reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam mamusie :-)

My po pierwszym spacerku, zakupkach i drzemce. Mała rozrabia, a ja zaraz zabieram sie za obiad, potem jemy i znów wyruszamy :tak: mała polubiła spaceki, duzo nie marudzi, a jak zaczyna chrupki kukurydziane działają cuda :-p
nocka nawet niezła jak na ząbkowanie, tylko do 12 się wierciła, wybudzała i płakała, potem ładnie spała, a dzięki podsuwaniu rano cycusia z łóżka wstałysmy po 8 :zawstydzona/y:
musze uciekać, bo pieszczoch wzywa:-D

reklama
Dzien Dobry

U nas słonecznie ale chłodnawo, Fabia posłałam do przedszkola, Nadia konczy pierwszą drzemkę.

Mejda proponuje wybrać sie do alergologa lub do pulmonologa, na rejon teraz chodzę po receptę na Nutramigen i na szczepienia.
Syropki na alergię nie pomogą, mogą tylko na chwilkę załagodzić atak, np. syrop Malia ...jak dziecko ma czeste ataki kaszlu to nie nie zwlekałabym, z uwagi na powikłania. np. astma.

Oj własnie Nadin juz mnie woła... :-) mała czuje sie lepiej, ma kaszel z rana - zobaczymy jak bedzie w ciągu dnia...

Miłego Dnia życzę

Bbakania pozdrowionka dla Marlenki:-)

Ciaooo

Hej hej kobitki, jak tam dzień mija? ;-)

My z Bartem już jesteśmy sami, Ł poszedł do roboty, był też teściu na chwilę bo jutro w końcu założą tą siatkę na te paskudy :sorry:

Zaraz Bart zje obiad no i na drezmkę bedzie się pewnie zbierał, a jak wstanie to na spacer pojedziemy ;-)

To chyba tyle u mnie ;-)

Chwilka dla siebie :tak: Mała śpi, chociaż miała spać na spacerze, do którego jak widać nie doszło:sorry: Zrobiła mi cyrk przy jedzeniu, oczywiście prawie nic nie zjadła i na dodatek tak machała ręką że talerzyk z całą zawartością wylądował na podłodze :baffled: No nie wiedziałam, czy płakać czy śmiać się :sorry: Położyłam więc ją spać, padła jak długa... Może jak się wyśpi, to nabierze apetytu i śmigniemy jednak na spacerek :zawstydzona/y: Poczekałabym na m ale dziś na delegacji w Krakowie i wróci kole 19... A ja korzystając z chwilki pomyłam podłogi (w kuchni wyjścia nie miałam :-p) i odpoczywam :tak: Zaraz kawkę łyknę :-)

Bbakania, Marlena - jak tam spotkanko? wreszcie w realu :-)
Daruuunia - a jaką miałaś suknię? :-)

Płacimy w sumie za jeden dzień 140 zł- 2 osoby dorosłe + dziecko poniżej roku (udało nam się hihi) z wyżywieniem;-)
to nie tak duzoJa jednak bym wolala bez wyzywienia noo i u nas 2 doroslych dziecko do 10 lat i dziecko do 2 lat
Witajcie my po spacerku i awantrze domwej znou spimy Tzn Wojtek spi. Ja wstawilam obiadek bo maz wraca

Witam , u nas Olcia za ręce to prawie biega a mnie boli po tym krzyż bo człowiek nachylony ale fajnie. Poza tym małej idą zęby bo dopiero jej wyszły kolejne dwa a już prawie widać 2 dwójkę .
Trzymamy się zdrowo :-)
Najlepsze życzonka dla Arturka i Lenki z okazji ukończenia 10 miesięcy

Ostatnia edycja:
Witajcie
Moja Nadia dzisiaj biega ale bez trzymania za rękę. Jak ma możliwosc to na nogach dobiega do mebli ...i jestem juz zmeczona takim sportem:-DMojej Nadii idzie górna dwojka i dwojka na dole...matko ale sie ślini przy tym
Najlepszego dla 10 miesięczniaków

Witam!

Bbakania to super, że spotkanie sie udało :-)

Mi ostatnio czasu brakuje, w domu jesteśmy przelotem, a tak całe dnie na dworku, nawet zbytnio nie ogarniam mieszkanka, bo nie mam na to czasu :zawstydzona/y: nogi mi nie powiem gdzie włażą, bo lekko 10 km dziennie z wózkiem robię :baffled: a ja nie umiem spacerować, tylko prawie biegam z tym wózkiem (mam tak od kiedy mała tylko w ten sposób zasypiała na spacerach :sorry:)
forum też tylko podczytuję, bo żeby coś więcej napisać, to trzeba przysiąść, a z małą nie daje rady... jedyni jakis krótki post i tyle...

miłego wieczorku

reklama
witajcie:tak:

BBakania, swietnie, ze spotkanko udane:tak:

U nas znów dzien poza domkiem:tak:

Najpierw spacerek, pozniej pojechałysmy do kuzyna zobaczyc jego 3 tygodniowego synka:tak: i w koncu poszłysmy do koscioła i niestety z moich roczkowych planów nici:-( Wszystko pozajmowane... tylko 1 lipca na 18 była msza wolna, bo akurat ktos zrezygnował:tak: tylko, ze msza i impreza będą oddzielne... niestety, ale inaczej sie nie dało, a bardzo mi zalezało na mszy w intencji Paulinki:tak: A moi rodzice wyjezdzaja 1 lipca na wczasy:zawstydzona/y: zobaczymy... albo ich nie bedzie albo przełożą o dzien wczasy:zawstydzona/y: Wazne, ze jest wszystko załatwione... jeszcze tylko musze tam kiedys skoczyc "Złozyc ofiare":-D

Paulinka własnie padła, a ja w koncu mam chwilke dla siebie, P. cos tu gada, ze ma dla mnie niespodzianke, ciekawe o co mu chodzi:-p Dlatego uciekam troszke z nim pobyć, bo jutro i w czwartek znów go cały dzien nie ma:zawstydzona/y:

Miłego wieczorku!

Do góry