reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Abeja - dzieki za dobre checi, ale nie oswiecilas mnie ;/
Zdjecie formatu jpg. moze miec 560/560 i iles tam rozmiaru.. chyba 19kB. Moje zdjecie ma 530/3~~ , wazy 4kB i mimo to nie da sie wgrac:/ Laduje sie Laduje [wgrywa] i nagle wyskakuje blad. Niewiem why.

reklama
elisabeth, przecudna kruszynka! :)))
Zazdroszczę Wam, ja muszę czekać do połówkowego USG. Moja gin. stwierdziła, że nie ma potrzeby robienia USG tak często. :-(

Cześć paździenikowe słoneczka..ja właśnie wróciłam z kolejnej wizyty u mojego ginka..wszystko ok..maluch rośnie..doktor potwiedził płeć..:sorry:mamy już ponad 10cm i wiercimy się, że hej! Pozdrawiam Was wszystkie i zyczę samych dobrych usg'owych wiadomości :tak:

Załączniki

• robalek4.jpg
    robalek4.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 67
Shenkoka super fotki, ,kurcze a jeszcze niedawno pokazywałyśmy zdjęcia fasolek. A tu proszę już spore dzieciaczki.:-)

Ja już jestem 17 tydzień ciekawe jak moja malutka wygląda na tym etapie, niestety wizyta dopiero po 10 maja. to będzie 20/21 tydzień już niemoge się doczekać.;-)

Shenkoka - sliczny bobas!

LuizaPatrycja - to moja dzidzia jest starsza o 2 dni tylko od Twojej :p Ale wizyte mam dop. na 19 maja :( juz sie nie moge doczekac zeby znow zobaczyc swojego maluszka, i dowiedziec sie wkoncu mam nadzieje jakiej jest płci.

reklama
Termin mam na 3, ale mój suwaczek sie spoznia o 4 dni.

Zaraz zaraz... To Twoja jest starsza o 2 dni, moj ginekolog cos pokrecil w takim razie, albo inaczej jakos liczy juz sama niewiem pogubilam sie...
na wizycie 21 powiedzial ze dzis oto wlasnie mamy 1szy dzien 17nastego tc :S
Czyli suwaczek jednak sie zgadza..bo Ty termin masz na 1.

Ostatnia edycja:
Do góry