reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wybaczcie że rzadko zagladam ale najpierw śmierć teściowej...teraz jelitówka i sąsiad był w szpitalu 90 lat więc zostawałam z jego żoną 87

Pozdrawiam wszystkie jak będę miała więcej czasu to doczytam

U nas żłobka nie ma :-( przedszkole na 9 godzin od 7 do 16 to około 130 zł z 3 posiłkami

reklama
Mejdia ja tez mam już kupiony projeek domu. Działki nawet dwie( pod Olsztynem). Ale nie wiadomo czy się pobudujemy bo m planuje zmiane pracy...i byc może będziemy się przeprowadzac. A żal...........

Magdziarko, coś postanowione ze zmiana pracy i przeprowadzką, czy nadal plany nieokreślone? Biżuteria obłędna!!!

Agusia, u nas chłopcy mają urodziny 1 i 25 czerwca, więc też raczej będzie jedna imprezka jakoś po środku. Do tego imieniny Wojtek ma 23 kwietnia, a Staś 8 maja. A w tym wszystkim jeszcze moje imieniny 4 maja. Ale się zgrupowało.

Maciusiu, gratulacje Zębaczku. Czyżby pierwsza czwóreczka?

Antoś też ma chyba już ząbka i Lenka jest 2 razy - to co wychwyciłam
Magda to już widać hurtowo robisz - ładne cacka :-)
A ja juz po pracy , weekend w końcu
U nas przedszkole 300 z hakiem , żłobek jest jeden państwowy na całe miasto i dostać się tam to cud

Witajcie!
Ja znów cały dzień u babci, a poza tym nie było w Serocku wody więc nawet dobrze się złożyło, zrobiłam u babci kopytka no i teraz m zajada się nimi z moją mamą. Zaraz lecę na aerobic :-p
Gratulki kolejnych ząbeczków :-)
Marlenko trzymam kciuki za zabieg ;-)
Bbakania współczuję z powodu kolegi :-(
Aniknulko, tak z "innej beczki". Zawsze jak jade na Mazury, to przejeżdżając przez Serock myśle o Tobie. W której czesci Serocka mieszkasz?
w centrum naprzeciwko remizy strażackiej
zapraszam na kawkę i ciasto (daj znać wcześniej to upiekę :-))

Jeśli chodzi o opiekunki to ja zapłacę 8 zł za godzinę taniej nie dało rady :no: a pani doświadczona miała już 4 dzieciaczków i wszyscy ją chwalą podejżewam, że ceny troszkę narzuca Warszawa :zawstydzona/y: poza tym będzie od 6 do 16 :zawstydzona/y: kurczaki wyjdzie pewnie ze 1600 m-cznie ale nie mam wyboru :no:

dobra mykam może jeszcze później wpadnę
buziaki :-)

uaktualniam

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio

Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj Joli
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:

Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków
Maciuś

Magdziarko, coś postanowione ze zmiana pracy i przeprowadzką, czy nadal plany nieokreślone? Biżuteria obłędna!!!

?

Rozmawia .rozmawia......i kilka odpowiedzi już było na NIE i dalej wysyła CV. No na 100% bedzie zmieniał pracę bo jest u niego konsolidacja..

uaktualniam

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj Joli
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko
Wojtuś

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:
Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

9 ząbków
Maciuś

U nas roczek bedzie z moimi imieninami Wojtka imieniny byly juz robione z meza imieninami. tak sie poskladalo wojtkowi ze jedno i drugie ma blisko naszych imienin.

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem!

Agusia mam nadzieje że się zobaczymy! ;-)

A co do wczasów to je znalazłam na www.nadmorze.pl dużo ofert jest tam, także fajna stronka- polecam ;-)

A ja właśnie niedawno wróciłam z centrum, musiałam jechac do banku, wpłaciłam zaliczkę właśnie na wczasy, a przy okazji zachaczyłam o H&M i kupiłam sobie bluzke, taką zwyczajną czarną w grubszych ramiączkach za 20 zł- wcześniej już kupiłam białą i strasznie byłam zadowolona to kupiłam inny kolor ;-), Ł kupiłam bokserki a i Bartutkowi koszulę ;-)
Wczoraj z Ł byliśmy w smyku i też kupiłam kilka ciuszków Bartkowi bo mieliśmy talon- także taniej zapłaciliśmy ;-)

No to lecę kąpac Bartutka ;-)

Witajcie wieczorkiem,
my już czujemy się całkiem, całkiem i jutro zaprosiliśmy sobie gości bo to jeden z niewielu weekendów kiedy będziemy w Wawie.:tak:
Mamy ostatnio dośc spore zaległości towarzyskie;-)

Magdziarko super kolczyki, a może też robisz jakieś naszyjniki?! Trzymam kciuki za to, żeby się udało mężowi zmienić pracę!

Wybaczcie że rzadko zagladam ale najpierw śmierć teściowej...teraz jelitówka i sąsiad był w szpitalu 90 lat więc zostawałam z jego żoną 87

Zuskus jesteś dzielna babka,
ja jak patrzę na zdjęcie Twojej pięknej Trójcy to już Cie podziwiam, a Ty jeszcze się opiekujesz innymi !!!:szok: Kiedy Ty odpoczniesz?

Darunia dzięki za namiar:-D

Uciekam prasować - cała sterta przed mną - brrrrrrrrr:wściekła/y:

reklama
No i zgubił się - mój Wojtuś, już dopisałam;-)

Pracują nad ząbkami:

Zuzia
Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)