reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witaj Gosiu:-D
u nas ze względu na pogodę to nawet ja na dwór nie pójdę, jedyny plus chyba że Maz teray chorz bo pryznajmniej widyi Bidulek e na dworye blee
za to pewnie babci wejdzie na głowę:rofl2:

reklama
śpi i pije już trzecią kawkę:rofl2:no ładnie:-D:-)

ale brzyyyyyyyyyydko za oknem,wieje pada i jest ciemno:wściekła/y:
Heheh ... no coź ...:)
A z dworkiem to my mamy ogród i cały dzień na podwórku ... pewnie stąd tak dużo snu u nas zawsze .. ok 11,5 h w nocy i 2,5 do 3 h w dzień
a tak swoją drogą .... jak to się stało że dziś już czwartek ?!

no my też mamy całkiem spory ogródek koło domu, mamy tam piaskownicę,huśtawkę,koguta na spręzynie,teraz myślimy nad huśtawką taką na drzewo i zjeżdżalnią
a wczoraj dokupiliśmy Małemu kulki do basenu do domu,teraz będzie miał 250 szt:rofl2:
czy Wasze dzieci też tak lubią baseny z kulkami?:-D
a co do snu to Przemo pomimo że ma już 2l7m też codziennie śpi w dzień od godziny aż do 3:szok::-D

Witam i ja:-)
Mlode juz nie spia i pija wlasnie wode z miodem:tak:Ja nie spie od 7 ale to dluga historia
Dzisiaj w nocy obudzily sie raz na siusiu ale nawet nie wiem o ktorej bo M do nich wstawal:-)a pozniej wstaly dopiero przed 9
Pogoda na razie jest brzydka,ale ma sie rozpogodzic i swiecic sloneczko

heloł :-)
moje dziś ładnie pospało do 8, ale w nocy mieliśmy dwie pobudki, coś mu się śniło i gadał przez sen :-) Tak to wstaje o 6 :-D
W dzień nie śpi wcale od dobrego roku, szybko przestał podsypiać w dzień a inne dzieci miewały jeszcze po dwie drzemki. Ahh jak ja zazdrościłam tym mamom :tak:
Wieczorem to lata do 21ej (czasem i dłużej), wcześniej nie zaśnie.

Mnie dziś czeka pracowity dzień a takiego lenia mam że szok :zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczyny,witam z rana.

U mnie mały dramacik sie wydarzył.Wczoraj Paweł zaliczył podłogę centralnie głową.Myślałam,że dostanie wstrząśnienia mózgu,bo w pewnym momencie mi odjeżdżał.Oczy dziwne,chęć do spania,blady i oblany zimnym potem.Nie pozwoliłam mu na moment zamknąć oczu i zasnąć,mówiłam do niego cały czas i jakoś pomału wracał do normy.Na szczęście noc przespał i myślę,że wszystko będzie ok.Za to mnie z tych nerwów,stresu dnia całego wieczorem dopadła rwa kulszowa.Przyblokowało mi całą prawą nogę.Trzyma do dzisiaj.Po obiedzie idziemy do rodzinnej na bilans,to będę szukać też dla siebie pomocy.

Do góry