reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU ale ja się ciesze to super że dzidzia zdrowa,że tego krwiaka juz nie ma:-Dtrzeba wieżyć a wszystko pomału będzie dobrze;-):tak:oby tak dalej:-D
BETI witaj:-)

reklama
Witam :-)

U nas dziś pada cały dzień deszcz.gif

Wczoraj byłam na wizycie u ginki, zbadała mnie i wszystko jest oki, powiedziała że rośnie :-) szkoda tylko że nie mogłam zobaczyć mojej fasolki na usg :-( ale do 5 maja coraz bliżej :tak:

Kiki bardzo Ci współczuje tego co przeszłaś, tyle stresu i przeżyć, ale najważniejsze że już jesteś w domku i wszystko jest dobrze :tak: napewno wszystko będzie już dobrze :tak: życzę Tobie i dzidzi dużo zdrówka!!!!

Pyszczek wspaniałe wiadomości :-) cieszę się razem z Tobą że wszystko jest już wporządku :-) fajnie że widzieliście dzidzie i że rośnie zdrowo :tak: M napewno był wzruszony bo dla mężczyzny to też duże przeżycie :tak: może rzeczywiście wyrasta tam mały ptaszek ;-)

Patrysia gdzie Ty mieszkasz że u Ciebie słoneczko? :eek:

Gracjaska miło mi Cie poznać :-) niestety nie pomogę co do temperatury bo ja nigdy nie mierzyłam sobie w tym celu, ale z całego serca życzę powodzenia! :tak:

Czarodziejka, Beti i inne dziewczynki serdecznie pozdrawiam!!! :tak:

PAULA to super że dzidzia zdrowo rośnie,a tak jak mówisz 5 maj już niedługo i zobaczysz dzidzie:tak:ps.ja mieszkam koło Trójmiasta na pomorzu;-)

Dzien dobry :)
3_2_121v.gif

OOOjjjjj widze ze dziewczynki jeszcze spią :))))
7_11_116.gif

PYSZCZEK- Bardzo sie ciesze ze po krwiaku nie ma śladu!!!
A co do płci.....ja bym niczego nie myslala nawet po sugestii lekarza....mysle ze na tym etapie mało moze być widac:) Choc oczywiscie zdarza sie ze lekarz nawet w tak wczesnej ciązy potrafi dopatrzyc sie plci...ale wiekszosc lekarzy raczej nie chce mowic....dopiero na Usg połowkowym.

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj jedziemy do mojej siostry na gościnke:-)pogoda słoneczna jak narazie zobaczymy jak będzie pózniej bo skoro u niektórych pada to i wkońcu do nas do przyjdzie(tylko żeby dopiero jutro przyszło;-))
Ach jutra tak wogóle nie mogę się doczekać bo będziemy serduszkować:-Dciekawe czy się nam uda no jak nie teraz to i tak próbować aż do skutku będziemy:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

witam i ja was dziewczyny w troche ponura niedziele.

patrysia zycze milego pobytu u siostry..trzymam kciuki za jutrzejsze serduszkowanie..

czarodziejko ja pisze sie na takie ciacho tylko ze soczkiem prosze...

a reszta dziewczyn co,odsypiaja caly tydzien..

DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj jedziemy do mojej siostry na gościnke:-)pogoda słoneczna jak narazie zobaczymy jak będzie pózniej bo skoro u niektórych pada to i wkońcu do nas do przyjdzie(tylko żeby dopiero jutro przyszło;-))
Ach jutra tak wogóle nie mogę się doczekać bo będziemy serduszkować:-Dciekawe czy się nam uda no jak nie teraz to i tak próbować aż do skutku będziemy:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

U mnie wspaniała pogoda i także wybieramy się dziś do znajomej:tak::-D
Ah te serduszkowanie, cała przyjemnośc, prawda?:-p:tak::-D
My dziś nie serduszkowaliśmy bo znajoma u nas nocowała a mieszkamy na 20metrach kwadratowych:zawstydzona/y::-p:-D
No nic.. ale w maju jak się dorwe do mojego M.. to normalnie będzie wył do księżyca:-p:rofl2:
Życzę owocnych przytulanek Kochana!

witam i ja was dziewczyny w troche ponura niedziele.

patrysia zycze milego pobytu u siostry..trzymam kciuki za jutrzejsze serduszkowanie..

czarodziejko ja pisze sie na takie ciacho tylko ze soczkiem prosze...

a reszta dziewczyn co,odsypiaja caly tydzien..

A u mnie taka piękna pogoda..:rofl2:
Słońce świeci, ptaszki kwilą..:laugh2:
Ja nie odsypiam i się melduję na forum:-p

Dzien dobry :)
3_2_121v.gif

OOOjjjjj widze ze dziewczynki jeszcze spią :))))
7_11_116.gif

PYSZCZEK- Bardzo sie ciesze ze po krwiaku nie ma śladu!!!
A co do płci.....ja bym niczego nie myslala nawet po sugestii lekarza....mysle ze na tym etapie mało moze być widac:) Choc oczywiscie zdarza sie ze lekarz nawet w tak wczesnej ciązy potrafi dopatrzyc sie plci...ale wiekszosc lekarzy raczej nie chce mowic....dopiero na Usg połowkowym.

Ale ciacho:tak::-D
A wiesz, że M własnie postawił na stolik kawusię i ciasto, które przywiozła nam wczoraj koleżanka?:laugh2::rofl2: Lecę wcinac:-D
No trafiłaś z tym ciachem:rofl2:
Pozdrawiam, zajrzę jak zjem... poźniej:-p

reklama
Witam w tak piękny słoneczny dzień.

Wiecie co, mój M nadal o chłopcu i musi byc MAXYMILIANIN (chyba tak to się pisze) a dokładnie MAX.
Nigdy w życiu nie dam dziecku tak na imię:wściekła/y:. Jak będzie chłopiec to będę toczyła z nim odwieczną walkę aż wygram.

Do góry