kamusia185
czerwcowa mamusia :)
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodzie
bardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodziebardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh
![]()
. Ja co do jego obecności przymnie podczas CC mam mieszane uczucia
mój od początku mówił i mówi dalej że bedzie przy porodziebardzo mnie to cieszy ale zobaczymy czy taki odważny jak jest teraz bedzie jak to wszystko się zacznie heheh
![]()
Ja co do jego obecności przymnie podczas CC mam mieszane uczucia![]()
a co do strachu przed porodem kazda z nas go ma nawet ja tysiace pytań watpliwosci musimy przez to przejsc osobiscie pocieszam sie ze nie ja pierwsza i nie ostatnia a maluszek to cud i bede musiala dac rade urodzić![]()

. Za to próbuję namówić moją mamę żeby tam ze mną była, bo jest kobietą sama to przechodziła, a poza tym ja ją wszedzie ze sobą biorę
a do dentysty to już obowiązkowo
. Monika ty mnie nie strasz bo mi się termin przesunął na 06.06 a ja psychicznie jeszcze nie gotowa nie mówiąc o reszcie rodziny :-)A córka jej koleżanki miała termin porodu na 5 czerwca i wczoraj jej odeszły wody i urodziła maleństwo, i ze śmiechem dodała " to ty się córuś już pakuj...:
Magni słońce mi sie termin po ostatnim usg na 14 maja przesunąłMonika ty mnie nie strasz bo mi się termin przesunął na 06.06 a ja psychicznie jeszcze nie gotowa nie mówiąc o reszcie rodziny :-)
to co ja mam powiedzieć, zwłaszcza że mnie moja mama właśnie uświadomiła że takie skurcze jak ja miałam miała na 2 tygodnie przed porodem. 
Tau pisz tu szybko co sie dzieje bo zaczynam sie denerwowac