reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

luna dam znac dam :tak::tak::tak:

ja juz jedno pranie mam wstawione teraz koncze pic kawke
moj m sie domaga juz wejscia na kompa bo idzie na 16:30 do roboty :sorry:
pogoda sliczna swieci slonce az sie normalnie zyc cce
zaraz chyba ubiore malego i pokjdziemy balkon posprzatac :-D

wiec do zobaczenia ;-)

reklama
A ja nadrabiam zaległośći czytam ,piszę i się tręśę tak zimnow domu rano było 0 stopni na dworzu i coś mnie telepie,musze ropalić w kominku i mieszkanie upodobnić do mieszkania:tak::tak::tak::tak:tzn :-D:-Dposprzątać

Do zobaczenia PATRYSIU
Ja własnie wstawiłam sobie pranie:tak::tak::tak:Jak sie wypierze to powiesze na balkonie i pewnie do wieczora bedzie suche

Witam się i ja w nowy tydzień :tak::tak::tak:
Kuba lepiej tylko biegunke ma :-:)-( ale mam leki na szczęście. Jeszcze tylko dzisiaj do dermatologa i mam nadzieję że koniec z lekarzami na jakiś czas.

Aleksia nie wiem co napisać. Nie mam pojęcia co bym wybrała. Napewno bym porozmawiała z mężem. Współczuje z całego serca. Życzę Ci zdrowia i siły przede wszystkim. Każda decyzja będzie trudna do podjęcia.

Patrysia powodzenia u dentysty. Ja do swojego się wybieram od stycznia i jakoś dojść nie mogę hehe :-):-):-)

A najlepsze w tym wszystkim jest to że możliwe że jestem w ciąży!!!!! Oby nie bo nie wiem co zrobię. Poczekam, jak w ciągu miesiąca nie dostanę okresu to będzie zajebiście po prostu :no::no::no:

Dobra lecę obudzić tego małego bąka bo czas się zbierać do lekarza. Oby mi paliwa starczyło hihi ;-);-);-)

Jak nie mam kogoś na nk to dawać. Wpisać Beata Pniok (Malinowska) Żary i dawać zaproszenia. Wszystkich przyjmę :-D:-D:-D

Miłego dnia życzę Laseczki :tak::tak::tak: może później jeszcze wpadne do Was :-)

Witam poniedziałkowo_Od razu sobie poczytałam ,żeby być już na bieżąco.

Witajcie poniedziałkowo Laseczki :happy::happy::happy:
U mnie nic ciekawego, same problemy i płaczki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę poddać się operacji i wymianie stawu, no chyba, ze chcę na wózku jeździć:no::no::no::no:

Ginekolog rozkłada ręce i mówi, ze decyzja należy do mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my w tamtym roku daliśmy 560 złotych. Tak jeździ samo bo to jest na akumulator, dwa biegi, pedał gazu :-):-):-) Igor teraz jeździ już jak pirat, ale sprzedamy ten a kupimy mu już taki wiekszy, bo ten już jest za mały dla niego:happy::happy:

mam staw biodrowy do wymiany , endoproteza kosztuje od 5 do 9 tys złotych, kwestia tylko czy ma to być cementowa czy nie, porażka, jeżeli teraz się nie poddam to wózek mnie czeka i co Wy byście na moim miejscu zrobiły??? bo ja wolę wózek niz zabić swoje dziecko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a dla mnie zaproszenie???? :sorry::sorry::sorry:

a o mnie zapomniałyście???? dlaczego ja nie mam dostępu do zamkniętego :-:)-:)-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

i ja też nie mam:baffled::baffled::baffled:
Trudno coś radzić jak się samemu nie jest w takiej sytuacji.
Ja niestety z powodu mojego zdrowia musiałam kiedyś usunąć niby zdrową ciąże,ale ja miałam zapewnienie,że za kilka lat będę normalnie mogła mieć dziecko.
Normalnie to nie było,ale jakoś dałam radę i ciąża dla dobra dziecka była leżąca.:-)
Ja na Twoim miejscu starała bym się skonsultować przynajmniej z 3 lekarzami zajmującymi się tą dziedziną.Jeśli się diagnoza potwierdzi to wtedy podjęła bym decyzję.
Ja ze swojej strony mogę Ci polecić dr.Roberta Okońskiego,który jest ortopedą.
On zajmuje się ciężkimi przypadkami i leczy za pomocą chińskich metod.
Kinotokara,Turmalin i wspomagacze naturalne ziołowe.
Ma niesamowite rezultaty w walce trudnymi przypadkami ortopedycznymi i nie tylko.
On nie patrzy na chorobę jako na jednostkę ,ale ogólnie na człowieka jako organizm,który jest jednością.
Jak chcesz coś więcej to napisz na GG lub na priv.

Dobre:-D:-D:-D:-D

Też to lubie:tak::tak: ostatnio było o stewardessach:tak::tak::tak:

Taaaaaa to musiałyby 3 takie patrysie byc:-p:-p:-p:-p:-p

Zły sposób na diete, kochana, nie można tak, że nic nie jesz, albo strasznie malo, bo zaraz bedzie spowrotem to samo albo jeszcze gorzej, wiem cos o tym-schudlam 13 kg w 2 tyg jedząc normalnie, a wczesniej dziwne diety-cud
nic niejedzenie-i bylo tylko gorzej, wiesz kochana, mialam gdzieś tą dietę.... musze jej pozukac, (w sumie juz kiedys szukalam i nie znalazlam), ale...
w sumie pamiętam cały rozklad posilkow na dzien, jak chcesz moge Ci spisac:tak::tak: tyle ze mozna jesc i pic tylko to co jest podane w diecie, nic wiecej, ani lyka piwa, wodki ani gumy do żucia, nic, ale powierdzam, ze naprawdę skuteczna:tak::tak:
chyba z 4 lata temu sobie ją zrobiłam jak ważyłam 69kg:szok: i postanowilam wziac sie za siebie:szok: b ja zawsze od malego pulpecik bylam, lubilam jesc, do tego babci amnie dokarmiala zawsze:tak::-D:-D

Po tej diecie zmienia sie przemiana materii, najpierw chudniesz, bo jesz to co nie tuczace, a potem mozeszjesc WSZYSTKO i nie tyjesz przez 2 lata(tak bylo podane na tej diecie) ale ja w sumie nie tylam przez te 4, a jadlam normalnie... w sumie potem jeszcze schudlam kilka kg w trakcie jedzenia normalnego:tak:

Ale słodko sobie śpią:tak::tak:

Może ja też wytrzymam do konca przy 65... fajnie by bylo, moze nawet roztepow bym nie miala, bo jak juz wazylam 69......:sorry::sorry::sorry:
Teraz schudlam do 56.. wiec... może do konca ciązy uda mi sie maks do 68 przytyc:sorry::sorry::sorry: Nie moge sie objadac:tak::tak:
Kochana, nie iwem co Ci powiedziec z tą operacją, napradę masz cholerny dylemat, wiem, że nawet nie ma co Cie pocieszac, bo to jeszcze bardziej denerwuje, bo jak ktoś może powiedziec Ci że bedzie dobrze, ze masz sie nie martwic skoro nie jest w Twojej sytuacji i nie wie co czujesz, tak więc kochana, JA CI ŻYCZĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DUŻO SIŁY CIERPLIWOŚCI I WSPARCIA ZE STRONY MĘŻA,ŻEBYŚ PRZESZŁA TO WSZYSTKO JAKOŚ W MIARĘ SPOKOJNIE. NO I KOCHANA DUŻO ZDRÓWKA....:tak::tak::tak:

oj... biedna... ja to bym juz dawno odstawila:-p:-p To juz 9 mies:szok:
Ja pewnie nawet do 3 nie bede karmic, moja mama tez sszybko przestala, bo mało pokarmu miala i przy mnie i przy mojej siostrze, a szczerze mówiąc to mnie to nie martwi, cyce mi bardzo nie rosną w ciązy, nie bolą, pewnie bardzo nie urosna, koro mało mleka bede miec- a taki z tego pożytek że potem tez brodawki mnie bolec nie będa i rozstępów na cycach nie bede miec( w sumie to już mam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:):-D:-D:-D

Patrysia daj znac jak wrócisz od dentysty co i jak:eek::eek::eek:
Kiedy bedziesz zamawiac kosmetyki z oriflame? bo mi sie szampony i odżywki koncza i by mi sie przydały, mogłabym wypróbowac od Ciebie może mi spasują:tak::tak:
Mi by pasowalo, zeby bylo po 1....bo m dostaje wyplate... a teraz to bieeeda po świętach, a ajeszcze sobie nową deskę do prasowania zafundowałam..:baffled: za 150 zł... ale.... juz taka porządna...:tak: z Viledy:-D nawet z kontaktem z przedłużaczem i antenką podtrzymującą kabel z żelazka:tak::-D
Nie no fjna fajna, i 3 lata gwarancji:tak: dzisiaj ją wypróbuje:-D

Na pazylu kurde na ostatnim poziomie ta zagadka mnie rozwala, nie umie rozszyfrowac tych kodów..:baffled: Póki co nie mam cierpiwosci, przenioslam sie na zagadki graczy i siedze na takiej fajnej, podoba misie, tylko teraz mam problem przy 7 podpowiedzi, ale fajna zagadka bo podpowiedzi po kolei przychodza, troche matematyczno-logiczna, a takie lubie:tak:
Jakby jakas chciala spróbowac to jest to
ZAGADKA 488 od docent_s :tak:
Ide sobie zrobic tosty na śniadanko:tak::tak:
Ja ostatnio jakso rzadko Was odwiedzam, ciagle tylko w łóżku leże..:baffled: brzuch mnie pobolewa to nie chce zbytnio go napinac jeszcze, to głównie sobie leże..
Medeuska fajne masz założenia w związku z tą ciąża.
A co do karmienia to ja też rzekomo miałam mieć mało pokarmu,piersi mi wiele nie urosły a jak po karmieniu kilka razy ściągałam to trafiało się i po 150 ml.:-D:-D:-D
Karmiłam małego prawie do roku niby nie mając pokarmu.:-):-)

U mnie dziś chyba będzie wreszcie luz.
Na 11.30 do przedszkola tylko a potem wieczorkiem zajęcia z małym.
W między czasie muszę posprzątać domek po sobotnich i niedzielnych gościach,wstawić pranie ,ugotować obiad i poprasować nieco.
Hhihihi.teraz widzę,że na luz to się jednak nie zapowiada :-D:-D:-D:-D

reklama
mi dzisiaj powera brak:crazy::crazy::crazy:
dopier łóżka pościelone zupka nastawiona i główa uyta.................................................a czeka mnie jeszcze masa sprzątania prasowania prania............................o mamo jak mi się nie chce:no::no::no::no:

Do góry