reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

biały słuz to nie płodny.. musi być przezroczysty rozciagliwy jesli dopiero dzis sie pokazal to jeszcze spokojnie moze pokazywac sie kilka dni i ostatni dzien sluzu płodnego a potem jego brak oznacza ze w tym dniu (ostatnim sluzie płodnym) była owulacja

dziekuje laseczki za podrzymanie na duchu..

reklama
Kochane powiedzcie czy ja jestem jakaś zła, wredna i nieczuła?????

W pracy 4 dziewczyny są w ciąży....i chyba to prawda, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal...jedna z nich przyszła dziś do pracy i ja nie mogę na nią patrzeć...ma termin na ten sam dzień co ja miałam...ma już pięknie zaokrąglony brzuszek i cieszę się razem z nią...ale jak na nią patrzę to tak mi przykro i serce, aż mi się kraje, że ja mogłabym mieć taki sam, a w środku Maluszka...

Czy coś ze mną jest nie tak????

GABA ja także zaczne staranka o drugiego dzidziusia i kupie testy owulacyjne i ci powiem że gdyby nie one to nie wiem jak długo byśmy się starali o Dominisia bo byłam wtedy niedouczona co do dni płodnych wiec je zakupiłam i od razu się udało ,dlatego teraz też tak zrobie:-);-):tak:

W pracy 4 dziewczyny są w ciąży....i chyba to prawda, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal...jedna z nich przyszła dziś do pracy i ja nie mogę na nią patrzeć...ma termin na ten sam dzień co ja miałam...ma już pięknie zaokrąglony brzuszek i cieszę się razem z nią...ale jak na nią patrzę to tak mi przykro i serce, aż mi się kraje, że ja mogłabym mieć taki sam, a w środku Maluszka...

kochana to jest normalne,jesteś załamana a tego nie da się od tak odrzucić dlatego tak się czujesz myśle że dopiero minie ci jak zafasolkujesz i tu trzymam mocne kciuki aby się udało:tak:

ja tez tak mam mamo sowko i nic na to nie poradzimy musimy jakos to przezyc choc jest czasami naprawde ciezko przed chwila sie dowiedzialam,ze taka babeczka ze sklepu urodzila chlopczyka w wieku 45 lat i powiem szczerze,ze nie byla to chciana ciaza nikt oprocz niej nie wiedzial,nikomu nie powiedziala caly czas pracowala,dzwigala towar po prostu sie nie przejmowala co ma bydz to bedzie i ma,maly jest zdrowy,a ja dmuchalam,chuchalam na siebie,a i tak sie nie udalo:(,trzeba probowac i zyc dalej,glowa do gory nam tez sie uda!!!

reklama
Cześć Kochane,
Zrobiłam żółtego Bobo-testa. Kreska pojawiła się od razu, mimo że to czułość 25:
Zobacz załącznik 127733

przyszła_mamusia - śliczny wierszyk. Jak tam u Ciebie po nocy??
agnieszka.kk - witaj, wizyta u lekarza jest wskazana, sprawdzisz czy wszystko jest ok i staranka zaczniecie z czystym sumieniem. A co do różnicy wieku to będzie ok. Z doświadczenia wiem że im mniejsza różnica tym lepeiej. Może na początku będzie duuuże zamieszanie ale potem dzieciaczki będą się razem bawić.

MAGGIE ja też tego testu użyłam jak z Dominisiem byłam w ciąży i właśnie wykazał mi fasolke i będe także go uzywać przy sprawdzaniu drugiej ciąży:tak:;-)

Do góry