Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no i nie ma zadnej,ale zaleglosci nadrobiłam

kara sie nalezy.moj po ostatnich charcach teraz chodzi jak zegarek.ciekawe jak długo....

dzis pol dnia byla na dworzu
tantum verde na prawde jest dobre

a ja od wczoraj prawie caly czas jade na przeciwbolwych.wylazi mi ta paskudna osemka ciagle.i to tak ze pol szczeki mnie nasuwa.ostatnio pytam dentystki-czy ta osemka w koncuy mi wyjdzie,a ona do mnie-tak,na chirurgi!
jaka dowciapna

boze,wspolczuje jej.trudna decyzja,na prawde,ale ma dla kogo zyc....a tak chciala miec dzidziusia...ucaluj ja mocno i powiedz ze jestesmy z nia:-(Dziewczyny sms-owałam z Aleksią.U niej sytuacja nieciekawa.Są od wczoraj z Igorem w szpitalu.Igor dostał biegunki,wymiotował,szybko sie odwodnił.Podobno jest słaby i jest pod kroplówką.Robia mu wszystkie badania.
Aleksia też nie najlepiej.We wtorek miała zabieg,była to trudna decyzja ale musi byc zdrowa bo ma dla kogo zyć.
Bardzo jej współczujęmusi sie teraz paskudnie czuć.Zreszta pisałą że czuje sie okropnie.Będę z nia w kontakcie to napisze jak będzie wiedziec c z Igorem.Na razie ona nie ma dostepu do internetu bo jest cały czas w szpitalu z małym
dobry agregat!!!!!!!!11A ja Wam zapomniałam napisać jaki numer dziś znów Kubuś w przedszkolu wywinął
Jakby nie wywinął to nie byłby sobą.
Powiedział cioci w przedszkolu że:
nie lubi tego przedszkola,
nie lubi tutaj żadnej cioci
w poprzednim przedszkolu było lepiej,
Plac zabaw jest do bani
zabawki są do dupy
Oberwało się każdej pani,która do niego podeszła.
W końcu dyrektorka nie wytrzymała i zapytała go ,dlaczego on tego wszystkiego nie lubi?
A Kuba wypalił
No Ty się jeszcze pytasz?
Tam nie robiłem nic a tu muszę pracować.
No to co?
Mało? Mało? Mało?
Padłam jak mi opowiadały
To mały aparat polityczny jak Kaczyński.
A rzeczywiście zwymiotował wtedy na zawołanie skubaniec.Jest zdrowy jak koń.

smacznego cwiczeniadziewczynki przyznaje bez bicia nie czytałam wpadłam tylko powiedzieć dobranoc korzystam z chwilki że moje kochanie się prysznicuje;-)dla wtajemniczonych wypił sok ananasowyno to dobrej nocy kobitki pisze wam z drineczkiem w łapce ten to ma kalorii
ale zaraz spale
![]()

W połowie grudnia zgodziłam się na telewizor na raty w zamian za to, że rzuci palenie-zgodził się bardzo chętnie. Oczywiście nie rzucił. Coś tam może i próbował...
Później teściowa załatwiła nam recepte na ten Tabex i mięliśmy razem rzucać. Mi poszło nawet szybko, Piotr powiedział, że jeszcze popala. Ok, 1, 2 dziennie nie tragedia, może na imprezie, ale jak wyczuję albo zapalisz przy mnie to mogiła. Zgodził się i powiedział, że i tak rzuci. Czasem czułam jak wracał z pracy na chuchu tytoniowym, no ale ok. A wczoraj wziął se ***** i tak po prostu poszedł na balkon zapalić. Powiedziałm, że ma się do mnie nie odzywać i rozwaliłam na całej kanapie, żeby się obok nie położył. Skończyło się coś tam w tv do wyra i cześć.
dziś jestem obrażona, odzywam się jak muszę. A taki ładny dzień sobie zaplanowaliśmy. Spacer na nowy plac zabaw, wspólny wypad na solarium, on na pifko ja na mineralke, wieczorem seks. I tak sobie teraz pomyślałam, wróci to "poważna" rozmowa i albo przeprasza i w końcu rzuca, albo ja się zbieram i jade do mamy., albo brata, albo ch*** wie gdzie, a on sam z dzieckiem na cały dzień zostanie. Ja nie przyjmę kary za to, że on słowa nie dotrzymuje.O.

to nie dobrez.A moja WEronika wyzdrowiala:-):-):-):-)Spokojnie Patrysia przyjdzie jeszcze taki czas ,że będziesz błagała los o @,jak nie tym razem ..to następnym...i tak do skutku ..ciesz się jeszcze tym,że nie jesteś i twoje ciało należy do ciebie...czyli: możesz iśc na solarium,do sauny,możesz brać leki i witaminy jakie chcesz i na byle ból głowy ,możesz iść na piwo czy imprezkę z koleżankami i balować całą noc,możesz się smarować balsamami wszędzie i w każdej ilośći,...twój biust służy tylko twojej przyjemnośći(I M)no, to na tyle
;-)
dzis pol dnia byla na dworzu

wyslalam zaproszenie.jakos Cie przeoczylam.sorkiA co tu takie pustki :--
-( ja po spacerku, Kuba zasnął przed chwilą więc mam wolne na jakiś czas. Kogo jeszcze nie mam na nk? Dawać mi tutaj Beata Pniok (Malinowska) Żary
![]()

dziewczyny jeszcze boli mnie to dziaslo a mam tam jeszcze dziure
czy dlatego ze to sie zrasta???
wprawdzie nie boli mnie tak mozcno ale czuje to...![]()
a ja od wczoraj prawie caly czas jade na przeciwbolwych.wylazi mi ta paskudna osemka ciagle.i to tak ze pol szczeki mnie nasuwa.ostatnio pytam dentystki-czy ta osemka w koncuy mi wyjdzie,a ona do mnie-tak,na chirurgi!
jaka dowciapna