reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pierwsza:-D:-D

zgłaszam sie ze śniadankiem-nie zgadniecie co- kanapki ze szczypiorkiem:-D:-D

Ale to uwielbiam, nie śmiejcie sie:-D

Ide poczytac co wczoraj naprodukowalyscie od popoludnia:tak:
ja tez lubie szczypiorek :tak:
Patrysia wczoraj zamkneła dzionek więdz ja go dzisiaj otwieram.
Witam sie środowo u nas nocka taka sobie Kamilek sie obudził o 5:00 i płakał tak że musiałam go na rece wziąsc no i zasnoł obudził sie o 6:30 i po sniadanku jestesmy idziemy sie ubierac i pójdziemy na jarmak tylko musze na babcie poczekać bo poszła pierwsza a jak przydzie to zostanie z Kamilkiem a my pójdziemy.:tak:
a co masz zamiar kupowac na jarmarku pochwal sie potem jak cos kupisz :tak:
Ja też lubie szczypiorek a jeszcze z serem białym mniam a jadłyscie kiedys oscypka
oscypek - fuj mnie to nie smakuje :no:
teraz moje usprawiedliwienie:sorry:
wczoraj bylam u mamy,przyjechala siostra,potem pszyszla do mnie,no a ja potem bylam taka padnieta ze poszlam spac:baffled:

ale noc tez nieciekawa.Weronika dostala w nocygoraczki,tzn jak sie kaldalam po 23 spac to miala ponad 38,dalam jej czopka i jak sie obudzila ok.4,30 to przez minute trzymania termometru miala juz 39:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalam procha,zajdla kaszke i dlaje spi
ciekawe co za ustrojstwo:baffled:dzisiejsza noc moze byc gorzej,zawsze druga noc ma bardzo wysoka goraczke,tymbardziej ze juz dzis maila 39:wściekła/y:

czyzby gardlo tez?a moze ospa?chociaz chyba za wysoka tem na ospe.ale w swieta mialy kontakt z dzieckiem ktore tydzien po swietach dostal ospy.czyli juz w swieta zarazal:crazy:

ale chyba problem komisji lekarskiej sie rozwiazal bo jak tak dalej pojdzie to nie pojedziemy:baffled:
i trzeba bedzie mieisiacczekac,trudno:eek:

no i jak wyszlam Pauline na pojazd do szkoly wyprowadzic to malpa kukulka mnie okukala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja nwet 1gr nie mialam bo w szlafroku.nie dosc ze jestem biedna to mnie jeszcze okukala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurcze no to nie ladnie ciekawe dlaczego i skad ta temperatura :eek:
dawaj znac jak z Weronisia:tak:
no właśnie tak to jest jak sie czlowiek 2 dni nie pokaze i juz zapominaja ;-):rofl2::baffled::crazy::-D
a tam zapominaja my zawsze o wszystkich pamietamy :-D:tak:
kurde przez dziure od kablówki w scianie czuję tą trawe:szok::szok::szok::szok: naleciało mi normalnie do domu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
SZOK!!

do tego może nieszczelne okna:baffled:

nienawidze zapachu koszonej trawy:baffled:
zaraz sie boje ze bede kichac, lzawic itp:baffled::baffled:
ja lubie zapach skoszonej trawy :sorry:
Dzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00 :szok::szok::szok: A ja postanowiłam się przywitać. :tak:
Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę. :baffled:
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu. :szok: No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są. :zawstydzona/y:
Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane... :sorry:
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia! :tak:
no to myszunia nie ladnie nie ladnie tak zaniedbywac :no::-p:-p:-p:-p

medeuska - pisala do Ciebie anka?? bo napisalam jej esa ale nie odpowiada wiesz cos na teamt czwartku?? rozmawialas z nia?? bo nie wiem o co jej chodzi :eek: ale czas mam :tak:

a moj m gonil w nocy kiwi bo uciekla i ta ze strachu albo gdzies zadarla jak uciekala i stracila kawalek ogona
zaraz poczytalam na necie na temat ogona ale nic jej sie nie stanie... ufffffff :-)

reklama
no właśnie tak to jest jak sie czlowiek 2 dni nie pokaze i juz zapominaja ;-):rofl2::baffled::crazy::-D
hehehehe,no wiesz cos tam pamietamy:-D:-D:rofl2:

Dzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00 :szok::szok::szok: A ja postanowiłam się przywitać. :tak:
Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę. :baffled:
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu. :szok: No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są. :zawstydzona/y:
Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane... :sorry:
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia! :tak:
oj myszunia,to BB tak dziala na czlowieka:-):-):rofl2:

Hejka.I ja tez się witam.
Dziś się wyspałam.Oliwka spała całą noc,przebudziła się o 6.00 ale wzięłam ją do siebie do łózka i spałyśmy razem do 8.00 :-):-):-):-)

dzwoniłam do teściowej rano ,M jeszcze spał ale o 4.00 rano miał znowu ponad 39C:-:)-:)-(,na 10.30 idą do lekarza.

Oliwka już zjadła kaszkę a ja mykam zrobić sobie tosty na śniadanko :tak::tak::tak::tak:, mogę się załozyć ze Oliwka będzie mi wyjadać kukurydzę :-D:-D:-D

ide wyłaczyc telewizor bo Gabi juz siedzi na oknie no i trzeba coś porobić u mnie nie ma dzis wody do 15 dobrze ze wczoraj ugotawal wiecej i zdązylam złapac wody rano ale z prani nici MIlego dniea :-D
o to wspolczuje najgorzej jak nie ma albo wody albo pradu :wściekła/y:
joanna bez wody do 15:szok: współczuje, nienawidze tego:baffled:

Dobra laski ja zamykam to forum w chol.... bo nie wybiore sie naprawde....:baffled::baffled:

Miłęgo ranka:tak:
ej ej jeszcze mi odpisz ;-);-);-)

ja tez lubie szczypiorek :tak:

a co masz zamiar kupowac na jarmarku pochwal sie potem jak cos kupisz :tak:

oscypek - fuj mnie to nie smakuje :no:

kurcze no to nie ladnie ciekawe dlaczego i skad ta temperatura :eek:
dawaj znac jak z Weronisia:tak:

a tam zapominaja my zawsze o wszystkich pamietamy :-D:tak:

ja lubie zapach skoszonej trawy :sorry:

no to myszunia nie ladnie nie ladnie tak zaniedbywac :no::-p:-p:-p:-p

medeuska - pisala do Ciebie anka?? bo napisalam jej esa ale nie odpowiada wiesz cos na teamt czwartku?? rozmawialas z nia?? bo nie wiem o co jej chodzi :eek: ale czas mam :tak:

a moj m gonil w nocy kiwi bo uciekla i ta ze strachu albo gdzies zadarla jak uciekala i stracila kawalek ogona
zaraz poczytalam na necie na temat ogona ale nic jej sie nie stanie... ufffffff :-)
Ja jeszcze nie dzwoniłam, bo musze sobie konto doladowac:-D:-D:-D:-D Może jak masz numer to Ty zadzwon> ja teżmam czas, tylko auta jutro nie bede miec, nie wiem czy anka bedzie miala jakies auto czy coś.... najlepiej sie dogadac, jak doładuje to do niej zadzwonie najwyżej:tak:

Co do trawy, topewnie tez bym lubila, gdybymnie byla na nia uczulona i gdyby nie kojarzyla misie z cierpieniem:-D:-D

Biedna kiwi:-p:-p

Dobra, teraz juz serio lece sie szykowac....:-p

Albo nie.. wezme sobie kosmetyki tu i sie pomaluje...:-D:-D:-D jakies pol godziny sie pewnie bede malowac przy Was:-D

Ja jeszcze nie dzwoniłam, bo musze sobie konto doladowac:-D:-D:-D:-D Może jak masz numer to Ty zadzwon> ja teżmam czas, tylko auta jutro nie bede miec, nie wiem czy anka bedzie miala jakies auto czy coś.... najlepiej sie dogadac, jak doładuje to do niej zadzwonie najwyżej:tak:

Co do trawy, topewnie tez bym lubila, gdybymnie byla na nia uczulona i gdyby nie kojarzyla misie z cierpieniem:-D:-D

Biedna kiwi:-p:-p

Dobra, teraz juz serio lece sie szykowac....:-p

Albo nie.. wezme sobie kosmetyki tu i sie pomaluje...:-D:-D:-D jakies pol godziny sie pewnie bede malowac przy Was:-D
pisalam do niej ale nic nie odpisuje najwyzej napisze jeszcze raz :-D

pamiętamy pamiętamy :-)

kurde przez dziure od kablówki w scianie czuję tą trawe:szok::szok::szok::szok: naleciało mi normalnie do domu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
SZOK!!

do tego może nieszczelne okna:baffled:

nienawidze zapachu koszonej trawy:baffled:
zaraz sie boje ze bede kichac, lzawic itp:baffled::baffled:

a ja uwielbiam zapach koszonej trawy :tak::tak:

biedna kiwi-straciła ogonek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam :-p

Ja uwielbiam szczypiorek,Oliwka ma to po mnie też go wcina z białym serkiem na kanapkach :tak::tak::tak::tak:

a oscypka nienawidzę,jeść go nigdy nie będę :no::no::no:

pamiętamy pamiętamy :-)

a ja uwielbiam zapach koszonej trawy :tak::tak:

biedna kiwi-straciła ogonek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam :-p

Ja uwielbiam szczypiorek,Oliwka ma to po mnie też go wcina z białym serkiem na kanapkach :tak::tak::tak::tak:

a oscypka nienawidzę,jeść go nigdy nie będę :no::no::no:
Ja to wole sam, z masełkiem na chlebku, nic mi nie może ppsuc jego smaku :-D:-D

A tak serio to lubie tez twaróg ze szczypiorkiem i rzodkiewką:tak: ostanio sobie zrobiłam:tak::tak:

reklama
poczytałam:tak::tak::tak::tak:
ines witamy u nas i pisz pisz ..........no i uzależniamy lojalnie uprzedzam :tak::tak::tak:
patrysia biedne kiwi:rofl2::rofl2::rofl2:
meduska ja zapach koszonej trawy uwielbiam ale rozumiemtwój ból bo moja jula po trawie kicha ma katar czerwone oczy:tak::tak:
joanna my zapomniałyśmy o tobie:szok::szok::szok::no::no::no::no:no ale zaglądaj tu do nas:tak::tak::tak:
anabuba trzeba w sszlafroku kase nosić co by cię kukułka nie zaskoczyła:-p:-p:-p
wiktoria ja cię nie strasze ale ja mam 3 kuzynów po takim braku @ bo karmie piersią:tak::tak::tak::-D:-D:-D
a ja jestem zła na moją ferajne diece się zrobiłam wczoraj miske twarogu z jogurtem nat. szczpiorkiem rzodkieweczką zrobiłam im kanapki na kolacje i zostawiłam sobie na śniadanko otwieram rano lodówkę serka brak:szok::szok::szok:małe docho:szok:dzenie i jula syneła towarzycho-jak ja się wczoraj myłam to oni z adamem i piotrem zjedli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry