reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

mi jeszcze po krakersach solonych dobrze albo po zbozowych ciasteczkach. ;-)
na lody mam mega ochote ale moj maz twierdzi ze jak tutaj jest ponad 20 stopni C to jest zimno na lody eh :wściekła/y:

reklama
niby tak... ale 120e..... koń by się uśmiał.... hehe...
ale w sumie mam tą cytologię.. chociaż nie wiem czy i kiedy dostanę wynniki....
może mi przyślą do domu....
a ciśnienia nie kontroluję... nie mam gdzie bo do lekarza nie chodzę a wizyty kontrolne mam co 2 miechy... hehe dobre :sorry:
no i ten polski też mi nie zbadał...
wiem że na początku miałam niskie ale teraz jest podobno ok...

hehe u mnie odwrotnie ja w 11 tyg zle zaczelam sie czuc poszlam na zwolnienei i od poczatki 12 to mdlosci sie zaczely wiec ja jestem odmiencem :D

prawdopodobnie po I trymestrze, czyli wraz z błogosławionym 12 tygodniem :) podobno tak jest (moja kuzynka jest w drugiej ciąży i zawsze powtarzała o tym błogosławionym 12 tygodniu, gdzie sytuacja staje się opanowana i dostaje się powera.

Nie strasz mnie! A ja się cieszę, że u mnie jak dotąd zero wymiotów, mdłości prawie nic i że już tak zostanie do końca:eek: Niektórzy mnie straszą, że w szóstym miesiącu mogą nawiedzić......:szok:

A ja wam powiem ,ze w pierwszej ciazy zle sie czulam wlasnie przez mdlosci i wymioty od 4 miesiaca ciazy do samego porodu nic mi niepomagalo,lezalam nawet w szpitalu ale taki urok byl mojej ciazy i tyle musialam to zniesc i warto bylo,ale nikomu tego niezycze:-(

Wydaje mi sie,ze wszystko zalezy od dzidzi czy da sie podgladnac .
Ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 16 tyg bo wczesniej wlasnie sie niepokazal;-)

12 czerwca 2009 :-) Pewnie się zdziwicie, że to piątek... Bierzemy ślub w cerkwi i w cerkwiach śluby dają w piątki i w niedziele. W sobotę nie można, ponieważ liturgia w niedziele jest bardzo ważna i należy na niej być.

12 czerwca 2009 :-) Pewnie się zdziwicie, że to piątek... Bierzemy ślub w cerkwi i w cerkwiach śluby dają w piątki i w niedziele. W sobotę nie można, ponieważ liturgia w niedziele jest bardzo ważna i należy na niej być.

to super.... gratulacje
teraz to pewnie już przyśpieszony ślub?
my eźmiemy dopiero jak będziemy mieli możliwość całą trójką lecieć do pl....
ale w sumie wcale mi się nie śpieszy..... dla mnie ważniejsze jestr bycie z sobą...

a tak na marginesie... doczytałam że pasztetu też nie można bo możemy się zarazić jakąś bakterią Listerią...:baffled:

reklama
ooj kochane, mój Ł zaczyna coraz lepiej się zachowywać. W pracy zroobił mi herbatkę, przyniósł sałatkę i w ogóle :szok: Byłam w szoku... Aż zapytałam czy przypadniem żadna część mu na głowę nie spadła (pracujemy w serwisie samochodów ciężarowych)... Ale, to nie wszystko! Musiałam dzisiaj pojechać podpisać papiery, to zaniósł mi teczkę do samochodu! Czasami taki kubel zimnej wody od pana ginekologa na głowę mu spadł to może lepiej będzie... A teraz ja sobie siedzę, a Ł zmywa :szok:

Do góry