ja tez lubie szczypiorekpierwsza
zgłaszam sie ze śniadankiem-nie zgadniecie co- kanapki ze szczypiorkiem
Ale to uwielbiam, nie śmiejcie sie
Ide poczytac co wczoraj naprodukowalyscie od popoludnia![]()

a co masz zamiar kupowac na jarmarku pochwal sie potem jak cos kupiszPatrysia wczoraj zamkneła dzionek więdz ja go dzisiaj otwieram.
Witam sie środowo u nas nocka taka sobie Kamilek sie obudził o 5:00 i płakał tak że musiałam go na rece wziąsc no i zasnoł obudził sie o 6:30 i po sniadanku jestesmy idziemy sie ubierac i pójdziemy na jarmak tylko musze na babcie poczekać bo poszła pierwsza a jak przydzie to zostanie z Kamilkiem a my pójdziemy.![]()

oscypek - fuj mnie to nie smakujeJa też lubie szczypiorek a jeszcze z serem białym mniam a jadłyscie kiedys oscypka

kurcze no to nie ladnie ciekawe dlaczego i skad ta temperaturateraz moje usprawiedliwienie
wczoraj bylam u mamy,przyjechala siostra,potem pszyszla do mnie,no a ja potem bylam taka padnieta ze poszlam spac
ale noc tez nieciekawa.Weronika dostala w nocygoraczki,tzn jak sie kaldalam po 23 spac to miala ponad 38,dalam jej czopka i jak sie obudzila ok.4,30 to przez minute trzymania termometru miala juz 39dalam procha,zajdla kaszke i dlaje spi
ciekawe co za ustrojstwodzisiejsza noc moze byc gorzej,zawsze druga noc ma bardzo wysoka goraczke,tymbardziej ze juz dzis maila 39
czyzby gardlo tez?a moze ospa?chociaz chyba za wysoka tem na ospe.ale w swieta mialy kontakt z dzieckiem ktore tydzien po swietach dostal ospy.czyli juz w swieta zarazal
ale chyba problem komisji lekarskiej sie rozwiazal bo jak tak dalej pojdzie to nie pojedziemy
i trzeba bedzie mieisiacczekac,trudno
no i jak wyszlam Pauline na pojazd do szkoly wyprowadzic to malpa kukulka mnie okukalaa ja nwet 1gr nie mialam bo w szlafroku.nie dosc ze jestem biedna to mnie jeszcze okukala
![]()

dawaj znac jak z Weronisia

a tam zapominaja my zawsze o wszystkich pamietamyno właśnie tak to jest jak sie czlowiek 2 dni nie pokaze i juz zapominaja ;-)![]()

ja lubie zapach skoszonej trawykurde przez dziure od kablówki w scianie czuję tą trawenaleciało mi normalnie do domu
SZOK!!
do tego może nieszczelne okna
nienawidze zapachu koszonej trawy
zaraz sie boje ze bede kichac, lzawic itp![]()

no to myszunia nie ladnie nie ladnie tak zaniedbywacDzień dobry! :-)
A ja dziś dla odmiany tak wcześniej! ;-) Piotruś wcina właśnie parówki na drugie śniadanie, bo wstał przed 6:00A ja postanowiłam się przywitać.
Nie wiem, czy później będę miała czas, bo postanowiłam dziś nadrobić moją papierkową robotę.
W sobotę mam zajazd i muszę napisać kolokwia, uzupełnić protokoły semestralne, bo miałam je oddać z miesiąc temu.No i ostatnio studenci domagali się, żebym oddała im jakieś wypracowania, o których kompletnie zapomniałam i nawet nie bardzo wiem, gdzie są.
Coś się ostatnio w tej pracy zaniedbałam. Zawsze miałam wszystko tak uporządkowane. Mogłam mieć w domu bałagan, ale do pracy zawsze wszystko było zrobione, poukładane, opisane...
Dobra, zmykam! Postaram się jeszcze wpaść, ale jakby mi się nie udało to życzę miłego dnia!![]()

medeuska - pisala do Ciebie anka?? bo napisalam jej esa ale nie odpowiada wiesz cos na teamt czwartku?? rozmawialas z nia?? bo nie wiem o co jej chodzi

a moj m gonil w nocy kiwi bo uciekla i ta ze strachu albo gdzies zadarla jak uciekala i stracila kawalek ogona
zaraz poczytalam na necie na temat ogona ale nic jej sie nie stanie... ufffffff :-)