reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry! :-)
słuchajcie u nas w mieście żałoba:-( :-:)-( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]

... jak kruche jest życie...
Kiedy ginie dziecko to jest prawdziwa tragedia. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czują rodzice tej dziewczynki. :-(
witam czwartkowo:happy::happy:
idę poczytać co było wieczorkiem:tak::tak::tak:
dziewczyny od godziny 9 proszę o kciuki dla adasia.....pisze ten nieszczęsny test:szok::szok:

Witam mój Wojtek też dzis pisze test byl problem rano bo nie chciał wstac i iśc do szkoły:szok:
Będę trzymać kciuki! :tak: :tak: :tak:
witam sie i ja;)
wczoraj znow przysypialam zmal4a wiec pozniej sie umylam i poszlam spac.malej dalam na noc czopek z pyralginy i zbilam goraczke,rano jak ja macalam to chyba nie ma,albo niewielka.jak sie obudzi to jej zmierze,
tylko wczoraj mnie zaniepokoil jeden fakt-po poludniu kilka razy lapala sie za nozki i tarla raczkami po nozkach od kolan do kostek.tak jakby ja bolaly:-( jak dzis to sie powtorzy to ide do lekarza nawet jak nie bedzie miala juz goraczki.
...
Może idź na wszelki wypadek do lekarza. Z maluchami to lepiej dmuchać na zimne. Przecież Weronika ci jeszcze nie powie co jej dolega :sorry:

Zmykam przebrać mojego szkraba. Qpsko zrobił takie, że... fuj, fuj :oo:

hej ho hej ho :-D
ja juz przy kawce i do tego jem sobie loda :laugh2:
trzymam kciuki za dzisiejszy test Adama i Wojtka
maly dzxis wstal chyba 3 razy do smoczka :sorry: najchetniej to bym go juz oduczyla od tego... :tak:

Nie nadążam za Wami :szok::-D Mała mi kichać coś zaczęła, chyba przeziębienie jej się zaczyna jakieś :-( :wściekła/y:
Ja też już wybieram się powoli spać. Dobranoc :-)
mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie :tak:
zdrowka
Dodam jeszcze tylko, że byłam dziś z Piotrusiem u lekarki, żeby go osłuchała, bo jak na mój gust to ten Mucosolvan mu nic nie dał, a wczoraj tak ciężko oddychał, że jak mu położyłam rękę na pleckach to czułam jak coś tam mu furczało w płuckach. :szok: Obejrzała gardełko, osłuchała i powiedziała, że jest lepiej, ale spodziewała się, że antybiotyk dużo lepiej podziała. :eek: Stwierdziła, że bardzo nie podoba jej się jego kaszel no i dostaliśmy kolejny antybiotyk. :crazy: Dałam mu dziś pierwszą dawkę i podziałało uderzająco. Widać było, że go osłabiło trochę, ale już tak nie świszcze mu w płuckach. :tak: Mam nadzieję, że tym razem to już wyjdziemy na dobre z tego choróbska, bo w końcu ile można chorować, nie? :baffled:
A i jeszcze pani doktor mnie ochrzaniła jak jej powiedziałam, że Piotruś parówkę dziś jadł - stwierdziła, że takich śmieci nie wolno dzieciom podawać. :szok::szok::szok: No a to przecież drobiowa, dla dzieci była. ;-):-D
Ale się rozpisałam!
Uciekam, bo widzę, że już późna godzina się zrobiła. Do jutra! :-)

DOBRANOC
tyle dobrze ze nastepny antybiotyk jak mowisz pomaga juz wkoncu Piotrus bedzie w pelni zdrowy :tak: a jak tam papierzane sprawy porobilas wszystko ??
słuchajcie u nas w mieście żałoba:-( :-:)-( Dziewięcioletnia dziewczynka zginęła pod kołami ciężarówki. Nowe fakty
Najpierw ok. 6.30 jeden wypadek a potem o 14.30 drugi....:-(Wczoraj tak cholernie bałam się, bo to na trasie , którą akurat Łukasz jeździ do pracy.... Godziny się zgadzały gdy jeździły karetki i straże. Masakra, to co wczoraj przeżyłam .....:-(
Jeszcze gorsze załamanie przeżyłam , gdy dowiedziałam się , że to Angelika zginęła.... Uczyłam ją... Taka mądra i sliczna dziewczynka... Brak mi słów...:-(Wyłam wczoraj całą noc....
[*]
[*]
[*]

... jak kruche jest życie...
ojejjjj ale mi przykro podejrzewam ze martwilas sie do potegi...
biedna dziewczynka
[*] :-:)-:)-:)-(

Dzień dobry :-)
Trzymam mocno kciuki z Adasia i Wojtka. Na pewno chłopocom testy pójdą dobrze! :tak:
Straszna tragedia z tą dziewczynką :-( Współczuję rodzicom bo śmierć dziecka to coś najgorszego co może spotkać rodziców :-( :-:)-:)-:)-(
Moja mała niestety przeziębiona. Katar co raz większy...Oby się to nie rozkręciło jeszcze bardziej :-( Dopiero co tydzień temu antybiotyk skończyla. Na razie podaje rutinacea i eurespal. Moze uda sie zatrzymac przeziebienie....

ines mi jak kiedyś julka tak często chorowała to pani doktor radziła podawać codziennie lipomal i pomogło a julka jeszcze piła tran ale to zboczenie bo jej smakowało:szok::szok::szok::szok:ale to lekomanka:rofl2:

...
tyle dobrze ze nastepny antybiotyk jak mowisz pomaga juz wkoncu Piotrus bedzie w pelni zdrowy :tak: a jak tam papierzane sprawy porobilas wszystko ??
...
Taaaaaaa.... Zrobiłam :-p:-p:-p Sprawdziłam te wypracowania i testy poprawkowe, a reszta czeka na mnie dziś. Wkurzyłam się, bo kilka osób nie zaliczyło tej poprawki i znów będę musiała sprawdzać. Kurczę, czy oni nie mogą się raz nauczyć, żebym ja mniej roboty miała :sorry:
Trzymam mocno kciuki z Adasia i Wojtka. Na pewno chłopocom testy pójdą dobrze! :tak:
Straszna tragedia z tą dziewczynką :-( Współczuję rodzicom bo śmierć dziecka to coś najgorszego co może spotkać rodziców :-( :-:)-:)-:)-(
Moja mała niestety przeziębiona. Katar co raz większy...Oby się to nie rozkręciło jeszcze bardziej :-( Dopiero co tydzień temu antybiotyk skończyla. Na razie podaje rutinacea i eurespal. Moze uda sie zatrzymac przeziebienie....
Zdrówka dla Mariczki! :tak: Jak ma katarek to możesz jej psiknąć Euforbium, żeby nosek oczyścić!

tak jak pisze Malinka-dawaj lipomal i do tego jeszcze wapno:-)

reklama
oby udalo sie zatrzymac przeziebienie mam nadzieje :tak:
Taaaaaaa.... Zrobiłam :-p:-p:-p Sprawdziłam te wypracowania i testy poprawkowe, a reszta czeka na mnie dziś. Wkurzyłam się, bo kilka osób nie zaliczyło tej poprawki i znów będę musiała sprawdzać. Kurczę, czy oni nie mogą się raz nauczyć, żebym ja mniej roboty miała :sorry:

Zdrówka dla Mariczki! :tak: Jak ma katarek to możesz jej psiknąć Euforbium, żeby nosek oczyścić!
heh no chyba niektorzy nie umieja :no:
Dziwna ta Piotrusiowa kupa :baffled::baffled::baffled: Taka jakby zielonkawa, ale konsystencja ok. Myślicie, że to po antybiotyku? :confused:
Do antybiotyku daję mu osłonowo Dicoflor.
aj nie wiem nie wiem no ale mozliwe bo od czego by innego??

Do góry