reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama

A ja dziś mierzyłam tempke i nie wiem jak ją mam zapisac bo wyszło mi 36,6 i pół kreski:eek::baffled: Mam zapisac jako 36,7 czy jako 36,6?:confused2: Mierzyłam tak 5-6min..

36,65 :-).​

jak tak masz to zapisujesz 36,65 i juz.. ja zawsze z polowkami zapisuje..

Ja też :-).

Co tu taka cisza?:-p

Kobietki pisac, pisac:-)
Ja piszę ściągi na egzamin na kompie i BB mam cały czas otwarte:-p Wielka siostra patrzy;-):-p:-D

Ja w pracy nie zaglądam na BB, bo mamy monitoring i w każdej chwili mogą sprawdzić, kto na jakie strony wchodzi :crazy:. Na szczęście się to jeszcze nie zdażyło w viągu mojej 1,5 rocznej kariery w tej firmie. I tak już wchodzę na Naszą Klasę, Allegro itd. :-D. A jakby zobaczyli, że jeszcze na staranka o dziecko- łoooooo matko :-). Lepiej żeby na razie nikt nie wiedział :-D.

Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-):-D
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego:tak:

Mnie w tym cyklu też tak jakoś dziwnie spod pachy bolą a nigdy tak nie miałam hmmmmmmm :eek:.

No to jesteśmy już dwie z takimi dziwnymi bólami..:tak::eek::-D

A kiedy powinnaś dostac @?

Jutro, pojutrze albo w niedzielę to już najpóźniej. Hmmmmm jestem bardzo ciekawa. Mnie zawsze piersi bolały tak jakby w środku a teraz po bokach i w środku :eek::baffled: i to już od samej owulacji tak prawie mam. :baffled:

Jutro, pojutrze albo w niedzielę to już najpóźniej. Hmmmmm jestem bardzo ciekawa. Mnie zawsze piersi bolały tak jakby w środku a teraz po bokach i w środku :eek::baffled: i to już od samej owulacji tak prawie mam. :baffled:

może fasolka juz jest:-):tak:rozumiem że jeżeli do 3 dni licząc od dzisiaj nie przyjdzie @ to testujemy;-)tez po suwaczku widać:tak:trzymam kciuki oby była fasolka;-):-)

reklama
Do góry