reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
My niedawno wrocilismy od siostry:tak::tak::tak:Byłam na zakupach i kupilam Wiktorii sandałki,cos do jedzonka i sobei alpejskie mleczko:-D
Skierowanie do chirurga mam i jutro rano lekarka ma mi zadzwonic co załatwiła:-):tak:
mniam ptasie mleczko:-p:-p:-p:-p

A dlaczego nie moge iśc do poziomu 1 pokazuje mi że musze przejść 0 a przeciesz tam już odgadłam
Musisz sie zalogowac, a jak sie zalogujesz, to tez tak mozesz czasem miec, musisz sie wylogowac i zalogowac na nowo, ja tak miałam

nad tym fonem tez sie mecze mam podpowiedzi 8,9,6,4,5
ale nie kapuje :no:
ej.. laska:-p jak nacisniesz 2 trzy razy to masz C- to co masz zrobic? Jak piszesz smsy?:happy: Tak sobie wyczytasz zdanie:tak:

jutro to mnie malo zastaniecie na BB
rano zakupy - kapielowki dla mojego m
a potem szykowanie sie do aqa parku bo o 8:30 wyjazd (sobota)
aaaleee wam faaaajnieee:tak::tak::tak::tak:

reklama
Aleksia... nie wiem co powiedziec, przykro mi ze jestes w tak trudnej sytuacji:-:)-:)-:)-(

Ja dzisiaj wstałam o 6.30 i teraz bede tak zwsze wstawac...:baffled: bo m sobie wymyslil ze jak ja nie jezdze juz z nim do pracy to on sobie moze jezdzic wczesniej:baffled: i ja musze wstawac i szykowac patryka do szkoly, tak to m zawsze to robl a ja sobie spalam jeszcze:-D

Poza tym, musze napisac dziewczynom z pracy ze mam l4:baffled: jakos nieumie sie za to zabrac:baffled: muszą wiedziec jak najszybciej bo jutro i pojutrze mialam byc w pracy więc musza przyjsc za mnie:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
witam sie i ja;)

Ten wątek powinien być widoczny w spisie treści (jego nazwa)dla wszystkich ,żeby można było łatwo wejść,ale tylko ty co są tam zaopisane:tak:bo nie wyobrażam sobie za każdym razem szukać linków w postach z bb.:eek:
wystarczy ten watek dodac do subkrybcji i bedzie w ustawieniach jak reszta

bzzz016.jpg

bzzz024.jpg

no i to my po dzisiejszym spotkaniu zabawa w piaskownicy :happy::happy::happy::happy::happy:
fotki super!!!!!!!!!!!!!!Medeuska-ale z Ciebie ciacho;)))
Pati a po co ci te okulary???????????:laugh2::rofl2:

dobra ja ide ogladac moj serial- bede za pol godzinki:tak:

aaaaa... i ise nie pochwalilam- mam l4:-D:-D:-D:-D
narazie do 29- ale 29 mam znow wizyte-i znow wezme:tak:
super!!!!!!!!!!!!!!!! tak trzymaj.napisz dziewczynom smsa i tyle:-)

czyli co na razie piszemy tutaj tak?nie na tym forum dyskusyjnym?
mysle ze narazie zostaniemy tutaj,a tam to jak sie komus jakas mama przypomni to niech dopisuje.
Patrysia dopsiałam jeszcze 3 mamy na tamtym watku wiec spisz;)))

i co ja biedna teraz mam zrobić?? ortopeda mi operację radzi:szok::szok::szok: jak najszybciej :szok::szok::szok:ale co najgorsze to moja ciąża jest przeciwskazaniem operacji:no::no::szok::szok::szok:

wózek inwalidzki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem załamana i co najgorsze to zrobił mi lekarz przy cieciu cesarskim bo łożysko miałam przyrośniete doi ściany, szarpnął, wtedy wystąpił krwotok i minnymi uszkodził mi miednicę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

własnie nie da sie tego pominąć , ja poprostu jestem załamana i już sie zaryczałam, a ten idiota mi tak normalnie to powiedział.................. nie no szok.
Aleksia kochana współczuje Ci serdecznie!:-:)-:)-:)-(
nie wiem co powiedziec,ale pamietaj ze jestesmy z Toba cokolwiek by sie nie dzialo

Witam sie porannie.Wstaliśmy,Oliwka siedzi na nocniku i krzyczy że chce bajkę:-D:-D:-D:-D:-D:-D więc muszę zejść zaraz z kompa :-p
nocka przespana,więc jestem wyspana.słońce wyszło więc powinno być ładnie.
odezwe sie później:-)
ja swojej włączam na DVd bajki :-):-):-) mam wiwe która kosztowała 150zł,ale teraz pewnie tansza.z wejsciem USB z przodu dodatkowo.odtwarza wszytskie DVixy w formacie avi;)no i cd wiadomo tez:-)

Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:

Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:

to nie tylko Oliwka.kazde dziecko jak siedzi cicho to broi albo spi:-):-):-):rofl2:

moja panna zjadla o 7 kasz i spi.wczoraj usnela o 22 dopeiro a ja przyspypaialm siedzac kolo lozeczka,wiec sie umylam i poszlam spac.no i sie wyspalam:-):rofl2:

ale jak zwykle jak mnie nie bylo to wam sie zebralo na gadanie:-)

mi juz sie gotuje grochowa:-)
dzis wczesniej po Pauline bo juz o 11 musze wyjsc.sprzatania nie mam za wiele bo wczoraj nie nabrudzili bo gonilam towarzystow:-D

swieci sloneczko,jest 10stopni juz ale wieje dosc mocno wiatr,zreszta u mnie zawsze wieje bo mieszkam na nioeslonietej gorce gdzie praktyczni nie ma zabudowan.normalnie na zadupiu mieszkam:rofl2:

Poziom 14 - Zagadka 2 bardzo przyjemna i łatwa- krok po kroku każda podpowiedźż prowadzi do następnej, a potem już do hasła:tak:
Najprzyjemniejsza z wszystkich,k tore do tej pory przesłzam:-D

reklama
Do góry