reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A my już po dworku . Zaprowadziłam starszą na urodziny do koleżanki z małą za rączki , szła śmiało do przodu i czasem jedną ręką się puszczała ale jak byłyśmy na trawce to ciekawsze były liście i patyczki .Byłyśmy na placu zabaw , starszy kolega Olę za rączkę ściskał i po buzi smyrnął :-D:-D:-D, dawał jej nawet czekoladkę

reklama
Hej Kobietki!:-)

A mi cos corunia sie zepsula,tzn.zrobila sie placzliwa o byle co-jak jej np.czegos nie pozwalam brac do buzi to zaraz taki placz rzewnymi lzami,jakbym jej wielka krzywde zrobila.Wiele rzeczy nagle przestalo jej pasowac i reakcja jest wlasnie placz-to chyba juz bunt.....

A,mam jeszcze pytanie co do zabkow-Mai pierwszy zabek krzywo rosnie,tak na ukos,za to drugi juz prosto.Czy ten krzywy sie wyprostuje i czy np.jak wypadnie,to staly tez bedzie krzywy?Wiecie cos na ten temat?

Milego weekendu:-)

w centrum naprzeciwko remizy strażackiej
zapraszam na kawkę i ciasto (daj znać wcześniej to upiekę :-))

Może sie kiedyś uda :-)

Majka, z tego co słyszałam to pierwsze ząbki mogą być krzywe.

Agusia, z tym przedszkolem to tak to jest, jak ktoś chce być uczciwy... :baffled: My mamy wyniki przyjęć do przedszkoli we wtorek. Ciekawe, czy sie załapiemy.

Witajcie kochane!
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi, Oli i Dominiczka z okazji ukończenia 10 miesięcy
:-D:-D:-D:-D:-D
Jest mi wstyd, że tak Was zaniedbuję ale korzystam z pięknej pogody i biegam z małym to nad wodę, to do lasu, to do babci :rofl2: dziś świeci słonko ale jest zimno więc pójdziemy jak troszkę podgrzeje zimne chodniki :laugh2: a teraz musze się nacieszyć m w domu ;-) obiadek zrobiłam wczoraj i tylko podgrzać

Najgorsze, że od tygodnia robią w całym mieście kanalizację i wyłączają na całe dnie wodę a potem leci taka czarna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trzeba z pół godziny zlewać żeby była dobra do kąpieli czy gotowania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak tego szybko nie skończą to chyba napiszę jakąś skargę do burmistrza bo szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas chyba idą ząbki, mały ślini się jak bokser:-p wszystko gryzie i jest marudny :angry::baffled:
Właśnie gratulki dla Majeczki i Natalki :-D kolejnych ząbeczków

Ja czuję już efekty aerobicu i odstawienia słodyczy - weszłam w spodnie sprzed ciąży :-D jeszcze troszkę ciasnawe w brzuchu i pupie ale chodzę ;-);-);-) i to daje mi siły i większą mobilizacje do dalszej walki o stratę kg :tak:

kochane życze udanej niedzieli
buziaczki :-)

Witam mamusie :-) u nas cieplutko, Julusia na razie śpi więc mam chwilkę luziku :-D skończyła 10 miesiecy,,, kurde ale to zleciało :-) a propos NAJLEPSZEGO I TYSIĄCE BUZIOLKÓW DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW!!!!!!!!.
Bbakaniu, chyba będzie wcześniej rozsypka, bo już dokuczają mi skurcze jak byk i wygina mnie podczas nich w pół... może wydolę do tego czerwca... już dwa miesiące bez dnia zostało mi do godzinki 0...
PS najlepszego dla mężusia i powrotu do zdrowia!!!
Aniknulko, nie stresuj się tymi kanałami, trochę kichę zrobili że zostawili Was na niedzielę z taką awarią... na upartego mmożna się zaopatrzyć w duuuuże butle wody mineralnej, bo z takiej z kranu bałabym się używać...
pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli

Wszystkiego naj naj dla Dobrusi,Oli i Dominika!:-)

My dzis bylismy na placu zabaw,Maja byla zachwycona.Pogoda byla bardzo ladna,potem troszke sie zepsula.

Aniknulko-gratuluje efektow odchudzania!:-)
Bbakania-zdrowka dla meza!:-)
Ewunia-oby malenstwo jeszcze troszke poczekalo na wyjscie.Szczerze mowiac troche Ci zazdroszcze....Tez juz mi sie marzy drugie dziecko.
A powiedz,jak przechodzisz ta ciaze w porownaniu do pierwszej?Szczegolnie chodzi mi o to,ze tak niedlugo po pierwszym porodzie.

Wszystkiego naj naj dla Dobrusi,Oli i Dominika!:-)

My dzis bylismy na placu zabaw,Maja byla zachwycona.Pogoda byla bardzo ladna,potem troszke sie zepsula.

Aniknulko-gratuluje efektow odchudzania!:-)
Bbakania-zdrowka dla meza!:-)
Ewunia-oby malenstwo jeszcze troszke poczekalo na wyjscie.Szczerze mowiac troche Ci zazdroszcze....Tez juz mi sie marzy drugie dziecko.
A powiedz,jak przechodzisz ta ciaze w porownaniu do pierwszej?Szczegolnie chodzi mi o to,ze tak niedlugo po pierwszym porodzie.
Maajko,mam nadzieję że zrobi mi niespodziankę na urodziny ( bo sama jestem z czerwca :-) ) , a jak Juleczka będzie dmuchać świeczuszkę to będziemy już we czwórkę... a u nas tak trochę wyszło niefortunnie bo tylko raz bez zabezpieczeń i od razu ryp! trochę na razie było szoku i nerwów, ale radośc bierze górę... co do porównań... jedną i drugą znoszę dosyć dobrze... nie doznałam za bardzo przyjemności miziania klozetu :-) za to zgagę mam sakramencką... w ciąży z Julką przybrałam 24 kilo, a z tą drugą na razie chudnę 4 kilo straciłam za okres ciąży póki co... ale każda ciąża jest inna i się tym nie przejmuję... teraz, co już dochodzę do schyłku "dwupaku" mam problemy z ułożeniem się i takie tam, zresztą, same wiecie, standard :-) My z moim A myśleliśmy i dzidziu, ale nie od razu, ale tak wyszło i nie ma odwrotu...
Julinka wstała... bździagwa trzy godziny spała jak nigdy!!!! pójdziemy może na Karczówkę na wycieczkę, trzeba wytłuc spacerówkę :-)hihihi

reklama
Dzięki za życzenia i my również życzymy ogromnego słonka Dominisiowi i Dobrusi :-)
Ola dziś się wywaliła razem z jeździkiem a wyszłam z pokoju tylko na moment :baffled: nabiła sobie guza . Też chyba i u nas idą ząbki bo nagle się ślini jak nie wiem co.
My już pok kąpieli , mamy już z głowy. Weronika miała imprezowy weekend i jutro jedzie na wycieczkę , m mojego ie ma , nie przyjechał na weekend , same baby w domu.
Aniknulka - gratulacje z udanego odchudzania - oby tak dalej - pogoda sprzyja i dzieci jak zaczną biegać to już w ogóle .

Do góry