reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i nie ma zadnej,ale zaleglosci nadrobiłam;)

Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym
boze,wspolczuje jej.trudna decyzja,na prawde,ale ma dla kogo zyc....a tak chciala miec dzidziusia...ucaluj ja mocno i powiedz ze jestesmy z nia:-(

A ja Wam zapomniałam napisać jaki numer dziś znów Kubuś w przedszkolu wywinął
Jakby nie wywinął to nie byłby sobą.:-D:-D:-D
Powiedział cioci w przedszkolu że:
nie lubi tego przedszkola,
nie lubi tutaj żadnej cioci
w poprzednim przedszkolu było lepiej,
Plac zabaw jest do bani
zabawki są do dupy
Oberwało się każdej pani,która do niego podeszła.
W końcu dyrektorka nie wytrzymała i zapytała go ,dlaczego on tego wszystkiego nie lubi?
A Kuba wypalił
No Ty się jeszcze pytasz?
Tam nie robiłem nic a tu muszę pracować.:wściekła/y::wściekła/y:
No to co?
Mało? Mało? Mało?

Padłam jak mi opowiadały :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
To mały aparat polityczny jak Kaczyński.

A rzeczywiście zwymiotował wtedy na zawołanie skubaniec.Jest zdrowy jak koń.
dobry agregat!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczynki przyznaje bez bicia nie czytałam wpadłam tylko powiedzieć dobranoc korzystam z chwilki że moje kochanie się prysznicuje;-)dla wtajemniczonych wypił sok ananasowy:-D:-D:-D:-D no to dobrej nocy kobitki pisze wam z drineczkiem w łapce ten to ma kalorii:szok::szok::szok:ale zaraz spale:rofl2::rofl2:
smacznego cwiczenia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

W połowie grudnia zgodziłam się na telewizor na raty w zamian za to, że rzuci palenie-zgodził się bardzo chętnie. Oczywiście nie rzucił. Coś tam może i próbował...
Później teściowa załatwiła nam recepte na ten Tabex i mięliśmy razem rzucać. Mi poszło nawet szybko, Piotr powiedział, że jeszcze popala. Ok, 1, 2 dziennie nie tragedia, może na imprezie, ale jak wyczuję albo zapalisz przy mnie to mogiła. Zgodził się i powiedział, że i tak rzuci. Czasem czułam jak wracał z pracy na chuchu tytoniowym, no ale ok. A wczoraj wziął se ***** i tak po prostu poszedł na balkon zapalić. Powiedziałm, że ma się do mnie nie odzywać i rozwaliłam na całej kanapie, żeby się obok nie położył. Skończyło się coś tam w tv do wyra i cześć.
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

dziś jestem obrażona, odzywam się jak muszę. A taki ładny dzień sobie zaplanowaliśmy. Spacer na nowy plac zabaw, wspólny wypad na solarium, on na pifko ja na mineralke, wieczorem seks. I tak sobie teraz pomyślałam, wróci to "poważna" rozmowa i albo przeprasza i w końcu rzuca, albo ja się zbieram i jade do mamy., albo brata, albo ch*** wie gdzie, a on sam z dzieckiem na cały dzień zostanie. Ja nie przyjmę kary za to, że on słowa nie dotrzymuje.O.
:tak::tak::tak: kara sie nalezy.moj po ostatnich charcach teraz chodzi jak zegarek.ciekawe jak długo....:eek::eek::rofl2::rofl2:

Spokojnie Patrysia przyjdzie jeszcze taki czas ,że będziesz błagała los o @:-D:-D:-D:-D,jak nie tym razem ..to następnym...i tak do skutku ..ciesz się jeszcze tym,że nie jesteś i twoje ciało należy do ciebie...czyli: możesz iśc na solarium,do sauny,możesz brać leki i witaminy jakie chcesz i na byle ból głowy ,możesz iść na piwo czy imprezkę z koleżankami i balować całą noc,możesz się smarować balsamami wszędzie i w każdej ilośći,...twój biust służy tylko twojej przyjemnośći(I M)no, to na tyle:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)
to nie dobrez.A moja WEronika wyzdrowiala:-):-):-):-)
dzis pol dnia byla na dworzu;)tantum verde na prawde jest dobre:tak::tak::tak::-D

A co tu takie pustki :-:)-:)-( ja po spacerku, Kuba zasnął przed chwilą więc mam wolne na jakiś czas. Kogo jeszcze nie mam na nk? Dawać mi tutaj Beata Pniok (Malinowska) Żary :tak::tak:
wyslalam zaproszenie.jakos Cie przeoczylam.sorki:sorry::sorry::sorry:

dziewczyny jeszcze boli mnie to dziaslo a mam tam jeszcze dziure
czy dlatego ze to sie zrasta???
wprawdzie nie boli mnie tak mozcno ale czuje to... :dry:

a ja od wczoraj prawie caly czas jade na przeciwbolwych.wylazi mi ta paskudna osemka ciagle.i to tak ze pol szczeki mnie nasuwa.ostatnio pytam dentystki-czy ta osemka w koncuy mi wyjdzie,a ona do mnie-tak,na chirurgi!
jaka dowciapna:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
a ja dzis sie wyspalam.pospalismy wszyscy do 9.pozniej szybkie cwiczenia z P:-D:rofl2:
a pozniej jal to w sobiote-rbota.sprztanie pranie.ja nie wiem ,codziennie sparztam a w sobote zawsze jakos mi sie dlugoz ztym schodzi:baffled:
P ,mi zrobil mini ogrodek:-D:rofl2:
tzn wczorajk zrywal darnine a dzis nawiozl torfu i zrobil ogrodzenie co by psy i dzieci nie narobily balaganu.jutro wieczorem pewnie cos zasieje:-)pierwszy raz.zobaczymy co mi wyjdzie:-D
Paulina byla dzis z dziadkiem i malym sasiadem w cyrku.przyjezdza do nas cyrk kilka razy do roku.ja bylam z nia rok temu i bylo takie badziewie ze szok:szok::szok:
w tym roku szukalam chetnych no i poszedl dziadek.oczywiscie chciala isc to musiala kase ze skarbonki wyjac bo ja nie mam.P dzis wydal 20zl na antybiotyk:eek::crazy:
no i odobno w cyrku bylo suuuuuperrrr.dzieci zadowolone,dziadek tez:-):rofl2:
ja bylam wieczorem u mamy,bo P znow pojechal na dyzur do pracy.
no i wrocilysmy z mala po 21,wykapalam ja,juz spi,psy makarmione wiecjuz mam labe.
ale jak zadnej nie bedzie to ide trolic Housa:-):rofl2:

Witam,

Wysmarowałam wczoraj rano pięknego posta do Was, tylko, że moje dziecko coś zrobiło i wszystko skasowało, a potem już nie miałam czasu, a wieczorem siły :sorry:

Spędziłam większość dnia na działeczce, ale było przyjemnie :-D Dzisiaj tez jedziemy :tak: Ponoć ma być cieplej niż wczoraj :sorry: Może uda mi się troszkę buźkę opalić :rofl2:

Buziaki :rofl2:

Dzisiaj bylo o nim w faktach i w wiadomosciach an 1:tak::tak::tak:Ale jednak to nie jest gej i nie bedzie sławny na caly swiat:-D:-D:-D
Chca zeby sie rozmnazal:-)
A 17 maja wybieram sie do tego zoo wiec Kochana specjalnie dla Ciebie zrobie jemu fotke;-):-)
Jaaaa a dla mnie?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

maly mi juz zasnal wiec mam spokoj chyba cos se otworze z barku..... :sorry:
mmm ja bym sie napiła malibu z mlekiem albo whiskey z colą... mniaaaaaaaaam:baffled: jeszcze pół roku minimum niczego sie nie napije:no::no::no::-:)-:)-(

o wlasnie malibu :tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

no to udanej nocy zycze
zdaj relacje na tajnym jutro :tak::tak:
MMMMniam malibu:-D ale mi smaka robicie:-D:-D

u mnie dzieci już śpią moje kochanie pod prysznicem zaraz ja mykam pod prysznic muszę tu i uwdzie maszynką zadziałać bo zarastam:-D:-D:szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
a potem drineczek świeczki łóżko........................
zaraz jeszcze zajże na tajny:tak::tak::tak:
madziula ty się określ o której byś była bo ja jutro do miasta mykam po sandały dzieciakom ale to koło 15:tak::tak::tak:
gdybym już tu nie wpdła to dobrej nocy laseczki;-)
a anabuby u nas dziś nie było:szok::szok::szok::szok:
a patrysia albo meduska kiedy ania wraca do siebie i będzie na bb????????
Juz dzisiaj powinna byc na BB, wczoraj wracala, wieczorem była już u siebie, ale zmeczona na pewn, po 10 godzinach prowadzenia, dzisiaj sobie odespi i miejsmy nadzieje ze bedzie juz:tak::tak:

a ja dzis sie wyspalam.pospalismy wszyscy do 9.pozniej szybkie cwiczenia z P:-D:rofl2:
a pozniej jal to w sobiote-rbota.sprztanie pranie.ja nie wiem ,codziennie sparztam a w sobote zawsze jakos mi sie dlugoz ztym schodzi:baffled:
P ,mi zrobil mini ogrodek:-D:rofl2:
tzn wczorajk zrywal darnine a dzis nawiozl torfu i zrobil ogrodzenie co by psy i dzieci nie narobily balaganu.jutro wieczorem pewnie cos zasieje:-)pierwszy raz.zobaczymy co mi wyjdzie:-D
Paulina byla dzis z dziadkiem i malym sasiadem w cyrku.przyjezdza do nas cyrk kilka razy do roku.ja bylam z nia rok temu i bylo takie badziewie ze szok:szok::szok:
w tym roku szukalam chetnych no i poszedl dziadek.oczywiscie chciala isc to musiala kase ze skarbonki wyjac bo ja nie mam.P dzis wydal 20zl na antybiotyk:eek::crazy:
no i odobno w cyrku bylo suuuuuperrrr.dzieci zadowolone,dziadek tez:-):rofl2:
ja bylam wieczorem u mamy,bo P znow pojechal na dyzur do pracy.
no i wrocilysmy z mala po 21,wykapalam ja,juz spi,psy makarmione wiecjuz mam labe.
ale jak zadnej nie bedzie to ide trolic Housa:-):rofl2:
Jaaaaaaak Ci zazdroszcze ogródka:tak::tak: Teeeż bymn chciała domek, ogródek, taras żeby sobie zawsze móc pod domem grilla zrobic, poopalac sie....
ale.. to tylko marzenia:eek::eek:

Wczoraj sie poklocilam z m i po 13 wyszlam z domu, poszlam sobie do babci, kolezanki, potem inna spotkalam, zaprosila mnnie na grilla..
i tak na imprezce byłam do 22 ale juz mi sie spac chcialo i pojechałam do domu....:baffled:

Ale kiełbaski były pyyyyyyycha:tak::tak: 3 w siebie wpuściłam i 6 tostów ale ze mnie żarłok:-D:-D:-D

Dzisiaj na pewno sie do niego nie odezwe:no::no::no::no: i jutro pewnie tez:no:

cześć, nie śpię już od dawna ale jakoś nie miałam jak włączyc kompa:-D:-D:-D:-D u nas śliczna pogoda, tylko spacerować:tak::tak::tak:ale najpierw muszę umyć włosy a łazienka od rana zajęta:wściekła/y::wściekła/y:i pewnie ciepłej wody nie będzie:wściekła/y::wściekła/y:uroki mieszkania na kupie:wściekła/y:
zaraz zmykam robić śniadanko, jajecznica na masełku ze szczypiorkiem:tak:mniam
zaraz chwilkę Was poczytam ale zacznę od tajnego:laugh2:
Miłej niedzieli;-)

cześć, nie śpię już od dawna ale jakoś nie miałam jak włączyc kompa:-D:-D:-D:-D u nas śliczna pogoda, tylko spacerować:tak::tak::tak:ale najpierw muszę umyć włosy a łazienka od rana zajęta:wściekła/y::wściekła/y:i pewnie ciepłej wody nie będzie:wściekła/y::wściekła/y:uroki mieszkania na kupie:wściekła/y:
zaraz zmykam robić śniadanko, jajecznica na masełku ze szczypiorkiem:tak:mniam
zaraz chwilkę Was poczytam ale zacznę od tajnego:laugh2:
Miłej niedzieli;-)
macie boiler? jak boiler to wspolczuje, jak mieszkałam w Chorzowie to mieliśmy boiler... na moje kąpiele i mycie włosów wody z wieeeeeeeeeeeeeeeeeeekieeeeeeeego boilera nie starczało:baffled::baffled:

Mniaaaaaaaaaaam jajecznica na masełku ZE SZCZYPIORKIEM:tak: kurde.... a ja nie mam szczypiorku:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)no:

Witam się i ja w niedziele!

Coś czuję że dzisiaj tu pustki będą jak nie wiem. Ja dzisiaj to nie wiem czy zajrzę. Najwyżej wieczorem. Siostra dzisiaj przyjeżdża nie wiem po co no ale dobra. Wezmę małego potem na dwór i dwie godziny mnie nie będzie ;-);-);-)

Na przyszły tydzień nie wiem czy będę zaglądać bo mam trochę spraw do załatwienia i za tydzień jeszcze matura z tego polaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic nie ruszyłam bo nie mam kiedy :no::no::no: czarno to widzę :crazy: no cóż ale znając mnie to na ściemniam i będzie dobrze ;-) dobrze że ja się nie stresuję jak reszta. Postaram się wieczorem zaglądać :tak::tak::tak: dupę Wam pozawracać :-D:-D:-D

No to miłego dnia życzę :-):-):-)

Witam się i ja w niedziele!

Coś czuję że dzisiaj tu pustki będą jak nie wiem. Ja dzisiaj to nie wiem czy zajrzę. Najwyżej wieczorem. Siostra dzisiaj przyjeżdża nie wiem po co no ale dobra. Wezmę małego potem na dwór i dwie godziny mnie nie będzie ;-);-);-)

Na przyszły tydzień nie wiem czy będę zaglądać bo mam trochę spraw do załatwienia i za tydzień jeszcze matura z tego polaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic nie ruszyłam bo nie mam kiedy :no::no::no: czarno to widzę :crazy: no cóż ale znając mnie to na ściemniam i będzie dobrze ;-) dobrze że ja się nie stresuję jak reszta. Postaram się wieczorem zaglądać :tak::tak::tak: dupę Wam pozawracać :-D:-D:-D

No to miłego dnia życzę :-):-):-)
matura pisemna czy ustna?

reklama
Do góry