reklama
Kobietko, ale ty nie chciałaś gadać tylko chciałaś żeby info na prv przysyłać
Jakbyś chciała podyskutować, to trzeba najpierw troszkę wstecz przeczytać żeby wiedzieć w jakim, kierunku rozmowa się toczy...
Przepraszam, że wybuchłam, chyba miałam zły dzień, chyba ciąża tak na mnie wpływa :-(
Już przeczytałam, dziś dostałam właściwie ten wózek z allegro i myślę, że będzie z nim ok
Może i jest wielki, ale wygodny dla mojego starszego synka
Jeszcze zobaczymy jak będzie z Juniorem, ale myślę, że wszystko się sprawdzxi ;-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Oj ciąża i hormony potrafią namieszać w głowie 

W takim razie czekamy na sprawozdanie zjazdy próbnej

W takim razie czekamy na sprawozdanie zjazdy próbnej

mikimauro
Fanka BB :)
TESTOWAŁAM!!!!:-)
Wczoraj moje drogie mamusie,

Byłam w mathercare, bałam się tam wejść, miałam przeczucie że mnie jakiś wóz ;-)tam zaskoczy i będę załowała, no alenic takiego się nie stało, kossato nie mieli, był phil, i jego bliżniak jakiś nowy model [ fajowy;-)].tak czy innaczej jestem zadowolona, cena nie była wysoka a konfort jazdy satysfakcjonujący mnie, jak na 4 do 6miesięcy jego użytkowania napewno mi się sprawdzi.

Pamiętajcie tylko o tym co już mówiłam - pakowanie do auta, troche się nadżwigałam , mimo że jest to jeden z lżejszych modeli [14kg].a i jeszcze jedno, jego długość jest taka sama co phila, naprawde

życze Wam dobrych wyborów co do wozów dla Waszych pociech, niech pchają się wygodnie i lekko

pozdrawiam cieplutko:-)
...jutro wkleje Wam fotke ze spacerku jak nie będzie lał deszcz :-)
Witajcie,
Ja sie zastanawiam nad kupnem takiego cudenka i ciagle sie waham, co myslicie o takim rozwiazaniu dla dwojki maluchow?
https://ssl.allegro.pl/item582469065_wozek_fisher_price_stand_n_ride_duo.html
http://www.kaboodle.com/reviews/stand-n-ride-duo-stroller
mam mozliwosc zakupu takiego wozeczka w Stanach za 150 dolarow nowego i sie zastanawiam, moze ktoras z Was miala z takim wozkiem blizszy kontakt?
Ja sie zastanawiam nad kupnem takiego cudenka i ciagle sie waham, co myslicie o takim rozwiazaniu dla dwojki maluchow?
https://ssl.allegro.pl/item582469065_wozek_fisher_price_stand_n_ride_duo.html
http://www.kaboodle.com/reviews/stand-n-ride-duo-stroller
mam mozliwosc zakupu takiego wozeczka w Stanach za 150 dolarow nowego i sie zastanawiam, moze ktoras z Was miala z takim wozkiem blizszy kontakt?
Bieta
Początkująca w BB
dysia wózek godny uwagi, oczywiście przeznaczony dla młodszego siedzącego już dziecka i starszego chodzącego, które korzystałoby z niego od czasu do czasu. Fajny jest
Kamylka
Entuzjast(k)a
MeKlaudia to zalezy od dziecka ,bo moj Marcel;-),ktory skonczyl dwa lata i jest dzieckiem ktore minute w miejscu nie usiedzi to na tej podstawce nie chce stac a jak stanie to zaraz ucieka i spacery wygladaja tak,ze ja biegam za nim.Przychodze taka wykonczona,ze nic mi sie nie chce.Dlatego podczytuje ten watek,bo chyba jestem zmuszona kupic wozek podwojny.Nosze mala w chuscie a Marcela biore w spacerowke,ale przyznam szczerze,ze teraz jak zrobilo sie cieplo to gotuje sie z mala na brzuchu i nie da sie dlugo chodzic a ja kocham dlugie spacerki
Moze taka dostawka z boku,takie siedzenie byloby lepszym rozwiazaniem ,bo ja mam z tylu do stania.Zwlekam z kupnem tego podwojnego wozka czyba liczac na cud,ze moj Marcel opamieta sie i bedzie stawal na tej podstawce ,przynajmniej zanim do parku nie dojedziemy:-
tak:

Moze taka dostawka z boku,takie siedzenie byloby lepszym rozwiazaniem ,bo ja mam z tylu do stania.Zwlekam z kupnem tego podwojnego wozka czyba liczac na cud,ze moj Marcel opamieta sie i bedzie stawal na tej podstawce ,przynajmniej zanim do parku nie dojedziemy:-
Mi też sie wydaje że Marcel
bedzie latał wszedzie poza tym ja jak wyjde na spacer to na 2 lub 3 godziny nieraz dluzej a jak sie male urodzi to bedzie zima wiec ciezko bedzie mu chodzic dlugo po sniegu no ale i mi bedzie wygodniej no i bardziej go opatule niz jak by szedl a on nie lubi kombinezonow
reklama
izoldzia
Fanka BB :)
MEKLAUDIA ja szukając wózka dal mojej dwójki tez w pierwszym momencie myslałąm o dostawce dal Fila w momencie kiedy się Zula urodziła miał 1rok i 3 miesiące ale raz ze nie mogłam ki=pic do mojego wózka a dwa wydawało mi ise ze nie będzie chciał stac i kupiłam wózek podwójny Phil teds sport .........po prostu super spaceki to czytsa przyjemnosc ........teraz już Fifi nie bardzo chce siedziec w wózku wiec przenieslismy się do małej spacerówki a Phila chyba oddamy dalej komus kto bardziej go potrezbuje ....................A i zima nie było problemu ze musiał biegac po sniegu całyy czas gdzy się zmęczył wsidałam do woza
pozdrawiam
pozdrawiam