reklama
Dzień Dobry! :-)

Zmykam przebrać mojego szkraba. Qpsko zrobił takie, że... fuj, fuj
Kiedy ginie dziecko to jest prawdziwa tragedia. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czują rodzice tej dziewczynki. :-(słuchajcie u nas w mieście żałoba:-( :--( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]
... jak kruche jest życie...
witam czwartkowo
idę poczytać co było wieczorkiem
dziewczyny od godziny 9 proszę o kciuki dla adasia.....pisze ten nieszczęsny test![]()
Będę trzymać kciuki!Witam mój Wojtek też dzis pisze test byl problem rano bo nie chciał wstac i iśc do szkoły![]()

Może idź na wszelki wypadek do lekarza. Z maluchami to lepiej dmuchać na zimne. Przecież Weronika ci jeszcze nie powie co jej dolegawitam sie i ja
wczoraj znow przysypialam zmal4a wiec pozniej sie umylam i poszlam spac.malej dalam na noc czopek z pyralginy i zbilam goraczke,rano jak ja macalam to chyba nie ma,albo niewielka.jak sie obudzi to jej zmierze,
tylko wczoraj mnie zaniepokoil jeden fakt-po poludniu kilka razy lapala sie za nozki i tarla raczkami po nozkach od kolan do kostek.tak jakby ja bolaly:-( jak dzis to sie powtorzy to ide do lekarza nawet jak nie bedzie miala juz goraczki.
...

Zmykam przebrać mojego szkraba. Qpsko zrobił takie, że... fuj, fuj

hej ho hej ho 
ja juz przy kawce i do tego jem sobie loda
trzymam kciuki za dzisiejszy test Adama i Wojtka
maly dzxis wstal chyba 3 razy do smoczka
najchetniej to bym go juz oduczyla od tego... 

zdrowka
a jak tam papierzane sprawy porobilas wszystko ??
biedna dziewczynka
[*] :-
-
-
-(

ja juz przy kawce i do tego jem sobie loda

trzymam kciuki za dzisiejszy test Adama i Wojtka
maly dzxis wstal chyba 3 razy do smoczka

mam nadzieje ze sie nic nie rozwinieNie nadążam za WamiMała mi kichać coś zaczęła, chyba przeziębienie jej się zaczyna jakieś :-(
Ja też już wybieram się powoli spać. Dobranoc :-)

zdrowka
tyle dobrze ze nastepny antybiotyk jak mowisz pomaga juz wkoncu Piotrus bedzie w pelni zdrowyDodam jeszcze tylko, że byłam dziś z Piotrusiem u lekarki, żeby go osłuchała, bo jak na mój gust to ten Mucosolvan mu nic nie dał, a wczoraj tak ciężko oddychał, że jak mu położyłam rękę na pleckach to czułam jak coś tam mu furczało w płuckach.Obejrzała gardełko, osłuchała i powiedziała, że jest lepiej, ale spodziewała się, że antybiotyk dużo lepiej podziała.
Stwierdziła, że bardzo nie podoba jej się jego kaszel no i dostaliśmy kolejny antybiotyk.
Dałam mu dziś pierwszą dawkę i podziałało uderzająco. Widać było, że go osłabiło trochę, ale już tak nie świszcze mu w płuckach.
Mam nadzieję, że tym razem to już wyjdziemy na dobre z tego choróbska, bo w końcu ile można chorować, nie?
A i jeszcze pani doktor mnie ochrzaniła jak jej powiedziałam, że Piotruś parówkę dziś jadł - stwierdziła, że takich śmieci nie wolno dzieciom podawać.No a to przecież drobiowa, dla dzieci była. ;-)
Ale się rozpisałam!
Uciekam, bo widzę, że już późna godzina się zrobiła. Do jutra! :-)
DOBRANOC

ojejjjj ale mi przykro podejrzewam ze martwilas sie do potegi...słuchajcie u nas w mieście żałoba:-( :--( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]
... jak kruche jest życie...
biedna dziewczynka
[*] :-
Dzień dobry :-)
Trzymam mocno kciuki z Adasia i Wojtka. Na pewno chłopocom testy pójdą dobrze!
Straszna tragedia z tą dziewczynką :-( Współczuję rodzicom bo śmierć dziecka to coś najgorszego co może spotkać rodziców :-( :-
-
-
-(
Moja mała niestety przeziębiona. Katar co raz większy...Oby się to nie rozkręciło jeszcze bardziej :-( Dopiero co tydzień temu antybiotyk skończyla. Na razie podaje rutinacea i eurespal. Moze uda sie zatrzymac przeziebienie....

Straszna tragedia z tą dziewczynką :-( Współczuję rodzicom bo śmierć dziecka to coś najgorszego co może spotkać rodziców :-( :-
Moja mała niestety przeziębiona. Katar co raz większy...Oby się to nie rozkręciło jeszcze bardziej :-( Dopiero co tydzień temu antybiotyk skończyla. Na razie podaje rutinacea i eurespal. Moze uda sie zatrzymac przeziebienie....
Taaaaaaa.... Zrobiłam...
tyle dobrze ze nastepny antybiotyk jak mowisz pomaga juz wkoncu Piotrus bedzie w pelni zdrowya jak tam papierzane sprawy porobilas wszystko ??
...

Zdrówka dla Mariczki!Dzień dobry :-)
Straszna tragedia z tą dziewczynką :-( Współczuję rodzicom bo śmierć dziecka to coś najgorszego co może spotkać rodziców :-( :--
-
-(

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Dzień dobry :-)
Straszna tragedia z tą dziewczynką :-( Współczuję rodzicom bo śmierć dziecka to coś najgorszego co może spotkać rodziców :-( :--
-
-(
tak jak pisze Malinka-dawaj lipomal i do tego jeszcze wapno:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Dziwna ta Piotrusiowa kupaTaka jakby zielonkawa, ale konsystencja ok. Myślicie, że to po antybiotyku?
Do antybiotyku daję mu osłonowo Dicoflor.
mimo oslony tak moze byc,tymbardziej ze to juz drugi antybiotyk.moze daj mu oslone 2 razy dzienie
reklama
oby udalo sie zatrzymac przeziebienie mam nadziejeDzień dobry :-)
-
-(

heh no chyba niektorzy nie umiejaTaaaaaaa.... ZrobiłamSprawdziłam te wypracowania i testy poprawkowe, a reszta czeka na mnie dziś. Wkurzyłam się, bo kilka osób nie zaliczyło tej poprawki i znów będę musiała sprawdzać. Kurczę, czy oni nie mogą się raz nauczyć, żebym ja mniej roboty miała
Zdrówka dla Mariczki!Jak ma katarek to możesz jej psiknąć Euforbium, żeby nosek oczyścić!

aj nie wiem nie wiem no ale mozliwe bo od czego by innego??Dziwna ta Piotrusiowa kupaTaka jakby zielonkawa, ale konsystencja ok. Myślicie, że to po antybiotyku?
Do antybiotyku daję mu osłonowo Dicoflor.
Podziel się: