reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ogladam w11 i jak sie skonczy ide wykapac mlode i Dominika:tak::tak::tak:
Czyli jak zwykle pojda spac okolo 22:-);-)
A ja musze umyc jeszcze glowe ale cholernie mi sie chce:no:

reklama
moj dzis opiornie usnal jakies 15 min temu :baffled:
m juz w robocie :-)

agnes - kochana do modelki to mi brakuje ho ho ho :sorry::-D
madziulanatasza - no wciaga wciaga ale zrobilam tylko jedna bo musialam isc malego kapac :sorry:
dowikla no jak pogodzeni to szczesliwi tylko szkoda ze nie zawsze a staranka na dziewczynke pelna para :-D ale zobaczymy moze dziewczynka nie bedzie nam pisana :eek:

alo.
duze i srednie spia a amłe znowu zaczyna cos koncertowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale poki co jestem twarda-pomarudzi i zasnie

Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde
to moze byc od alergiii,moja czasami tez tak ma,ostatnio miala ale tylko w jednej kupce ale nie robila ze 3 dni wiec byc moze od zaparacia tak miala.krew moze tez byc od wirusa-to zlezy ile kupek i ile czasu

Już mam bocianki.A my sobie juz sami siedzimy M o 14:00 pojechał a Kamilek ma gorączke znaczy miał bo mu zbiłam i narazie nie ma
w takim razie znowu do nas wrociłas:-D:rofl2:

DZiewczyny ,a byłyście kiedyś na pazylu to jest świetna strona z logicznymi zagadkami ,zeby rozwiązac potrzebny jest internet,polecam jak któraś będzie chciała wysilić szare komórki Pazyl - zagadki i łamigłówki. - Start
ja chyba jestem nawet za leniwa zeby tam wejsc
:rofl2:
no i mozg juz dawno mi nie pracuje ,bo w koncu kobieta ze wsi jestem...:baffled:

Cześć dziewczęta poświątecznie. Dawno mnie tu nie było, kurcze nawet nie sądzę, abym mogła nadgonić zaległości. Nadal jestem zakręcona, ale usiadłam właśnie pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przy kompie i zaraz tu mnie ściągnęło, hihi

Jak tam po świętach?
Było mokro i przyjemnie?:-D
Luna az tyle tego nadrabinaia nie ma.swieta byly:-D:-D:-D:rofl2:

dzis bylam u dentysty
od przedwczoraj boli mnie zab a raczej tylko korzen bo zab mi sie zlamal bedac z Sewim w ciazy
no i musialam sie meczyc ale dzis w nocy to nie wytrzymalam
wieczorem wzielam tabletke a w nocy jak mnie bol dopadl to myslalam ze sie rozwyje nie wiedzialam gdzie mam lep wsadzic i wzielam 2 tabl rano wstalam z lekkim bolem ale juz polowa twarzy spuchnieta :eek: wygladam jak balon :sorry:
pojechalismy do dentysty i mial zamnkniete wiec pojechalismy do domu cos zjesc maly poszedl spac a jak sie obudzil to poszlismy do drugiego dentysty prywatnie
no i przyjela mnie zaczela przekluwac ta opuchlizne odkazac, a bolalo jak nie wiem lzy mi lecialy ale jakos dalam rade
no i zaplacilam za wizyte 40 zl i przepisala mi lek na recepte i mam brac co 12 godz
a na piatek jak juz opuchlizna spadnie to mam isc na chirurgiczne wyrwanie powiedzila ze natnie mi dziaslo ze znieczuleniem i bedzie juz po klopocie
wiec ide rano...
no i z solarki musze zrezygnowac zeby tego nie naswietlac :baffled::sorry:
ale sie rozpisalam :-D
wspolczuje Ci szczerze zeba-ale jak puchnie to zawsze przestaje bolec.ja w poniedzialek na wziyte:baffled:

wrzucam fotki ze swiat
super fotki!a Tobie kochana dogrzało niezle.no ale jak miałam te 20lat to tez chetnie nogi pokazywałam...:-):rofl2:
a teraz po 2 ciazy to mi zylaki powyskakiwaly

moj dzis opiornie usnal jakies 15 min temu :baffled:
m juz w robocie :-)

agnes - kochana do modelki to mi brakuje ho ho ho :sorry::-D
madziulanatasza - no wciaga wciaga ale zrobilam tylko jedna bo musialam isc malego kapac :sorry:
dowikla no jak pogodzeni to szczesliwi tylko szkoda ze nie zawsze a staranka na dziewczynke pelna para :-D ale zobaczymy moze dziewczynka nie bedzie nam pisana :eek:

to jak was na ten pazyl wciagnie to tu juz wcale nie bedziecie zagladac:-(

a gdzie myszunia?????

a ja dzis poszerzyłam swoj kwaitowy ogrodek:-)
z racji tego ze moj P w siweta przeholowal z % i dzis sie leczyl,to jak dostal reprymende jak wrocil z pracy ,to sluchajcie ostro wzial sie za robote na podworku:-)zdarl darnine i skopal pod kwiatki,nawizol torfu,zrobil mi plotek na te kwaitkiz eby mlaa sobie glowy nie rozbila jakby wpadla w kwaiwtki bo nizej i zeby psy nie skopaly.
no i tak do 21 mu sie zeszlo

anabuba - ja tez mam jednego wielkiego zylaka ale sie tym nie przejmuje :-) to ja bede pierwsza w kolejce do dentysty :eek::szok: no i meza sobie niezle wychowalas tak ma byc :-D:laugh2:

reklama
aha dziewczyny dziekuje za komentarze na nk do profilu (zyczenia swiateczne) ja Wam nie odpisalam bo niestety nie maialm czasu no a teraz za pozno :sorry:
ale wybaczycie mi to :eek::-D

Do góry