny byc niskie... A ja sie nie czuje chora, nie mam specjalnie wiekszego kataru niz zwykle, spie przy uchylonym balkonie, wiec nie robi sie rano w pokoju goraco, nie jestem na nic uczulona, i tylko kawalek dziasla przy osemce, ktora sie przebila, mnie pobolewa od czasu do czasu, ale jakie to moze miec znaczenie :eek:... Moze faktycznie zapodam sobie sikanca jutro...

Do góry