Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja czuję już efekty aerobicu i odstawienia słodyczy - weszłam w spodnie sprzed ciążyjeszcze troszkę ciasnawe w brzuchu i pupie ale chodzę ;-);-);-) i to daje mi siły i większą mobilizacje do dalszej walki o stratę kg
![]()
Ola dziś się wywaliła razem z jeździkiem a wyszłam z pokoju tylko na momentnabiła sobie guza . .
Niestety jak na razie nie chce chodzić " z balkonikiem"
.
mała chwilami taka marudna, no i w dodatku mało je :-(Dzionek w sumie udany - Ola zaczepiała wszystkich na spacerku
taka się towarzyska zrobiła że szok
Ze spankiem w dzień nadal ciężko, ale na szczęście nadrabia w nocy
Maajka :-) ja nie wiedziałam że też ślub planujesz ;-)I to szybciej niż ja (chociaż my już cywilny mamy, teraz powiemy sobie sakramentalne "tak" + chrzciny Oli ) Ślub i wesele we wrześniu, ale suknię chciałam znacznie wcześniej zamówićBbakania-ja tez wychodze za maz,w lipcu:-)
Joasiek-a Ty kiedy masz slub,bo nie pamietam.Trzymam kciuki za suknie-a dalabys mi namiary na te Chiny?Moze cos bym upatrzyla...
Ja jeszcze nie chodzilam po salonach slubnych,ale mam juz wstepnie wybrany fason,tylko,ze taka suknia kosztuje tez ponad 4 tys.zl.Myslalam,zeby mi jakas doswiadczona krawcowa ja uszyla,ale na razie nie mam takowej....
Będę na nią czekać ponad 2 m-ce, czyli do czerwca, ale jak mi się nie spodoba to będę miała możliwość zwrotu i czas na szukanie kolejnej
Zamówiłam na allegro, u pośrednika (jakoś nie uśmiechało mi się zwrot kierować do Chin
) Wybór spory, ale na ebayu jeszcze większy
Myślę że spokojnie coś wybierzesz, chociaż nie wiem jak z czasem
Jak chcesz jakieś namiary na allegro czy ebay to wyślę Ci na priv. :-)Jak będzie czym ;-)Joasiek musisz się koniecznie pochwalić suknią, jak tylko przyjdzie!
Piękna słoneczna pogdka za oknem była to korzystałiśmy ze spacerków. A wczoraj pojechaliśmy na zakupki dla chłopców. Powiem krótko, że udane
:-) Jutro zmykam do fryzjera, nie mam jeszcze pomysłu jak ściąć, ale może fryzjerka podsunie mi pomysł.
Ale musiał się strachu najeść;-)

zazdroszczę przyjemnego wieczorku ;-)Wieczór spędziliśmy przy winku i buziaczkach...
masakra mówie Wam - te ataki kaszlu mnie dobijają...