reklama
A ja jednak poprasowałam i na dodatek wyprasowalam wszysciutko

Zostala mi tylko suszarka na balkonie ale to napewno jest jeszcze mokre
Powyciagalam dziewczynkom wszystkie zabawki i szaleja a ja mam spokoj i istne szambo w pokoju

Zostala mi tylko suszarka na balkonie ale to napewno jest jeszcze mokre
Powyciagalam dziewczynkom wszystkie zabawki i szaleja a ja mam spokoj i istne szambo w pokoju

Oliwka ogląda teraz wieczorynkę-smerfy lecą 

oj dzis późno pójdzie spać bo wstała prawie o 16.30,spałą dokładnie 3h15min,no to mamuśka będzie siedzieć do nie wiadomo do której 

mogłam ja obudzić ale najpierw prasowanie a później siedziałam na pazylu i tak mi czas zleciał
oj stanowczo za dużo siedzę na kompie,muszę ograniczyć :-)

madziulanatasza
Fanka BB :)
Nad morzem tak pięknie ,że nie wiemo jakim deszczu mówicie
,ale ciepło to wcale ...przez okno tylko sie ciepło wydaje
Jest mi smutno ,bo właśnie płaciłam za części samochodowe i wyczyściłam sobie konto 

Anabuba WCALE NIE POCZUŁAM SIE SPOKOJNIEJSZA I MNIEJ CIEKAWA JAK TERAZ WIEM ,ŻE OKAŻE SIĘ STIWENS CHORA ,A CO NA TO ALEX??:-)Moje dzieciaki oglądają na 2 dzieciaki górą jakis teleturniej ,bardzo go lubią ,za smerfami nie przepadają ,to dziwne bo ja w ich wieku dałabym sie pokrajać za naklejki ze smurfami

madziulanatasza
Fanka BB :)
u nas cały dzień było 8 stopni dziś ,tylko tyle,że słonecznie ,alewiał zimny wiatr ,jedynie w takich zasłoniętych od wiatru i na pełnym słońcu w południe było ciepło...gdzie ta wiosna ze świąt??

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie wieczorowo dzieci już spią a ja ide na allegro poszukać elektrycznych niań
reklama
A chcesz jakas firmowa czy taka tansza???Witam sie wieczorowo dzieci już spią a ja ide na allegro poszukać elektrycznych niań
Bo ja mam jakby co w sumie nieuzywana-chyba z trzy razy ja podlaczalam
Podziel się: