reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja nie lubię mrożonych bo dla mnie są one całkowicie bez smaku....
lubię naturalne... choć dziś mam ochotę naq jagody
też ze śmietaną i cukrem.... ahhh....

lubię naturalne... choć dziś mam ochotę naq jagody

_Roszpunka_
niby tak... ale 120e..... koń by się uśmiał.... hehe...
ale w sumie mam tą cytologię.. chociaż nie wiem czy i kiedy dostanę wynniki....
może mi przyślą do domu....
a ciśnienia nie kontroluję... nie mam gdzie bo do lekarza nie chodzę a wizyty kontrolne mam co 2 miechy... hehe dobre
no i ten polski też mi nie zbadał...
wiem że na początku miałam niskie ale teraz jest podobno ok...
ale w sumie mam tą cytologię.. chociaż nie wiem czy i kiedy dostanę wynniki....
może mi przyślą do domu....
a ciśnienia nie kontroluję... nie mam gdzie bo do lekarza nie chodzę a wizyty kontrolne mam co 2 miechy... hehe dobre

no i ten polski też mi nie zbadał...
wiem że na początku miałam niskie ale teraz jest podobno ok...
hehe u mnie odwrotnie ja w 11 tyg zle zaczelam sie czuc poszlam na zwolnienei i od poczatki 12 to mdlosci sie zaczely wiec ja jestem odmiencem![]()
prawdopodobnie po I trymestrze, czyli wraz z błogosławionym 12 tygodniempodobno tak jest (moja kuzynka jest w drugiej ciąży i zawsze powtarzała o tym błogosławionym 12 tygodniu, gdzie sytuacja staje się opanowana i dostaje się powera.
Nie strasz mnie! A ja się cieszę, że u mnie jak dotąd zero wymiotów, mdłości prawie nic i że już tak zostanie do końcaNiektórzy mnie straszą, że w szóstym miesiącu mogą nawiedzić......
![]()
A ja wam powiem ,ze w pierwszej ciazy zle sie czulam wlasnie przez mdlosci i wymioty od 4 miesiaca ciazy do samego porodu nic mi niepomagalo,lezalam nawet w szpitalu ale taki urok byl mojej ciazy i tyle musialam to zniesc i warto bylo,ale nikomu tego niezycze:-(
już pod koniec dnia czuję się niesamowicie odłabiona... nie wiem jak ja na swoim weselu wytrzymam... Kawa jedna to za mało na całą noc...
To widze,ze zaniedlugo bedziemy miec imprezke weselna na naszym watku

Kiedy wypada ten szczesliwy dzien??
12 czerwca 2009 :-) Pewnie się zdziwicie, że to piątek... Bierzemy ślub w cerkwi i w cerkwiach śluby dają w piątki i w niedziele. W sobotę nie można, ponieważ liturgia w niedziele jest bardzo ważna i należy na niej być.
_Roszpunka_
12 czerwca 2009 :-) Pewnie się zdziwicie, że to piątek... Bierzemy ślub w cerkwi i w cerkwiach śluby dają w piątki i w niedziele. W sobotę nie można, ponieważ liturgia w niedziele jest bardzo ważna i należy na niej być.
to super.... gratulacje
teraz to pewnie już przyśpieszony ślub?
my eźmiemy dopiero jak będziemy mieli możliwość całą trójką lecieć do pl....
ale w sumie wcale mi się nie śpieszy..... dla mnie ważniejsze jestr bycie z sobą...
a tak na marginesie... doczytałam że pasztetu też nie można bo możemy się zarazić jakąś bakterią Listerią...

reklama
ooj kochane, mój Ł zaczyna coraz lepiej się zachowywać. W pracy zroobił mi herbatkę, przyniósł sałatkę i w ogóle
Byłam w szoku... Aż zapytałam czy przypadniem żadna część mu na głowę nie spadła (pracujemy w serwisie samochodów ciężarowych)... Ale, to nie wszystko! Musiałam dzisiaj pojechać podpisać papiery, to zaniósł mi teczkę do samochodu! Czasami taki kubel zimnej wody od pana ginekologa na głowę mu spadł to może lepiej będzie... A teraz ja sobie siedzę, a Ł zmywa