reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze podwójne wózki

reklama
Kobietko, ale ty nie chciałaś gadać tylko chciałaś żeby info na prv przysyłać :sorry:
Jakbyś chciała podyskutować, to trzeba najpierw troszkę wstecz przeczytać żeby wiedzieć w jakim, kierunku rozmowa się toczy...

Przepraszam, że wybuchłam, chyba miałam zły dzień, chyba ciąża tak na mnie wpływa :-(

Już przeczytałam, dziś dostałam właściwie ten wózek z allegro i myślę, że będzie z nim ok :)
Może i jest wielki, ale wygodny dla mojego starszego synka :)
Jeszcze zobaczymy jak będzie z Juniorem, ale myślę, że wszystko się sprawdzxi ;-)

mikimauro to chociaż ty jedna masz problem z głowy :rofl2:

Przetestuj i zdaj relacje :tak:
TESTOWAŁAM!!!!:-)
Wczoraj moje drogie mamusie,:-D byłam cały dzień na mieście [Limerick], dużo zakopów i dużo pchania wózka.Jestem bardzo zadowolona z tego modelu, pchałam wózek jedną ręką, nic się nie zmęczyłam, no i szok spowodowany jego długością też mi minoł.:tak: Dla mnie się sprawdził, tak jak przypuszczałam moja Maja niestety jeszcze potrzebowała oparcia choć troche odchylanego, zasneła mi już po godzince marszu po sklepach.Z tyłu Max Wielki- leżał sobie wygodnie pochłaniając promyki słońca.
Byłam w mathercare, bałam się tam wejść, miałam przeczucie że mnie jakiś wóz ;-)tam zaskoczy i będę załowała, no alenic takiego się nie stało, kossato nie mieli, był phil, i jego bliżniak jakiś nowy model [ fajowy;-)].tak czy innaczej jestem zadowolona, cena nie była wysoka a konfort jazdy satysfakcjonujący mnie, jak na 4 do 6miesięcy jego użytkowania napewno mi się sprawdzi.:tak:
Pamiętajcie tylko o tym co już mówiłam - pakowanie do auta, troche się nadżwigałam , mimo że jest to jeden z lżejszych modeli [14kg].a i jeszcze jedno, jego długość jest taka sama co phila, naprawde:tak:, tylko w tamtym nie ma takiej presji pchania podwójnego woza, a w graco ewidentnie pchamy dwojaka. :-)
życze Wam dobrych wyborów co do wozów dla Waszych pociech, niech pchają się wygodnie i lekko:tak::tak::tak:
pozdrawiam cieplutko:-)
...jutro wkleje Wam fotke ze spacerku jak nie będzie lał deszcz :-)

dysia wózek godny uwagi, oczywiście przeznaczony dla młodszego siedzącego już dziecka i starszego chodzącego, które korzystałoby z niego od czasu do czasu. Fajny jest

Dziewczynki mam pytanie jak urodzi nam sie dzidzia druga to Marcel bedzie miał rok i 7-8 miesiecy jak myslicie lepiej kupic wozek podwojny czy dostawke do wozka dla Marcela? Bardzo prosze o rade

MeKlaudia to zalezy od dziecka ,bo moj Marcel;-),ktory skonczyl dwa lata i jest dzieckiem ktore minute w miejscu nie usiedzi to na tej podstawce nie chce stac a jak stanie to zaraz ucieka i spacery wygladaja tak,ze ja biegam za nim.Przychodze taka wykonczona,ze nic mi sie nie chce.Dlatego podczytuje ten watek,bo chyba jestem zmuszona kupic wozek podwojny.Nosze mala w chuscie a Marcela biore w spacerowke,ale przyznam szczerze,ze teraz jak zrobilo sie cieplo to gotuje sie z mala na brzuchu i nie da sie dlugo chodzic a ja kocham dlugie spacerki:tak:
Moze taka dostawka z boku,takie siedzenie byloby lepszym rozwiazaniem ,bo ja mam z tylu do stania.Zwlekam z kupnem tego podwojnego wozka czyba liczac na cud,ze moj Marcel opamieta sie i bedzie stawal na tej podstawce ,przynajmniej zanim do parku nie dojedziemy:-:)tak:

Mi też sie wydaje że Marcel:) bedzie latał wszedzie poza tym ja jak wyjde na spacer to na 2 lub 3 godziny nieraz dluzej a jak sie male urodzi to bedzie zima wiec ciezko bedzie mu chodzic dlugo po sniegu no ale i mi bedzie wygodniej no i bardziej go opatule niz jak by szedl a on nie lubi kombinezonow:(

reklama
MEKLAUDIA ja szukając wózka dal mojej dwójki tez w pierwszym momencie myslałąm o dostawce dal Fila w momencie kiedy się Zula urodziła miał 1rok i 3 miesiące ale raz ze nie mogłam ki=pic do mojego wózka a dwa wydawało mi ise ze nie będzie chciał stac i kupiłam wózek podwójny Phil teds sport .........po prostu super spaceki to czytsa przyjemnosc ........teraz już Fifi nie bardzo chce siedziec w wózku wiec przenieslismy się do małej spacerówki a Phila chyba oddamy dalej komus kto bardziej go potrezbuje ....................A i zima nie było problemu ze musiał biegac po sniegu całyy czas gdzy się zmęczył wsidałam do woza

pozdrawiam

Do góry