Dobre

Też to lubie

ostatnio było o stewardessach

Taaaaaa to musiałyby 3 takie patrysie byc

Zły sposób na diete, kochana, nie można tak, że nic nie jesz, albo strasznie malo, bo zaraz bedzie spowrotem to samo albo jeszcze gorzej, wiem cos o tym-schudlam 13 kg w 2 tyg jedząc normalnie, a wczesniej dziwne diety-cud
nic niejedzenie-i bylo tylko gorzej, wiesz kochana, mialam gdzieś tą dietę.... musze jej pozukac, (w sumie juz kiedys szukalam i nie znalazlam), ale...
w sumie pamiętam cały rozklad posilkow na dzien, jak chcesz moge Ci spisac

tyle ze mozna jesc i pic tylko to co jest podane w diecie, nic wiecej, ani lyka piwa, wodki ani gumy do żucia, nic, ale powierdzam, ze naprawdę skuteczna

chyba z 4 lata temu sobie ją zrobiłam jak ważyłam 69kg

i postanowilam wziac sie za siebie

b ja zawsze od malego pulpecik bylam, lubilam jesc, do tego babci amnie dokarmiala zawsze

Po tej diecie zmienia sie przemiana materii, najpierw chudniesz, bo jesz to co nie tuczace, a potem mozeszjesc WSZYSTKO i nie tyjesz przez 2 lata(tak bylo podane na tej diecie) ale ja w sumie nie tylam przez te 4, a jadlam normalnie... w sumie potem jeszcze schudlam kilka kg w trakcie jedzenia normalnego
Ale słodko sobie śpią

Może ja też wytrzymam do konca przy 65... fajnie by bylo, moze nawet roztepow bym nie miala, bo jak juz wazylam 69......

Teraz schudlam do 56.. wiec... może do konca ciązy uda mi sie maks do 68 przytyc

Nie moge sie objadac

Kochana, nie iwem co Ci powiedziec z tą operacją, napradę masz cholerny dylemat, wiem, że nawet nie ma co Cie pocieszac, bo to jeszcze bardziej denerwuje, bo jak ktoś może powiedziec Ci że bedzie dobrze, ze masz sie nie martwic skoro nie jest w Twojej sytuacji i nie wie co czujesz, tak więc kochana, JA CI ŻYCZĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DUŻO SIŁY CIERPLIWOŚCI I WSPARCIA ZE STRONY MĘŻA,ŻEBYŚ PRZESZŁA TO WSZYSTKO JAKOŚ W MIARĘ SPOKOJNIE. NO I KOCHANA DUŻO ZDRÓWKA....

oj... biedna... ja to bym juz dawno odstawila

To juz 9 mies

Ja pewnie nawet do 3 nie bede karmic, moja mama tez sszybko przestala, bo mało pokarmu miala i przy mnie i przy mojej siostrze, a szczerze mówiąc to mnie to nie martwi, cyce mi bardzo nie rosną w ciązy, nie bolą, pewnie bardzo nie urosna, koro mało mleka bede miec- a taki z tego pożytek że potem tez brodawki mnie bolec nie będa i rozstępów na cycach nie bede miec( w sumie to już mam...

)

Patrysia daj znac jak wrócisz od dentysty co i jak

Kiedy bedziesz zamawiac kosmetyki z oriflame? bo mi sie szampony i odżywki koncza i by mi sie przydały, mogłabym wypróbowac od Ciebie może mi spasują

Mi by pasowalo, zeby bylo po 1....bo m dostaje wyplate... a teraz to bieeeda po świętach, a ajeszcze sobie nową deskę do prasowania zafundowałam..

za 150 zł... ale.... juz taka porządna...

z Viledy

nawet z kontaktem z przedłużaczem i antenką podtrzymującą kabel z żelazka

Nie no fjna fajna, i 3 lata gwarancji

dzisiaj ją wypróbuje
Na pazylu kurde na ostatnim poziomie ta zagadka mnie rozwala, nie umie rozszyfrowac tych kodów..

Póki co nie mam cierpiwosci, przenioslam sie na zagadki graczy i siedze na takiej fajnej, podoba misie, tylko teraz mam problem przy 7 podpowiedzi, ale fajna zagadka bo podpowiedzi po kolei przychodza, troche matematyczno-logiczna, a takie lubie

Jakby jakas chciala spróbowac to jest to
ZAGADKA 488 od docent_s

Ide sobie zrobic tosty na śniadanko

Ja ostatnio jakso rzadko Was odwiedzam, ciagle tylko w łóżku leże..

brzuch mnie pobolewa to nie chce zbytnio go napinac jeszcze, to głównie sobie leże..