reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaaaaaaaaaaaaaaa zapmniałam napisać ale pewnie sie domyslicie ze ciacho wkładmy do lodówki na kilka godzin :tak::sorry: a tu jest taki mój blog kulinarny ;-) Kobiety eksperymentują czyli Michasia i Me_mme w kuchni idę sie umyć i na razie musze kompa opuscic bo Wojtek gapi sie co pisze a bardzo tego nie lubie :no::wściekła/y: a pomecze Was troche zdjeciami bosie wszystki prawie odchudzają:-p:-p

Załączniki

• 010109135546.jpg
    010109135546.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 27
  • 111908123648.jpg
    111908123648.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 24
  • 070508144756.jpg
    070508144756.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 24
  • 030208140636.jpg
    030208140636.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 23
  • 021708143156.jpg
    021708143156.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 24
  • 081608161820.jpg
    081608161820.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 25
  • 091608185017.jpg
    091608185017.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
Moje mlode cos mi marudza,wiec chyba sprobuje Je wczesniej wykapac i polozyc do wyrek:tak::tak::tak:
A Dominik uparty jak osiol teraz usiadl na moim lozku i resztka sil oglada film na tvn:-D

Dziewczyny juz dawno wstaly takze zdarzylam tylko zamiesc jeden balkon-ale dobre i to:tak::tak::tak:
Bo babcia gotuje obiadek a my sie na tym balkonie bawilismy;-):-)
Oto foteczki
to u was było aztak ciepło że dzieciaki tak porozbierane???? :szok::szok::szok: tylko pozazdrościć :tak::tak::tak:

Oliwka sie wyszalałą,fajnie było na placu.Zaraz ide jej robic kaszke i pomału szykować do spania.

Ide kapac moja ferajne:tak::tak::tak:
Moze mi tez uda sie dzisiaj wczesniej polozyc:-)
Musze sama wejsc pod prysznic i zrobic sobie mala depilacje no i pedicure:-DTroche tego jest ale postaram sie wyrobic:-);-)

moj mlody probuje zasnac wiec z doskoku

joanna nawet nie wiesz jak mi twój wojtek przypomina adama jota w jote:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
joanna ja poproszę o przepis na to ciasto i na kotleciki też lubie tnie fajne szybkie potrawy:tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza akurat rybkę to ja wolę z foli:tak::tak::tak:a tam szaleństwo objadłam się jak bąk:tak::tak::tak::tak:a ty tu nie fisiuj ja muszę wygrać:tak::tak::tak::tak::tak:
anabuba co z tobą bo ja nawet na spacer nie poszłam tylko moi a ja sprzątam i kompa okupuje:szok:
no dziewczyny moje kochanie coś ruszyło w kierunku sexu:szok:adam w szkole jeszcze a on zabrał julke i antka na plac celem jak powiedział wymęczenia ich bo wieczorkiem powiedział zrobimy sobie wspólny prysznic napijemy się drinka.........................................uch się będzie działo..................wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no to popatrz jak sie ukalda w jedna calosc i bedzie sie ukladac w nocy
no to szalej :-D:-D
dziewczyny a jak wasz pazyl?????????????????????????
bo ja stanełam na 17 poziomie próbuje rozgryź pierwszą zagadkę a punktów mam 25:tak::tak::tak:a jak tu dojś do 100 punktów:szok::szok::szok::szok::szok:
ja zapomnialam zreszta nawet czasu juz nie mam na to :confused2:
najbardziej to mi cycków szkoda ,bo niestety one chudną pierwsze ,a teraz eleganckie c posiadam....
oj mi tez bylo najbardziej szkoda cyckow po porodzie jak tak schudlam :-(

jestem....

ehhhhh...:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
zadzownilam do inspektoratu ok13.30-pani zaskoczona w ogole co ja chce jak powiedzialam skad jestem i jakos nie potarfila mi wytlumaczyc co si estalo.kazala czekac i zadzwonic przezd 16.skoro nikytt nie przyjedzal to zadzwonilam.okazalo sie ze jakos nas pomineli w grafiku i w ogole nie brali nas pod uwage:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
qrwa ja taki stres przezywalam a tu taki numer:wściekła/y::wściekła/y:
zła jestem ale jak mi powiedziala ze nie wie co powiedziec to sie zaczelam smiac bo jakos mocno mnie to nie zdziwilo.u nas nic sie nie udaje za pierwszym razem.zawsze jakies poprawki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
maja zaraz po niedzieli dzwonic z nowym terminem.na szczescie pani sekretarka uprzejma i przeprosila wiec nie zrobilam awantury.zrestza nie robie awantury od tak obcym ludziom.
no wiec czeka mnie kolejny stresssssssssss

pozniej przyjechala moja mama,ugotowalam pomidorowa jakos tak na kolacje chyba juz bo caly dzien nie mialam glowy do gotowania.dobrze ze nie szlam po pauline bo bym w koncu pod samochod wpadla z roztargnienia.
niech to diabli...
szkoda ze nic nie zalatwilas a tyle sie stresowalas :no:
no i ni ma zadnej
mnie pewnie dzis wieczorem nie bezdie bo-P w domu a jutro ma wolne,bo jetsem padnieta przez ten sters i w ogole i chybadzis pocwiczymy troche z P:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no to upojnego gimnastykowania :laugh2:
Te kotleciki to nic innego jak mortadela pokrojona w grubsze plastry ,posypana przyprawą kebab -gyros i panierowana w jajku i bułce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y:;-):tak: a ciasto to tak mialam 2 paczki herbatników(takie wieksze ok20 szt w paczce) i mała paczkę krakersow lajkonika a masa budyniowa to : 3/4 l mleka 6 łyżek cukru cukier waniloiwy 2 jajka 3łyżki mąki ziemniaczanej ,3 łyżki mąki pszennej Szklankę mleka gotuje a w reszcie rozrabiam mikserem jajka obie mąki cukry i wlewam na gotujące mleko i zmniejszam gaz i mieszam aż zgęstnieje Potem zostawiam do wystudzenie Potem dodaje maslo najlepiej jak sie wcześniej wyjmie i po trochu masla i masy i mieszam Dziś podzieliłam i do jednej częsci dalam wiórki a do drugiej kilka łyżek capucino rumowego iWarstwami ciastka ,krem ciastka krem ciastka i cienka warstwa kremu i posypka starta czekoalda albo wiórki :tak:
ja tez lubie kotleciki z mortadelli :tak:
aaaaaaaaaaaaaaaaa zapmniałam napisać ale pewnie sie domyslicie ze ciacho wkładmy do lodówki na kilka godzin :tak::sorry: a tu jest taki mój blog kulinarny ;-) Kobiety eksperymentują czyli Michasia i Me_mme w kuchni idę sie umyć i na razie musze kompa opuscic bo Wojtek gapi sie co pisze a bardzo tego nie lubie :no::wściekła/y: a pomecze Was troche zdjeciami bosie wszystki prawie odchudzają:-p:-p
mmmmmmmm te fotki normlanie pysznie wygladaja az mi sie jesc zachcialo ;-)

Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym

reklama
Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym
o kurcze masakra
szkoda ...... :-(
zdrowka dla Igorka i wogloe zdroka wszystkim.... :tak:
kochana jestesmy z Toba ;-)

Do góry